[X3] x3demo + windows vista

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

ergo
x3tc

[X3] x3demo + windows vista

Post by ergo »

Czy ktoś z Was z powodzeniem odpalił playable demo x3 pod windowsem vista ?

wita mnie taki komunikat - System zabezpieczający - "aby zainstalować aplikację, musisz posiadać uprawnienia administratora komputera" ...
Urban
x4

Post by Urban »

Nie wiem jak z demem ale z pełną wersją nie ma problemu. Poza tym to nic dziwnego ze daje taki komunikat (raczej) Daj uruchom jako administrator
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

... albo wyrzuc komputer przez okno, nim M$ zawładnie twym życiem :)
Mogget
x3ap

Post by Mogget »

Co wy wszyscy chcecie od M$?? To, że zarabiają na braku konkurencji nie jest w sumie ich wina(no dobra taktyki monopolisty, ale dobry system konkurencji by się jednak przebił), zresztą tak szczere to winXp jest wedlug mnie calkiem udany (z S2).
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

WinXP udany?!? Chyba nieźle połatany raczej...
BTW, spróbuj zainstalować Win MX RGB, to chyba najlepsza modyfikacja tego systemu, jaką widziałem do tej pory.
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
Mani_
x2

Post by Mani_ »

Według mnie Windows 2000 był najbardziej udanym z dotychczasowo wydanych "modeli" windowsa :P.

A i przecież wszem i wobec wiadomo, że Vista to jest coś przejściowego, tak jak ME było... trzeba po prostu odczekać i chwycić się kolejnych edycji Windowsa :P
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
Urban
x4

Post by Urban »

Mam nieodparte wrażenie że tu równo offtopicujecie.

P.S.mam Windowsa Viste Home Premium PL 64bit i (uwaga) jestem... ZADOWOLONY (no nie licząc faktu że zaoszczędziłem dzięki wersji pl 30zł i przez to straciłem bajerek zwany speech recognition co mnie denerwuje gdy o tym myślę (nie można go włączyć nawet żeby rozpoznawało po Angielsku))

Return to “Polskie / Polish X-Forum”