Opravy

Moderator: DJ Die

levandulak
x3

Opravy

Post by levandulak »

Nazdar, netuším jestli to tu bylo už někde popsaný, ale zeptám se. Nenašel jsem to ani v manuálu.

Mám poškozený trup lodi, jak a kde ho opravím??? Já to zkoušel v servisnám doku v Argon prime a nenašel jsem nikde položku, kde by se to dalo udělat. Je nutné k tomu něco určitého koupit nebo tak nějak??? Jsem z té hry zatím dost zmatený
zaja

Post by zaja »

čau zmatený si dobře to jo, ale neboj časem se dotoho dostaneš. Takže lodě se opravují v loděnicích ne v servisních docích myslím že tímto je tvůj problém vyřešen.
levandulak
x3

Post by levandulak »

Uff to ten manuál snad budu muset pročítat znova ještě dostkrát. No dobrá.
Ale jen pro jistotu v těch loděnicích tu opravu najdu kde. Upozorňuju, že hraju zatím ten příběh, tak snad to v něm taky jde i uprostřed mise...
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

levandulak wrote:Uff to ten manuál snad budu muset pročítat znova ještě dostkrát. No dobrá.
Ale jen pro jistotu v těch loděnicích tu opravu najdu kde. Upozorňuju, že hraju zatím ten příběh, tak snad to v něm taky jde i uprostřed mise...
Manuál ti neposkytne ani 10% informací potřebných ke hře. :wink:

Jinak v loděnicích dej obchodování a tam uvidíš jako položku svoji nabořenou loď. Zaplať za opravu a máš ihned opraveno. :)
INTEL Core(TM) i9-13900K@3,00GHz, MB GIGABYTE Z790 Aorus Elite AX - Intel Z790, GIGABYTE VGA NVIDIA GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G, 2x kingston fury 16gb ddr5 &6000mts, Kingston FURY Renegade NVMe 1TB, 49” Super Ultra-Wide Dual QHD 32:9 Gaming monitor ...
FVZ

Post by FVZ »

Neni tam žádné tlačítko opravit. Kupuješ si procenta, stejně jako si kupuješ jiný zboží. Každý procento má jinou cenu.
INTEL Core I7 2600 3,4GHz; 8 GB DDR3 RAM 1600MHz; NVIDIA 580GTX 1536MB; MB ASUS MAXIMUS IV GENE-Z; 23,6" ASUS VG236 120Hz LCD + NVIDIA 3D VISION; Saitek X52 PRO
levandulak
x3

Post by levandulak »

Super díky. Tak snad mi to časem půjde a nastuduju víc než těch 10% z manuálu

Return to “Česky / Czech X-Forum”