[X3] O.O Przejęty Kha'acki statek!!!!

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

MaxDyner

[X3] O.O Przejęty Kha'acki statek!!!!

Post by MaxDyner »

zrobiłem nalot by wyprobować GFU beta i wyskoczył ;) nie wiedziałem że Kha'aki wyskakują Xenoini to tak ale Kha'aki? Mam czystego X bez Xtma
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
MY BEST FRIEND GOOGLE ;)
LeWaR
x4

Post by LeWaR »

Amerykę odkrył.... :)
Skrypty i spolszczenia do skryptów dla X3 Reunion, TC, Albion Prelude >> http://www.mamuthq.net.pl
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

A co to Ameryka? Jak na zachód to tylko Indie.
Oczywiście że wyskakują Kha'ak.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Savri

Post by Savri »

Jak wyskakują, jak ich nie widać... Chyba znikają :wink:
Remx

Post by Remx »

Mysliwcami Khaki kotroluja komputery :P poprostu przy trafieniu twoim wyskoczył blue screan :P i system padł :D

hrhr
Rzulf

Post by Rzulf »

w x2 sie takim cackiem nalatalem =) jak sie lasery uzbiera to z automatycznym naprowadzaniem biada wrogom =)
The head is round so that the thought can change it's direction (Francis Picabia)
MaxDyner

Post by MaxDyner »

HEJ!!! A jak by xenonom sprzedać Windowsa XP bez łatek LOL to by rozłożyło całą flotę na łopatki. Leci sobie taki XL namierza pirackiego błotniaka, "myśli" łatwa zdobycz celuje naciska spust a tam blue screen he he he!!!

Edit:
A co do Kha'aków (jakie tu u?) to oni nie komputery tylko zrośnięci ze statkiem coś jak zergowie;) Bo Kha'aki to rasa o "strukturze roju" i "używają KRYSTALICZNYCH statków klasterowych" czyli to rasa inteligentnych kryształów.
Spoiler
Show
i to dlatego walczą o resztki swojej planety w która mógł trafić meteor lub kometa dając życie całej rasie a niszcząc planetę.
a tak w nawiasie to szukam informacji o historii i ogólnie opowiadających o świecie X'a. czytałem historię świata X http://www.xanth.eu.org/~xudb/index.php?p=history
i szukam czegoś podobnego ;)
MY BEST FRIEND GOOGLE ;)
Mani_
x2

Post by Mani_ »

W języku polskim każda (napotkana przeze mnie) końcówka óW powinna być pisana przez o z kreseczką.

Khaków, Xenonów, Boronów, Złomów, Ziomków itd...

Podstawowe zasady ze szkoły podstawowej.

//EDIT do posta niżej
Bo zazwyczaj, jak się zwraca uwagę, to osoby się denerwują i obrażają...
Last edited by Mani_ on Sat, 29. Dec 07, 11:25, edited 1 time in total.
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
MaxDyner

Post by MaxDyner »

To żem napisał przez ó ale nie wiem może jakiś wyjątek ;P Pisałem wcześniej przez u i nikt się nie czepiał :P
MY BEST FRIEND GOOGLE ;)
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

Mani_ wrote: Bo zazwyczaj, jak się zwraca uwagę, to osoby się denerwują i obrażają...
Nie wszyscy Mani, ja wziąłem sobie Twoje rady i uwagi do serca. Włączyłem polski słownik w FF i jestem z tego bardzo zadowolony. Pozdrawiam i dziękuję za cenne wskazówki.
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
MaxDyner

Post by MaxDyner »

Ja gdyby nie FF to róża pisał bym RURZA!!!!! tak w szkole kiedyś napisałem na dyktandzie w 2 gimnazjum ;P Dysleksja i dysgrafia nieuleczalne :P
MY BEST FRIEND GOOGLE ;)
Mani_
x2

Post by Mani_ »

MaxDyner wrote: (...) Dysleksja i dysgrafia nieuleczalne :P
To tylko jedno z wielu ograniczeń ludzkiego umysłu. Ważnym jest, by nie dać się temu podporządkować, jak tak zrobimy, to w życiu będzie raczej ciężej niż lżej :|.

Zachęcam do pracy nad swoimi "ograniczeniami". Wszystko, co wymyślił ludzki umysł da się pokonać i zwyciężyć :>.
Życzę powodzenia i pozdrawiam :)
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

A'propos "Kha'ak", to w X3 przyjęto zasadę, że Kha'ak się nie odmienia, więc nie ma potrzeby na forum pisać "Kha'aków", szczególnie jak ktos ma problemy z ortografią :).
Dysleksja i dysgrafia nieuleczalne.
Tak jak lenistwo, tak i te dwie cechy sa całkowicie uleczalne. Współczynniki odpowiedzialne: chęci, odpowiednie nastawienie, wytrwałość, orientacja na sukces ;).
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Randor
x3

Post by Randor »

Na początek chciałbym się przywitać po długim czasie hibernacji gdzieś daleko w kosmosie w dawno zapomnianym sektorze na bliżej nie znanym mi statku :P

Właśnie sobie zakupiłem gre X3 i nietety musze chwilowo grać na laptopie :(
ale miałem dosyć interesującą sytuacje innymi słowy, tego nic nie przebije !

Właśmie przelatuję sobie przez bramę do sektora obok i znajduje się w Argon Mommoth :? dosłownie wskoczyłem do wnętrza i zaczłem się odbijać od jego powieżchni i co najciekawsze jego osłony musiały być słabe bo chłopak po chwili się rozpadł na kawałki :oops: a ja musiałem wgrać ostatnio zapamiętaną sytuację bo jego ekipa ochroniarzy mnie zjechała jak pieska.
Hardware:
Proc: Core T2350 x2
Grafa: GeForce Go 7300 512 MB
Pamięć: Asus 512 MB x2
Software: Windows XP Pro SP 3

P.S.
To właśnie dla tego nie gram w X-series :D
[ external image ]
MaxDyner

Post by MaxDyner »

Gz bo mi się to nie udało jeszcze a wielu się tym już chwaliło. Jedyne co mnie spotkało to nemezis wyskakujący z bramy wprost na mnie, było plask i go niema latam M7:) A tak na marginesie to przy bramach masz takie światełka i one tam są nie do ozdoby ale jak podchodzisz do skoku to się pokazują i z małej odległości zaczynają "mrygać" jaśniej w jakimś kierunku i wiesz czy coś leci czy nie.
MY BEST FRIEND GOOGLE ;)
starjacker0
x3tc

Post by starjacker0 »

Naprawde? Bo ja o tym o nie wiedzialem, myslalem, ze te swiatelka sa po to, aby wiedziec gdzie znajduje sie brama (zwlaszcza jak ktos recznie przelatuje przez nia).
Bestią jestem, by się bestią nie stać
LeWaR
x4

Post by LeWaR »

Zasada jak na skrzyżowaniu:
- ZIELONE - możesz lecieć
- CZERWONE - stoisz i czekasz na zielone.
Skrypty i spolszczenia do skryptów dla X3 Reunion, TC, Albion Prelude >> http://www.mamuthq.net.pl
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
Mani_
x2

Post by Mani_ »

A ja na przykład nigdy nie zważałem na jakieś światła. Po prostu wlatywałem i nie przejmowałem się niczym -,-. Owszem, zdarzało się, jak wylatywałem z bramy jakimś TLem, potrącenie kilku robaczków, ale nie zważałem na to zbytnio i leciałem dalej :).
starjacker0
x3tc

Post by starjacker0 »

No to tak jak ja. Nawet nigdy nie zwrocilem uwagi na to, ze te swiatelka moga sluzyc jako sygnalizacja. Ile nowych rzeczy mozna sie dowiedziec po pewnym czasie grania.
Bestią jestem, by się bestią nie stać
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

Randor wrote: ale miałem dosyć interesującą sytuacje innymi słowy, tego nic nie przebije !

Właśmie przelatuję sobie przez bramę do sektora obok i znajduje się w Argon Mommoth :? dosłownie wskoczyłem do wnętrza i zaczłem się odbijać od jego powieżchni i co najciekawsze jego osłony musiały być słabe bo chłopak po chwili się rozpadł na kawałki :oops: a ja musiałem wgrać ostatnio zapamiętaną sytuację bo jego ekipa ochroniarzy mnie zjechała jak pieska.
Ja już kiedyś o tym pisałem, po skoku przez bramę, znalazłem się w Słoniu.
[ external image ]

Return to “Polskie / Polish X-Forum”