X3 na MACplatforme, aneb treba tu nejsem jediny kdo lita v X3 na macbooku;)
Moderator: DJ Die
-
X3 na MACplatforme, aneb treba tu nejsem jediny kdo lita v X3 na macbooku;)
Pro vsechny MACkare, kteri si obcas najdou chvilku na X3, jsou pro nas taky nejake mody? lode ci stani navic? nove updaty. btw. taky mate problem na tomto foru zaregistrovat svoji originalni verzi X3 reunion? Lital Jan Tleskac na M5?
-
- Moderator (České)
-
no ja jsem spokojenys vykonem sveho mac book pro... co se tyce hry tak obcas mi vypadavaji nektere textury u objektu a misto toho to tam sazi nejaky znaky a barvy, ale stava se to jenom obcas a nejak extra to nevadi...
uzivam si space a resim jak rozjet busynes abych si mohl poridit nejaky lepsi lode a casem poradny krizniky a mohl se vydat na poradnou dobivaci vypravu...
zatim mam ale svoji prvni lod, jeden transport a 400 tisic a hledam tu cestu jak ustalit nejaky videlky...
musim vychytat jak naskriptovat transporterum trade cesty ( doufam ze se to vubec da )
nojnic letim za teladi koupit prvni best buy a best sell snad mi to pomuze urychlit a zjednodusit obchodovani...
uzivam si space a resim jak rozjet busynes abych si mohl poridit nejaky lepsi lode a casem poradny krizniky a mohl se vydat na poradnou dobivaci vypravu...

zatim mam ale svoji prvni lod, jeden transport a 400 tisic a hledam tu cestu jak ustalit nejaky videlky...
musim vychytat jak naskriptovat transporterum trade cesty ( doufam ze se to vubec da )
nojnic letim za teladi koupit prvni best buy a best sell snad mi to pomuze urychlit a zjednodusit obchodovani...
Some are born to sweet Delight,
Some are born to endless Night,
We are led to believe a Lie
Some are born to endless Night,
We are led to believe a Lie