Witam!
Znalazłem w sektorze Family Njy sprzęt Software Signature Scrambler jednak po zgarnieciu go w ładowni istnieje on jako "SS_WARE_SW_NEW2" Wyczytałem na forum że może być to Antyskaner Policyjny. Czy mógłby mi to ktoś potwierdzić i powiedzieć dlaczego widnieje jako "SS_WARE_SW_NEW2" skoro reszte gry mam po polsku! Poza tym czy działa on jedynie na ukrycie Skanera włamań czy także na inne nielegalne towary?
Proszę o pomoc!
[X3 XTM] Software Signature Scrambler widoczny jako "SS_WARE_SW_NEW2"
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
-
"SS_WARE_SW_NEW2" to jest Antyskaner Policyjny, a dlaczego pojawia się w ładowni jako "SS_WARE_SW_NEW2" to ja ci nie powiem.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
-
Pozostaje czekać na oficjalne ukazanie się spolszczenia. Sauron chyba już wie kiedy?!?! Gwiazdka tuż tuż...
Skrypty i spolszczenia do skryptów dla X3 Reunion, TC, Albion Prelude >> http://www.mamuthq.net.pl
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
-
Nie wiem, czasami pytam o to różnych w Egosoft, ale coraz częściej czuję się, jakbym wszystkich dookoła tym pytaniem irytował
.
Wiem, że po ponad pół roku ES ponownie wzięło się za testy i że już jest finalny kandydat do wydania. Ale kiedy będzie - chyba nikt nie chce wziąć na siebie odpowiedzialności za udzielenie mi wiążącej odpowiedzi
.

Wiem, że po ponad pół roku ES ponownie wzięło się za testy i że już jest finalny kandydat do wydania. Ale kiedy będzie - chyba nikt nie chce wziąć na siebie odpowiedzialności za udzielenie mi wiążącej odpowiedzi

I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.