[X3] instrukcja pl

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

reni18

[X3] instrukcja pl

Post by reni18 »

Witam mam pytanie czy na forum można znaleźć instrukcje pl w formie pdf pytam z ciekawości i w ogóle jest
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Jeśłi udowodnisz legalność swojej gry (u Saurona11), z pewnością ją dostaniesz ;)
reni18

Post by reni18 »

1a jak mam to udowodnić
2ale mam oryginała i czy mogę umieścić instrukcję na stronie bo dużo ludzi pyta się o coś co jest bardzo często w instrukcji nie wiem czy oni mają oryginały ale bez instrukcji albo posiadają piraty ale w to nie wnikam
BQB
x2

Post by BQB »

reni18
Instrukcji na swojej stronie dla ogółu nie wolno Ci umieszczać - złamałbyś umowę licencyjną oraz prawo autorskie. A instrukcja w formie elektronicznej znajduje się na płytce z grą. Czy w PDF to tego nie wiem a nie mam jak teraz sprawdzić.

RAFIO
Czy Sau nie wspominał już, że nie jesteś osobą uprawnioną do pytania o legalność gry?
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

BQB, technicznie rzecz biorąc, to RAFIO nie spytał reni18 o to, czy ma legala... Zasugerował tylko sposób rozwiązania dylematu reni18. :D
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
Mani_
x2

Post by Mani_ »

Też tak to odebrałem, jako koleżeńskie poinstruowanie kolegi reni18. Dobrze, że tak powiedział, kolega reni18 będzie teraz wiedzieć, do czego ma się przygotować, jeżeli oczywiście będzie chciał dalej tę instrukcję :).
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
sonen
x2

Post by sonen »

BQB wrote: Czy Sau nie wspominał już, że nie jesteś osobą uprawnioną do pytania o legalność gry?
:lol:
MARMUR243
x2

Post by MARMUR243 »

Chłopie wywalę Ci kawę na lawę , instrukcja jest przewidziana tylko dla ludzi , którzy się szykują na przygodę z tą grą. Szanowny Kolego , jeżeli zainteresowała Cię ta gra , to nie żałuj sobie , KUPUJ TĄ GRĘ I NIE ZAWRACAJ NAM GŁOWY Z INSTRUKCJĄ. Kurcze za tą kasę i nie tylko , wierz mi warto zakochać się w tej grze.
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

BQB ma trochę racji, bo RAFIO niepotrzebnie sugeruje (choć myślę, że miał dobre intencje), że reni18 musi udowodnić legalność gry, żeby dostał instrukcję pl. A w obecnej sytuacji nie widzę podstaw by zwracać się do niego o taki dowód. Chłopak "pyta z ciekawości czy na forum jest instrukcja w pdf". Gdzieś na forum pisał juz wcześniej, że zamówił i dostał grę, więc nie ma się co go czepiać, a założyć, że jest legalna.
"Na forum nie ma, ale można zwrócić się w tej sprawie do moderatora" - wystarczy tak napisać, bez zbędnych insynuacji i będzie dobrze :).

Co do instrukcji to potwierdzam słowa BQB - polska instrukcja jest wyłącznie na prywatny użytek dla użytkownika gry i nie można jej umieszczać na żadnej stronie www do publicznej dystrybucji. Takie jest wyraźne życzenie wydawcy w Polsce - właściciela praw autorskich.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
reni18

Post by reni18 »

słowo chłopie o kim mówisz ja napisałem że mam oryginalną grę i czy można instrukcje umieścić na stronie
reni18

Post by reni18 »

wycofuje drugą cześć pytania
a tak dla wszystkich to mam oryginała i mam instrukcje z ciekawości pytałem czy jest możliwość umieszczenia tej że instrukcji na forum koniec!!!!!!
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Skoro ja tak już o technicznych stronach różnych aspektów... reni18, wypada edytować swoje posty, a nie pisać jednego za drugim. Ok? :)
MARMUR243
x2

Post by MARMUR243 »

Gratuluje z posiadania gry i następnymi tematami nie denerwuj Naszych Kolegów. Jeżeli masz problemy z grą to atakuj oficjalnie , a nie instrukcjami.
Ciesze się , że temat sam się rozwiązał. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :x3:
Mani_
x2

Post by Mani_ »

MARMUR243 wrote:Chłopie wywalę Ci kawę na lawę , instrukcja jest przewidziana tylko dla ludzi , którzy się szykują na przygodę z tą grą. Szanowny Kolego , jeżeli zainteresowała Cię ta gra , to nie żałuj sobie , KUPUJ TĄ GRĘ I NIE ZAWRACAJ NAM GŁOWY Z INSTRUKCJĄ. Kurcze za tą kasę i nie tylko , wierz mi warto zakochać się w tej grze.
MARMUR243 wrote:

Gratuluje z posiadania gry i następnymi tematami nie denerwuj Naszych Kolegów. Jeżeli masz problemy z grą to atakuj oficjalnie , a nie instrukcjami.
Ciesze się , że temat sam się rozwiązał.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :x3:

Misiu, spokojnie. Po pierwsze nie ma co krzyczeć, po drugie, założyłeś od razu, że kolega ma nielegalną kopię gry, nie ty jesteś od tego, by to orzekać.
Następnie piszesz, że kolega reni18 denerwuje naszych kolegów. Mnie na przykład jego post dużo mniej zdenerwował, niż posty pisane przez pewnego użytkownika z Caps Lockiem i zbyt dużym nasyceniem emotek...
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Dajcie już spokój tej sprawie :) .
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
MARMUR243
x2

Post by MARMUR243 »

Przemilczę to , ale domyślam dlaczego się zdenerwowałeś. Mani jednak pozdrawiam Ciebie i dziękuje.
reni18

Post by reni18 »

Witam kolejne pytanie mam transportowca i zainstalowany mk3 obecnie lata po całym wszechświecie i czy da się sprawdzić ile on zarobił
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Sorki, że tak bezczelnie bawię się w modka, ale.. reni18, nie uważasz, że trochę przeginasz? Raz, że twoje posty wręcz obrażają innych forumowiczów (brak schludności w pisaniu świadczy o braku szacunku do czytelnika); dwa, że piszesz ten post w temacie, który nijak się ma do poruszanego tematu. Niniejszym proszę cię o poprawę, a moderatorów o publiczne upomnienie reni18.
reni18

Post by reni18 »

już ktoś mi gadał że mam pisać w starych tematach a nie ciągle zakładać nowe więc utrzymuje się tego!!!!!!!!!
BQB
x2

Post by BQB »

reni18
Pisząc w starych tematach dotyczących tego o co się pytasz, a nie ogólnie w swoich starych tematach.
Czy uważasz, że pytanie o transportowcach i zainstalowanym mk3 ma jakikolwiek związek z instrukcją?

Return to “Polskie / Polish X-Forum”