Nie potrafiłem odnaleźć wzmianki o porównaniu zdobycznego M7(jachtu) z innymi statkami podobnej jak i wyższej klasy, sam postanowiłem po testować
zrobiłem save, zadokowałem do Stoczni pierwszej rasy i zakupiłem statek zaczynając od Jastrzębia:
Na wstępie co dziwnego zaobserwowałem to to że po zakupie nazwa statku zmieniła się ma "Orzeł" myślę po myliłem się czy jak ale nie to ten sam okręt.. W mówionym opisie a dokładniej wyświetlanym na dole (gdy najedziemy zaznaczeniem na dany statek) napisane jest że to M7 ale po zakupie widzę że to M1 tak samo na innych stacjach wszystkie statki w cenie 20-50m są statkami M1, mówię o Gryfie,Włóczni,Ternie,Jastrzębiu, i jeszcze kilka statków w cenie około 40m lub coś koło tego
I jakieś one takie sobie tylko uwagę przykówają jednostki Boronów
Włocznia i coś tam na A......
Wiem że te statki za 70m już są mocne i tego nie da sie podważyć ale co z tymi do 50m ? czy owy darmowy Jacht M7 przewyższa te statki do 50m ?
A może te inne mają jakieś swoje dobre strony które przewyższają darmowy jacht ?
I tu własnie moje główne pytanie co radzicie na miejsce jachtu M7 ?
oraz jakie argumenty stoją za tym statkiem o którym mówicie...
co do tematu pomyślałem ze może inni maja podobne pytania ale dotyczace innych statków

Dziękuje i Pozdrawiam...