[X3] Problem z fabułą - poszukiwany
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
[X3] Problem z fabułą - poszukiwany
Jestem poszukiwany przez Paradian i Agronów za zabicie jakiegoś paradiana i kradzież kryształu. Ale pomaga mi Ban Dan, jestem z nim w Heretics End i nie wiem co mam zrobić, jest tam kilku paradian których zabijam i jest też ich stacja (nie pamiętam nazwy). Co mam teraz zrobić?
-
O ile dobrze pamiętam to musisz przeskanować stację, coś mi świta że trzeba podlecieć do stacji na małą odległość i to chyba w kilku miejscach. Czy aby na pewno nie pisze w dzienniku jakie masz zadanie? W każdym razie po zrobieniu tego czegoś ze stacją, zacznie się jazda.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
-
lumis: w kwestii technicznej dotyczącej postowania i zamieszczania nowych wątków na forum - nie należy zakładać nowego wątku dla każdego problemu jaki znajdzie się w grze. Jak już założyłeś jeden wątek traktujący o "Problemie w fabule", to pisz już w tym samym wątku także o innych problemach, zamiast zakładać nowe wątki.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
-