[X3] Kilka pytań

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Trewor007

[X3] Kilka pytań

Post by Trewor007 »

Niedawno zakończyłem fabułę ( w każdym razie chyba zakończyłem, bo po imprezie jaką miałem w Heretics End z udziałem ziemian i Krzaczasto-geometrycznych raczej nie słyszę jakiś nowych zadań), jednak mimo tego faktu Paradianie nadal niezbyt przychylnie odnoszą się do obecności moich transporterów w niektórych z ich sektorów mimo, że posiadam u nich rangę „Przyjaciel kapłanów” czy ten stan rzeczy jest normalny czy jest to jakiś błąd w grze spowodowany niezadziałaniem jakiegoś skryptu? Moja wersja gry to 2.0.0.1 która z tego co wiem zawiera w sobie dodatkowy pakiet misji Bala Gi i tu rodzi się moje kolejne pytanie czy trzeba spełnić jakieś określone warunki żeby rozpocząć te dodatkowe misje czy po prostu po jakimś czasie dostane wiadomość żeby gdzieś lecieć? I czy jest możliwość wybudowania tego słynnego HQ grając we własną grę bez włączonej fabuły?
MARMUR243
x2

Post by MARMUR243 »

Proponuje zobaczyć w ustawieniach statku , czy te transportowce nie mają opcji , wróg dla Paradian. Możesz mieć kilka statków z takimi ustawieniami i to może być powód , atakowania Twoich statków. Pozdrawiam :wink:
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

O misji Bala Gi poczytaj w FAQ #24, a o problemach z jej wykonaniem w odnośnikach przy tym pytaniu w FAQ, tam powinieneś mieć odpowiedź na wszystkie problemy.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]

Return to “Polskie / Polish X-Forum”