XTM, scripty a pár blbejch dotazů

Moderator: DJ Die

Berkys
x4

XTM, scripty a pár blbejch dotazů

Post by Berkys »

Zdravíčko pařani, koukám že komunita žije! Už sem několikrát pročetl český fórum, tak sem se taky rozhodl přispět svou troškou do mlýna...
Docela mě ale vytáčí to vyhledávání... Nebo sem jedinej komu to nenajde nic nebo milion různých věcí? A ještě pár dotazů k XTM (který se ještě pořád snažím správně nainstalovat :D)

1)XTM + TerraCorp fleet project - máte s tím někdo zkušenosti? Mě se to bohužel nepovedlo rozchodit, i když by se mi to móóóóc líbilo...

2)XTM + Sector Takeover - vypadá taky hodně zajímavě a užitečně, ale taky se mi ho nepovedlo rozchodit...

3)Existuje nějaká statistika lodí pro X3? Kdyby tam byly i lodě z XTM nezlobil bych se... nemám doma net a lítat z doku do doku a psát to na papír...

4)Můžete mi sem hodit link na ten Save converter? Nějak sem to nevypátral :evil:

5)Kdo hrajete s XTM, máte nějaký zkušenosti s Explosion damage? Třeba jako že rozstřílíte Xenon K a výbuch to sejme všechno včetně stíhačů? Nebo to jenom opruzuje jako mě když lítam s M4 a každá sestřelená loď na kratší vzdálenost mě stála štíty? Mě se to strašně zamlouvá už jen kvůli realističnosti, ale musel sem to vypnout, jinak by to byl samej LOAD :(

P.S::Je mi jasný že to tu někde všechnio bude, ale já si s tím vyhledáváním vážně nerozumím...
Berkys
x4

Post by Berkys »

Cekal sem ze tu je vic zivo, ze mi treba takovej plynak nebo syk aspon na neco objevi... a ono nic, tak si holt musim odpovedet sam... aspon na neco:
1)Ano
2)Ano
3)Stále nevim
4)Uz sem to nasel, ale kaslu na nej
5)Stále nic...

Tak vam teda panove pekne dekuju...
dlib
x3tc

Post by dlib »

3. podivej se sem http://www.x3reunion.tym.cz/ sekce "KE STAZENI" snad to bude ono

5.ano,poskodi to vsechny lode do urcite vzdalenosti,samozrejmne cim silnejsi lod tim mensi poskozeni
syk

Post by syk »

mno popravde, nevim proc zrovna ja, ale budiz...
1. ano melo by to makat (osobne jsem nezkousel)
2. ano maka to
3. eeee urcite hodne statistik existuje, pokud ti jde vylozene o pocet stitu velikost karga, zbrane, rychlost a dalsi veci, tusim ze na strankach Extended, i New Horizonts se daji stahnou dokumenty ve formatu xls
4. neni treba, kasles na nej :)
5. Exposion damage ma svoji funci myslim zcela jasnou, cim vetsi lod, tim vesti vybuch... samozrejme hraje roli i vzdalenost od epicentra
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
Berkys
x4

Post by Berkys »

syk wrote:5. Exposion damage ma svoji funci myslim zcela jasnou, cim vetsi lod, tim vesti vybuch... samozrejme hraje roli i vzdalenost od epicentra
dlib wrote:5.ano,poskodi to vsechny lode do urcite vzdalenosti,samozrejmne cim silnejsi lod tim mensi poskozeni
Coz to mi doslo, ja spis myslel, jestli to má nějaký praktický užití... Jako jestli se při Xenonský invazi vyplatí rozsřílet nejdřív K, aby mi to ulehčilo práci, nebo to takovej efekt mít nebude...
Osobně mám vyzkoušenou řetězovou reakci jen na khaackym svazku - dva sem rozstřílel a zbytek šel sám...

http://www.x3reunion.tym.cz/ znám moc dobře, ale tohle tam hledat mě nenapadlo. Lodě z týhle tabulky mi moc platný nejsou, s loděma z XTM se nedaj moc srovnávat... Ale hodí se mi staty zbraní, netušil sem, že to existuje. Ve hře sem to totiž nikdy nikde nenašel...

to Syk:
Proč ty? Protože tvoje jméno mi při pročítání fóra utkvělo v paměti (možná za to může ta jahoda) a taky si byl nedávno aktivní :)
A plynaka znám z fóra z výše uvedených stránek (kdyby se ptal)

Return to “Česky / Czech X-Forum”