[X3 XTM] Przekłamania w wyszukiwarce statków

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Yacek
x3tc

[X3 XTM] Przekłamania w wyszukiwarce statków

Post by Yacek »

Ci co mają zainstalowaną mapę Scorpa, wiedza chyba że można też przypisać klawisz i szukać odpowiednich (wybranych) statków w całym wszechświecie.
Zawsze miałem zaufanie do tego narzędzia, aż do teraz.
Mam w jednym z sektorów pirackich koło Dannas Change dwa Niszczyciele Krzaków. Wybrałem się na polowanie, ale coś za cienko mi poszło, bez jakiegoś statku do regeneracji nie da rady, więc bidulki jeszcze poczekają trochę.
Ale jak wyskoczyłem z sektora to puściłem z ciekawości wyszukiwanie niszczycieli. Wyszukiwarka znalazłem kilkanaście takich statków, większość oczywiście w Nieznanym Wrogim sektorze. Dwa w sektorze, w którym wiem że też urzędują, ale tych na które właśnie polowałem i zostawiłem na liście wyszukanych nie było.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Balbinka
x3tc

Post by Balbinka »

oile wiem to wyszukiwarka nie pokazuje twoich statkow moze oto chodzi ????
w odleglych zakatkach galaktyki jest moj dom tam mnie szukaj .
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

Nie, nie o to. Ja tych Niszczycieli nie zdobyłem, wycofałem się. Więc one nie są moje. No chyba że Twoje :-)
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Balbinka
x3tc

Post by Balbinka »

hihihihi chciala bym , ale widzisz w kao mam za wiele statkow az zielono

nie mam juz gdzie tego upchac .
w odleglych zakatkach galaktyki jest moj dom tam mnie szukaj .
WoyTass
x3tc

Post by WoyTass »

Balbinka:
To przejmij Velvet, postaw HQ z warsztatem (albo i dwie) a obok stocznię XTM. Po naprawieniu zdobyczy i wymontowaniu potrzebnych rzeczy będziesz mogła je na miejscu sprzedać. I wtedy będziesz miała zielone na koncie... :wink:

Return to “Polskie / Polish X-Forum”