Jestem nowy w świecie X, aczkolwiek nie całkiem zielony.
Mam parę pytań do was, expertów, ale po kolei...
Otóż, niedawno przeszedłem wszystkie misje fabularne w X3.
Wszystko fajnie i pięknie, dorobiłem się pierwszej fabryki ogniw

Jednakowoż, kiedy niedawno 'dokopałem' się do niniejszego forum, zaciekawiła mnie jedna rzecz - ADDONY (albo MODY, nie znam się zbytnio na terminologii

Słyszałem, że jedne oferują jakieś szczególne usprawnienia, inne modyfikują wyposażenie i statki (oraz dodają nowe) a jeszcze inne dodają nawet nowe gildie...
Tych topiców jest strasznie dużo, więc założyłem ten nowy topic aby zapytać się jak newbie expertów:
Jakie addony / mody polecacie ściągnąć graczowi, który 'ledwo co' przeszedł misje fabularne?
Interesują mnie takie zawierające np. nowe statki, misje, sektory i inne ciekawe dodatki.
Krótko mówiąc - dodatki które przedłużyłyby żywotność gry...
Jakbyście zamieścili linki do tych modów (albo chociaż do topiców na tym forum, poświęconych owym modom) to byłbym naprawdę, naprawdę bardzo wdzięczny!
Wielu z was może pomyśleć że 'oto kolejny leniwy dziad!' ale tak jak wspomniałem owych topiców jest bardzo dużo, a zależy mi szczególnie na tych ciekawszych dodatkach...
Dzienx za przeczytanie!
(wiem, charakter pisma wygląda jakby go pisał jakiś stary emeryt, ale po prostu lubię tak pisać

Edit by Stalovy : Poprawa tytułu wątku.