[X3] Inwazje a ranga bojowa
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
[X3] Inwazje a ranga bojowa
Czy skala inwazji Xenonów zależy od rangi bojowej czy od ilości ich przejścia? Obecnie na stopniu admirała trafiłem inwazję u Boronów, nie sposób tego wytrzymać psychicznie i fizycznie za jednym podejściem. Jeśli zależy od rangi to strach pomyśleć co będzie przy wyższych stopniach....
-
Tak, zależy to od rangi.
Choć w XTM przy stopniu nieszkodliwy, widziałem już nowego typu inwazje
.
Ale w normalnej grze, stopień trudności inwazji xenońskich, czyli, ilość atakujących statków, zależy od twojego stopnia rangi bojowej
Choć w XTM przy stopniu nieszkodliwy, widziałem już nowego typu inwazje

Ale w normalnej grze, stopień trudności inwazji xenońskich, czyli, ilość atakujących statków, zależy od twojego stopnia rangi bojowej
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
-
-
Owszem, to jeden z bugow. Tak samo jest z Krzakami. Jesli zniszczysz jakiegos M2 lub M1 przed jego oslana (np M5) to ten M5 staje sie duchem. Po prostu znika z mapy, ale dalej jest na monitorze. Mozesz wtedy w niego walic ile wlezie a on i tak jest niezniszczalny. Wtedy najlepiej wyskoczyc z sektora i pojawic sie znowu. Jedyna rada aby zniknal.
-
-
Póki co czekając bardzo cierpliwie na oficjalny patch PL gram w czystą wersję 1.4.03PL i takie cuda mi się nie zdarzyły. Owszem, jak rąbnąłem ich lotniskowiec to wybuchł, ale nie zniknął. Zostało takie widmo, mimo to misja normalnie dała się kończyć. Chyba, że przy większej ilości ich flagowców coś się rypie. Ciekawe czego to wina.