Docela mě ale vytáčí to vyhledávání... Nebo sem jedinej komu to nenajde nic nebo milion různých věcí? A ještě pár dotazů k XTM (který se ještě pořád snažím správně nainstalovat

1)XTM + TerraCorp fleet project - máte s tím někdo zkušenosti? Mě se to bohužel nepovedlo rozchodit, i když by se mi to móóóóc líbilo...
2)XTM + Sector Takeover - vypadá taky hodně zajímavě a užitečně, ale taky se mi ho nepovedlo rozchodit...
3)Existuje nějaká statistika lodí pro X3? Kdyby tam byly i lodě z XTM nezlobil bych se... nemám doma net a lítat z doku do doku a psát to na papír...
4)Můžete mi sem hodit link na ten Save converter? Nějak sem to nevypátral

5)Kdo hrajete s XTM, máte nějaký zkušenosti s Explosion damage? Třeba jako že rozstřílíte Xenon K a výbuch to sejme všechno včetně stíhačů? Nebo to jenom opruzuje jako mě když lítam s M4 a každá sestřelená loď na kratší vzdálenost mě stála štíty? Mě se to strašně zamlouvá už jen kvůli realističnosti, ale musel sem to vypnout, jinak by to byl samej LOAD

P.S::Je mi jasný že to tu někde všechnio bude, ale já si s tím vyhledáváním vážně nerozumím...