X3 na MACplatforme, aneb treba tu nejsem jediny kdo lita v X3 na macbooku;)

Moderator: DJ Die

TOk42

X3 na MACplatforme, aneb treba tu nejsem jediny kdo lita v X3 na macbooku;)

Post by TOk42 »

Pro vsechny MACkare, kteri si obcas najdou chvilku na X3, jsou pro nas taky nejake mody? lode ci stani navic? nove updaty. btw. taky mate problem na tomto foru zaregistrovat svoji originalni verzi X3 reunion? Lital Jan Tleskac na M5?
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

mno pokud vim tak taky nikdo MAC nema prece jen to neni u nas zrovna rozsireny operacni system a pokud jde o MAC verzi X3 tak to nemam poneti proc registrovat nejde ale ted je to celkem jedno stejne se da vsechno stahnout i bez toho :wink:
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
souky

Post by souky »

mno a jak ti to šlape???
TOk42

Post by TOk42 »

no ja jsem spokojenys vykonem sveho mac book pro... co se tyce hry tak obcas mi vypadavaji nektere textury u objektu a misto toho to tam sazi nejaky znaky a barvy, ale stava se to jenom obcas a nejak extra to nevadi...

uzivam si space a resim jak rozjet busynes abych si mohl poridit nejaky lepsi lode a casem poradny krizniky a mohl se vydat na poradnou dobivaci vypravu... ;)

zatim mam ale svoji prvni lod, jeden transport a 400 tisic a hledam tu cestu jak ustalit nejaky videlky...

musim vychytat jak naskriptovat transporterum trade cesty ( doufam ze se to vubec da )

nojnic letim za teladi koupit prvni best buy a best sell snad mi to pomuze urychlit a zjednodusit obchodovani...
Some are born to sweet Delight,
Some are born to endless Night,
We are led to believe a Lie
Moriak
x3tc

Post by Moriak »

Mno, ja to slapem na 24" iMacu 2.4 Ghz C2D, 2GB MEM, HD2600XT a pohoda na 1900x1200. Ale pod WINDOWS. Pod Mac OS X sa mi zda vykon grafiky slaby :cry: . Ale pod WIN hrajem prakticky vsetko :D . A na 24" je to proste naaadhera :P .

Return to “Česky / Czech X-Forum”