[X3] 2 miliardy kasy i więcej... - BANK

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

LeWaR
x4

[X3] 2 miliardy kasy i więcej... - BANK

Post by LeWaR »

Ktoś kiedyś pisał, że niemożna nazbierać więcej niż 2 mld. kaski.
Jest rozwiązanie:
http://www.blackpanthergroup.de/x3/tubs_main.html#1top

Bank Teladiański przyjmuje klientów 24h....
Skrypty i spolszczenia do skryptów dla X3 Reunion, TC, Albion Prelude >> http://www.mamuthq.net.pl
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
SoBeK
x3tc

Post by SoBeK »

Jawohl!
A teraz przetlumacz to co podales pod adresem na zrozumialy dla nas jezyk. :P
tomala tm
x3tc

Post by tomala tm »

No właśnie,przetłumacz bo to mnie dotyczy .Dzisiaj musiałem przenieść kolejne 100 mln na inną stacje bo na pojedynczej farmie więcej niż 182 mln nie chciało się zmieścić 8)
LeWaR
x4

Post by LeWaR »

Tomala: drukarnię pieniędzy otworzyłeś?? :lol: :lol:
Niemca nie znam, ale postaram się coś podpowiedzieć. Wczoraj skrypt znalazłem i jeszcze nie stosowałem. mam 6000 na koncie :)

[EDIT]
http://www.circleofatlantis.com/games/X3/apricot.html
tu są też fajne rzeczy :)
Skrypty i spolszczenia do skryptów dla X3 Reunion, TC, Albion Prelude >> http://www.mamuthq.net.pl
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
tomala tm
x3tc

Post by tomala tm »

No wiesz,po przekroczeniu pewnej bariery pieniądz robi pieniądz :) Nie lubię transferować kasy do kompleksów bo powinno się robić na odwrót..ponadto to zaburza orientację w osiąganych zyskach z fabryk.Jeśli to skrypt to jedyny który zainstaluję, nie jestem zwolennikiem instalacji ułatwiaczy
galthar
x3tc

Post by galthar »

na co komu 2 miliardy kredytów. Ja zacząłem od nowa. Fabuły nie ruszam. Zacząłem kampanie handlowcem i latam w kółko ORE BELT i rozwoże Energy cells. Uzbieram 1,5 mln i kupie fabre i się zacznie.

2 miliardy to absurd. Kto tyle ma wogóle!!!??
Stary opis:P4 2,4 GHz czasami @2700MHz;1024 DDR 400MHz, ale ze względu na FSB 533MHz chodzą na 333MHz; ATI HIS PLATINIUM RADEON 9800 128MB,czasem taktuje na PRO;WinXP PRO SP2
Nowy:
C2DUO E6750;HD 3870 512MB;2GB DDR2 800MHz

Notebook: Toshiba A300-20P: C2D T6400; 2GHz, 4 GB DDR 2 800MHz;HD3650 512MB
SoBeK
x3tc

Post by SoBeK »

Ja mam 350 mln. Srednio na godzine zarabiam jakies 10 mln bez zadnych lewych skyptow czytakich tam sciem tyle, ze caly czas wydaje. Jak juz nie bede mial na co i wczesniej nie bede musial zaczac od nowa (a na to sie sklania) to zobacze czy faktycznie 2 MLD to max.
galthar
x3tc

Post by galthar »

miałem tak w x2. Miałem kasy full. jednak denerwował mnie ten bałagan. 250 statków manta. 120 fabryk. No i piec mi nie wyrabial troche. więc nie chciało mi się grać. Teraz zacząlem na handlowcu i nie wiem czy dobrze zrobiłem. CZy nie zeaczynać na innym trybie. Moze własny świat albo jednak z fabułą.

Chce pograć, dojść do momentu posiadania pewnych statków, zrównać z ziemią pare xenonskich sektorów, a później możę za khaaków się wziąć. Ale niewiem czy dobrze wybrałem żebym znów nie musial się cofać...
Stary opis:P4 2,4 GHz czasami @2700MHz;1024 DDR 400MHz, ale ze względu na FSB 533MHz chodzą na 333MHz; ATI HIS PLATINIUM RADEON 9800 128MB,czasem taktuje na PRO;WinXP PRO SP2
Nowy:
C2DUO E6750;HD 3870 512MB;2GB DDR2 800MHz

Notebook: Toshiba A300-20P: C2D T6400; 2GHz, 4 GB DDR 2 800MHz;HD3650 512MB
Col. Sheppard
x3tc

Post by Col. Sheppard »

SoBeK wrote:Jawohl!
A teraz przetlumacz to co podales pod adresem na zrozumialy dla nas jezyk. :P

Nic latwiejszego prosze Pana! :D

To Konto Umozliwia wam przetransferowac na nie az 2.000.000.000.000.000.000 Credits.

Kommando znajduje sie pod "Specjalne" i pierwszym Urzyciem aktywujesz
Konto, za kazdo wplate i wyplate Placisz Podatek dla Banku w maksymalnel
wysokosci 1.500 Creditsuw.

Oczywiscie otrzymujesz za swojie wplacone Creditsy tez pewena ilosc Podatku, ale nie wiem dokladnie ile.

Morzes wten Sposub zgromadzic wiencel niz towje normalne Konto umorzliwia.

Specialne Kommando na Fabrykach umozliwia Automatyczny transfer
z Konta na Stacje i z Powrotem.

Poniewasz wy sie trudzicie z Deutsch Sprache, to wam dam Link do Angelskiego Forum, moze Prendzej sie zkapujecie. :D

*KLICK*

Z Niemieckiego Forum Pozdrawia,

ArgonTwo
Pegasusgalaxie
-Wird gewartet :D -
Urban
x4

Post by Urban »

I wszytko jasne. Serdecznie dziękujemy.

P.S. (Sau albo ktoś jako, że to był obcokrajowiec to możecie mu poprawić ortografie? Oczy mnie rozbolały jak to czytałem [bez urazy ArgonTwo] )
Col. Sheppard
x3tc

Post by Col. Sheppard »

Urban wrote:I wszytko jasne. Serdecznie dziękujemy.

P.S. (Sau albo ktoś jako, że to był obcokrajowiec to możecie mu poprawić ortografie? Oczy mnie rozbolały jak to czytałem [bez urazy ArgonTwo] )
Sorry, ale ja jestem Polakeim tylko ze mieszkam wie Germany.

Wiem moja Gramatyka to jedna Katastrofa, ale to resultat 3 Lat
Podstawuwki. :roll:

Poza tym moja Tastatura ma tylko Neimieckie Litery i niema tych Specjalnych Polskich Liter, Sorry. :P
-Wird gewartet :D -
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

No to w ramach przypomnienia:

"u" w końcówkach z "w", piszemy z kreską:

"Podstawówki" ;)
Urban
x4

Post by Urban »

Tak, ale w przypadku braku możliwości wpisania "ó" z klawiatury, jak nie chce nam się bawić w kopiuj - wklej to używamy "o" (nie "u" bo brzmi tak samo, liczy się wygląd zwłaszcza dla wzrokowców) a zamiast "ż" samo "z". Nie widzę dalszego sensu kontynuowania off-topa, może któryś z naszych czcigodnych Moderatorów to poprawi. :roll:
tomala tm
x3tc

Post by tomala tm »

Galthar, co to znaczy na co komu...na nic.Mam już 2.600 i nic nie poradzę na to ze dziennie zarabiam 60 mln przy dobrym wietrze...a co mam z tym zrobić? komleksów mam w brud,statków z 80.... mam zasrać całe Universum Tytanami i Kolosami? po kiego? Będziesz miał bardzo wysokie rangi handlowe i bojowe to zapewniam cię ,że też będzie ci sie gromadzić a na razie inwestuj i wydawaj a może pomyślałeś, że ja tak w ogóle bez wydawania tego nabrałem i nadal latam pogromcą...Z kolei zaczynania gry od początku już mi sie nie chce,czekam tylko na ten dodatek Bala Gi i koniec.Teraz tylko wyrabiam sobie rangi bojowe,chce dojść do Extreme i dlatego dalej gram...

Return to “Polskie / Polish X-Forum”