Witam. Pierwszy raz gram w taką grę jaką jest X3 wciągnął mnie kosmos przez Ogame, i teraz mam do was kilka pytań pewnie są mega, giga noobowskie. No ale jak się nie pyta to się nie wie.
A więc tak:
1. Czy jest już spolszczenie do X3 ?
2. Słyszałem że jakoś można wykupywać pilotów, wkupywać nowe statki, zasiedlać planetę itd To jak to się robi?? (wiem noob pytanie jak nic ale wybaczcie)
3. Jakoś nigdy nie widziałem aby koleś się katapultował w X3 :/ (w ogóle w X3 można się katapultować ? )
Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam
[X3] Blady, kompletnie biały
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Re: Blady, kompletnie biały
Witaj!
Tak, od roku w sklepie, za 39zł.Vatra wrote:1. Czy jest już spolszczenie do X3 ?
Planety sobie odpuść, to tylko zdobnik, na pozostałe ptania odpowiedzi znajdziesz, gdy poszukasz na forumVatra wrote:2. Słyszałem że jakoś można wykupywać pilotów, wkupywać nowe statki, zasiedlać planetę itd To jak to się robi?? (wiem noob pytanie jak nic ale wybaczcie)
Mozna: Shift + EVatra wrote:3. Jakoś nigdy nie widziałem aby koleś się katapultował w X3 :/ (w ogóle w X3 można się katapultować ? )
PozdrVatra wrote: Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam
-
A teraz w jaką wersję gry grasz? :>1. Czy jest już spolszczenie do X3 ?
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
-
Jak masz ang. z irlandi czy z jakiegoś innego miejsca gdzie dobrze płacą to jej nie spolszczaj bo z tego co ja widziałem to lepej się gra w ang. Po prostu nie ma mieszanki polsko-ang. w napisach i nie gryzie się chyba z modami choc tego nie sprawdzałem tylko o tym czytałem.
Z twoich pytań wygląda że dopiero zaczynasz grę
Proponował bym poczytac troche na forum.
A jak chcesz jakieś porady jak grac i czym latac to napisz to ci poredzę. Bo chyba już jestem weteranem.
Z twoich pytań wygląda że dopiero zaczynasz grę

Proponował bym poczytac troche na forum.
A jak chcesz jakieś porady jak grac i czym latac to napisz to ci poredzę. Bo chyba już jestem weteranem.
Intel Core 2 Duo 2.8GHz || 4GB RAM || GeForce 9600 GT (512 MB)|| SG 500GB.
-