[X3] Niezidentyfikowany przedmiot i maly problem

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

SilentBobPL

[X3] Niezidentyfikowany przedmiot i maly problem

Post by SilentBobPL »

1. Kraze juz conieco w swiecie i X-a i wlasnie z jednego statku piratow wypadl mi "niezidentyfikowany obiekt", na stacjach chca go ode mnie odkupic za ok 80,500 kredytow, jestem na razie na takim etapie ze to dla mnie mnostwo kasy, ale nie wiem czy sprzedawac czy moze to cos co sie przyda? jak to zidentyfikowac?

2. Chcialem popchnac troche fabule do przodu, jednak dostalem na samym poczatku jedno zadanie http://img207.imageshack.us/my.php?imag ... nikin7.jpg i do tej pory kilka razy przeszukiwalem te sektory i ani jednego statku krzaka :(
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Ad.1. Sprzedaj, to pewnie jakieś khaackie uzbrojenie i jeszcze bardzo długo z niego nie skorzystasz.
Ad.2: Podpowiedź: gdzie czeka na ciebie patrol...?
:wink:
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
SilentBobPL

Post by SilentBobPL »

Tylko ze tam, sa owszem jakies statki, ale ani zagadac do nich nie mozna, tylko standardowe pytania o stocznie i dok, a sami nie zagaduja, a do khaackiego uzbrojenia, dzieki, sprzedam :)
SoBeK
x3tc

Post by SoBeK »

80,500 to jest rakieta do niszczenia baz. Jest bardzo powolna ale mordercza. Moga nia odpalac tylko staki od M3 w gore. Do statkow sie nie nadaje, bo kazdy ja wymanewruje. Sprzedaj ja i kup sobie jakies przydatne wyposazenie do swojej bryki.

ad.2
Jesli dobrze pamietam, to musisz chyba spotkac sie z kilkoma mysliwcami. Autoamtycznie poleci filmik i beda za toba lecialy. Wtedy lec przez wymienione bramy i powybijaj krzaki. Ostrzegam, ze ta fabule przeszedlem rok temu i nie pamietam dobrze tej misji. Moge sie mylic. Jednak w Home... podlatuj do mysliwcow, moze jakis filmik odpali.
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

O ile dobrze pamiętam, to myśliwce z patrolu czekają trochę na północny zachód od północnej bramy w Wome of Light. Po przekroczeniu bramy w HoL obleć ją dookoła w odległości jakichś 5-10 km, a na pewno się na nich natkniesz.
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
tomala tm
x3tc

Post by tomala tm »

Pewnie rakieta Kafar,ona oprócz tego, że można nią niszczyć stacje jest dobra do rozwalania xenońskich K i J,przynajmniej mi się dobrze tą bronią je niszczyło,wystarczy znalezć martwy punkt statku,wlecieć w środek i prostopadle do niego oddalić sie trochę i wystrzelić.Niemal 80 procent skuteczności.Swojego czasu tą rakietą w m3 czyściłem całe sektory Zenków.
SilentBobPL

Post by SilentBobPL »

Sprzedalem to juz, narazie i tak pewnie nie bedzie mi potrzebne :)

A co do tych mysliwcow, mieliscie racje, znalazlem ja na mapie sektora i byl filmik, byla misja, wielkie dzieki :)
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

Dobrze jak trafi się "Niezidentyfikowany obiekt", jeśli nie można go użyć to zawsze zostaje Dok Zaopatrzeniowy gdzie skupują takie cuda za sporą kasę. Gorzej jak trafi się coś co nigdzie nie można sprzedać. Jak rozkazałem moje TS-owi posprzątać sektor po jakim rajdzie Khackiego klastra to znalazłem później w jego ładowni takie cóś: 1 plakat i 3 płyty promocyjne. Nigdzie tego nie chcąnawet za marne grosze.
Jakby ktoś reflektował na plakat z roznegliżowaną Mirią to chętnie sprzedam, dorzucę też gratis płyty z muzyką duchownych - największe hity listy przebojów świata X3. :-)
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
SoBeK
x3tc

Post by SoBeK »

Plyty i plakat to i ja kiedys znalazlem na pobojowisku w poblizu wrot. Nie ma po co takich mieci brac , bo to towar stworzony przez producentow gry dla urozmaicenia zabawy. Nic z tym nie robisz. Mozesz wywalic na smietnik, tylko wazaj zeby jakis nadgorliwy policjant mandatu ci nie wlepil za zasmiecanie przestrzeni :)
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

SoBek- nie miałem wpływu na to co zbierze mój TS, dałem mu rozkaz zbierz towary w sektorze i zostawiłem go. Dopiero jak chciałem sprzedać to co zebrał to zorientowałem się co ma w ładowni. A tego że tych plakatów i płyt nie sprzedam to wiem, dzięki Pirackiemu Dekoderowi Osłon wiem że takich fajnych towarów w grze jest dużo. Zresztą moja oferta na sprzedaż jest już nie ważna, od dawna plakat i płyty poniewierają się w przestrzeni. Może ktoś inny je znajdzie. :-)
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]

Return to “Polskie / Polish X-Forum”