Mam X3 plus patch 2.5 oraz XTMa.
Dzisiaj udało mi się zaliczyć misje BalaGi polegającą na przetransportowaniu Jachtu.
Yey, holowanie go przez piracki Maelstrom to była prawdziwa katorga!
Zwłaszcza jak się ma do dyspozycji dwa statki i mało gotówki (bezbronnego Nemezisa oraz Mambę Ścigacza)...
Z wielkim bólem ale jednak udało mi się doprowadzić jacht i pozostałe statki nietknięte do Grand Exchange (a że po drodze musiałem ubić dwóch
Pir. Maruderów oraz Carracka z obstawą to już szczegół - torpedy o wdzięcznej nazwie Niezidentyfikowany Objekt od dzisiaj otaczam czcią!)

W każdym bądź razie jestem już szczęśliwym posiadaczem Jachtu. Nemezisa sprzedałem, odebrałem w Kingdom's End moją Eklipsę i Mamba poszła na żyletki x]
Co prawda została mi ostatnia część misji (zakup Stacji Handlowej) ale nieprędko się za nią wezmę (sałaty brak, jak zwykle xP)
Słyszałem że w XTMie wprowadzono jakieś dodatkowe misje.
Czytałem o tym na niniejszym oraz angielskim forum, ale znalazłem tylko tematy niepełne (znaczy np. takie co zrobić w misji z Galeonem).
I właściwe pytanie:
Jakie dodatkowe misje wprowadzono w XTMie oraz jak i gdzie je zacząć?
Bardzo mi zależy na waszej pomocy, bowiem nim uzbieram na ową stację handlową to się kawałek czasu zejdzie a boję się że nie będę miał wtedy nic do roboty i gra znudzi mi się...