Czy ktoś z Was z powodzeniem odpalił playable demo x3 pod windowsem vista ?
wita mnie taki komunikat - System zabezpieczający - "aby zainstalować aplikację, musisz posiadać uprawnienia administratora komputera" ...
[X3] x3demo + windows vista
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
-
-
-
Według mnie Windows 2000 był najbardziej udanym z dotychczasowo wydanych "modeli" windowsa
.
A i przecież wszem i wobec wiadomo, że Vista to jest coś przejściowego, tak jak ME było... trzeba po prostu odczekać i chwycić się kolejnych edycji Windowsa

A i przecież wszem i wobec wiadomo, że Vista to jest coś przejściowego, tak jak ME było... trzeba po prostu odczekać i chwycić się kolejnych edycji Windowsa

http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
-
Mam nieodparte wrażenie że tu równo offtopicujecie.
P.S.mam Windowsa Viste Home Premium PL 64bit i (uwaga) jestem... ZADOWOLONY (no nie licząc faktu że zaoszczędziłem dzięki wersji pl 30zł i przez to straciłem bajerek zwany speech recognition co mnie denerwuje gdy o tym myślę (nie można go włączyć nawet żeby rozpoznawało po Angielsku))
P.S.mam Windowsa Viste Home Premium PL 64bit i (uwaga) jestem... ZADOWOLONY (no nie licząc faktu że zaoszczędziłem dzięki wersji pl 30zł i przez to straciłem bajerek zwany speech recognition co mnie denerwuje gdy o tym myślę (nie można go włączyć nawet żeby rozpoznawało po Angielsku))