Ci co mają zainstalowaną mapę Scorpa, wiedza chyba że można też przypisać klawisz i szukać odpowiednich (wybranych) statków w całym wszechświecie.
Zawsze miałem zaufanie do tego narzędzia, aż do teraz.
Mam w jednym z sektorów pirackich koło Dannas Change dwa Niszczyciele Krzaków. Wybrałem się na polowanie, ale coś za cienko mi poszło, bez jakiegoś statku do regeneracji nie da rady, więc bidulki jeszcze poczekają trochę.
Ale jak wyskoczyłem z sektora to puściłem z ciekawości wyszukiwanie niszczycieli. Wyszukiwarka znalazłem kilkanaście takich statków, większość oczywiście w Nieznanym Wrogim sektorze. Dwa w sektorze, w którym wiem że też urzędują, ale tych na które właśnie polowałem i zostawiłem na liście wyszukanych nie było.
[X3 XTM] Przekłamania w wyszukiwarce statków
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
[X3 XTM] Przekłamania w wyszukiwarce statków
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
-
-
Nie, nie o to. Ja tych Niszczycieli nie zdobyłem, wycofałem się. Więc one nie są moje. No chyba że Twoje 

X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
[ external image ]
[ external image ]
-
-