W temacie poświęconym kolejności instalowania "podstawy" nie dopatrzyłem się odpowiedzi na następujące pytanie:
1. Wersję PL mam
2. Zainstalowałem patch 2.5 (z 2.0.2)
3. Wrzuciłem x3_bonus_package_3.1.07
4. Readtexty mnie molestują
Niby jest jakiś tam patch polonizujący onego bonuspacka o takich fajnych cyferkach "480010", ale mam wrażenie, że samo wrzucenie go do katalogu t to za mało (bo readtexty jak byly, tak sa...:/)
I jak ma się do tego XTM (a właściwie jego brak - chwilę był, alem go wywalił)
Burdel na forum jest - ciężko gdzieś znaleźć jednolitą instrukcję udzielającą odpowiedzi na większość pytań :/
[X3] Bonuspack "x3_bonus_package_3.1.07" a kwestia readtextów
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
-
Informacje były. Znaleźć je można bardzo szybko.
Pozatym powiedz, gdzie masz te Readtexty, bo może po XTMie gdzieś coś siedzi, albo czyszcząc XTMa wywaliłeś jakiś potrzebny plik.
(...)GURU500 wrote:(...) Lecz wystepuje mi readtext w poleceniach specjalnych
Zalaczam screena
http://img292.imageshack.us/img292/6623/readjs6.jpg
Czy cos zrobilem zle.. przejzalem caly topic i juz sam nie wiem
Tak jak mowie mam x3 z patchem na 2,5 i do tego bonus pack
LeWaR wrote:poszukaj 480010.pck i go wywal. Jest to spakowana wersja xml z oryginalnego BP. I mam nadzieję, że instalowałeś 3.1.07 i spolszczenie do tej wersji??
Pozatym powiedz, gdzie masz te Readtexty, bo może po XTMie gdzieś coś siedzi, albo czyszcząc XTMa wywaliłeś jakiś potrzebny plik.
-
Re: Bonuspack "x3_bonus_package_3.1.07" a kwaestia readtextów
Żadnego burdelu nie ma. Kolejność instalki jest opisana w tym wątku. Z kolei o readtextach pisało się już bardzo dużo w różnych wątkach, bo problem dotyczył różnych osób i ich sytuacji. Jeśli jesteś chętny na skatalogowanie wszystkich tych wypowiedzi do jednego czytelnego posta, to zapraszamNighon wrote:Burdel na forum jest - ciężko gdzieś znaleźć jednolitą instrukcję udzielającą odpowiedzi na większość pytań :/

A poza tym na forum obowiązuje zasada odpowiedniego oznaczania tematów wątków, w tym przypadku powinno być [X3] na początku (poprawiłem). Czytałeś odpowiednie wątki ogłoszeniowe i przyklejone?
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.