[X3 XTM] SKRYPT Anarkis carrier commands 1.40 PL - problem - nie działa!

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

MichalM

[X3 XTM] SKRYPT Anarkis carrier commands 1.40 PL - problem - nie działa!

Post by MichalM »

Witam!
Zainstalowałem zgodnie z instrukcją zawartą w pliku ten skrypt- a raczej wgrałem wszystko w odpowiednie foldery- i niestety żadne dodatkowe komendy do obsługi lotniskowca się nie pojawiły :( Może ktoś miał taki problem i może mi coś poradzić :?:
Poza tym wyczytałem na angielskim forum że do poprawnego funkcjonowania niezbędne jest posiadanie Flight Software Mk2. Czy się nie myle że w spolszczonej wersji są to Polecenia Nawigacyjne Mk2. A jeżeli dobrze myśle to gdzie to można znaleźć. Bo o ile Polecenia nawigacyjne Mk1 można spotkać na każdym kroku to Mk2 nigdzie nie moge wypatrzyć! :cry:
Z góry dziękuję za pomoc!
boto
x3tc

Post by boto »

prawie sam sobie opowiedziałeś na pytanie ;) ale żle przeczytałeś bo masz kupić Fight Software a nie Flight Software ;)
MichalM

Post by MichalM »

Znaczy się po polsku to mają być Polecenia Bojowe Mk2?? :?:
Bo jeżeli chodzi o Bojowe to niestety nie w tym tkwi problem bo te akurat posiadam! :(

A może jest wersja w pliku spk którą możnaby instalatorem doładować :?:
bufi
x4

Post by bufi »

Czy ten skrypt nie był napisany dla X2? I uruchamiasz go na X3 na dokładkę w XTM?
:? :? :?

[Edit]
A sorki, chyba jednak jest w X3, nawet mamy go w dziale skrypty pl.

Niestety nie wiem czemu nie działa. Lepiej poszukać na angielskim forum, czy inni mieli/mają problemy.

Pozdrawiam
bufi
x4

Post by bufi »

MichalM wrote: A może jest wersja w pliku spk którą możnaby instalatorem doładować :?:
Znalazłem u siebie w archiwum wersje spk i wrzuciłem do wątku o skryptach. Stary link nie działał.
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php? ... 52#2025952

Pozdrawiam
MichalM

Post by MichalM »

Dzieki za ten link - spróbuje jeszcze dzis ale ja znalazłem plik spk tylko nowszą wersje. Niestety ten mój jak go zainstalowałem za pomoca instalatora skryptów podmienił mi wersje skryptu XTM na starszą i sejwy nie chciały chodzić. Musiałem go na powrót zamienić.
Podaję jednak link - może ktoś skorzysta - tylko pamietajcie że ostrzegałem o problemach! :)

http://www.xai-corp.net/en/node/1601

EDIT: Dzięki bufi - skrypt z Twojego linku dał sie zainstalować bez bólu :) Dodałem spolszczenie i hula jak trzeba :)

Return to “Polskie / Polish X-Forum”