Bardzo długo tutaj nie zaglądałem

1. Ukończyłem misję w Heretics End. Czy to ostatnia misja w tej grze?
2. Po tej misji znalazłem się z powrotem w Argon Prime w swoim statku. Popatrzyłem z Sayą na planetę, pogadaliśmy i mieliśmy polecieć na jakąś ceremonię. Gdzie, co i jak to nie wiem. W Argon Prime na radarze dokładnie w środku systemu stoi Argon One, w rzeczywistości go tam nie ma. Mogę zrobić na nim locka, ale nic to nie daje bo fizycznie go nie ma. Mogę pogadać przez interkom z kapitanem (bana dany nie ma na nim). Co to jest ? Bug jakiś ?

3. Olałem tego Argon One i skoczyłem sobie z powrotem do Heretics End. Pełno tam myśliwców i matek Unknown Ship dobijających jakiś Khaków. Jest też niby ta brama na ziemię, ale ja przez nią przeskoczyć nie mogę. Po prostu nic się nie dzieje. Za to po chwili te nieznane statki rzucają się na mnie... Dlaczego? Czy ta brama prowadzi na Ziemię? Czemu nie mogę skoczyć ? To już trzecia moja gra z serii X i myślałem że będzie ta Ziemia..... :/
4. Wszyscy tu piszecie o jakimś X3 XTM, EXTREME jak mniemam. O co biega ? To jakaś wersja gry, patch, skrypt, czy może opcja w grze odnośnie poziomu? Bo z tego co widzę to w tymże XTM są inne misje zupełnie a ja bym chciał sobie pograć...
Po prostu nie wiem o co biega