[X3] Wybuchy
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
[X3] Wybuchy
Witam według mnie wybuchy zwłaszcza tych dużych statków wyglądają i są bardzo kiepski widać w którym dokładnie momencie statek znika osobiście uważam że jest to beznadziejnie zrobione
-
-
-
-
-
-
-
-
No i? Moze akurat temu jednemu userowi te wybuchy sie nie podobaja tak bardzo, że postanowił napisać o tym na forum (1 post), i poszukac pomocy (2 post)?Urban wrote:Rafio dlaczego atakujesz stareprawo? Przeczytaj jeszcze raz 2 posty i zauważ w jakim tonie one są napisane. Jako ze to jest chyba 1 szy post tego użytkownika i od razu skarga to wiesz....
No corz, w X2 statki skladaly sie zklockow, wiec w momencie ekspolzji, engine poprostu rozrzucal te klocki we wszystkie strony. W X3 tak juz nie, ma, wiec wybuchy nie wygladaja ciekawie

-
-
Witam.
Wydaje mi się, że w próżni tak właśnie powinien wyglądać wybuch.
Nie ma tlenu, nie ma ognia. Rzeczywiście, mogło by być więcej szczątków ale mało było procesorów (gdy gra była wydana) by pociągnąć kolejne, dodatkowe elementy do liczenia.
Teraz, gdy są dostępne mocne procki mod na zwiększenie efektów wybuchów okrętów by się przydał.
Pozdrawiam
Wydaje mi się, że w próżni tak właśnie powinien wyglądać wybuch.
Nie ma tlenu, nie ma ognia. Rzeczywiście, mogło by być więcej szczątków ale mało było procesorów (gdy gra była wydana) by pociągnąć kolejne, dodatkowe elementy do liczenia.
Teraz, gdy są dostępne mocne procki mod na zwiększenie efektów wybuchów okrętów by się przydał.
Pozdrawiam
-
Ehhhh... widze że nawet nie poświeciłeś sekundy aby przeczytac moj post, tylko z gory załozyłeś że musze atakować. No coż, niestety nie dziwi mnie to.SoBeK wrote:*RAFIO, czy ty DO KAZDEGO musisz sie przyczepiac jak rzep do psiego ogona? Nie pasuje komus jakis element gry to nie atakuj tej osoby tylko zapytaj sie dlaczego.
-
Sobek, przeczytaj, proszę, dokładnie post Rafia.
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
-
-
RAFIO
Ty chyba odczuwasz wyraźną potrzebę czułego matkowania, co na ogół nie daje dobrych efektów a jedynie rozpieszcza. Każdy ma prawo do zdania własnego lecz na ogół lepiej jest gdy krytycznej ocenie poddajemy coś co przedtem porównywaliśmy lub po analizie " lepszy - gorszy "
Osoba która jeszcze się nie zdążyła przedstawić i na dzień dobry ogłasza, że coś jest złe, to Kubuś Fatalista i lepiej ściągnąć ją szybko na ziemię niż czekać na następny post w rodzaju " pociski PDF Gamma za wolno lecą ".
Pozwól bronić się adwersarzom, chyba, że chcesz być na tym forum przedszkolanką. To sorry. Pozdrawiam
Ty chyba odczuwasz wyraźną potrzebę czułego matkowania, co na ogół nie daje dobrych efektów a jedynie rozpieszcza. Każdy ma prawo do zdania własnego lecz na ogół lepiej jest gdy krytycznej ocenie poddajemy coś co przedtem porównywaliśmy lub po analizie " lepszy - gorszy "
Osoba która jeszcze się nie zdążyła przedstawić i na dzień dobry ogłasza, że coś jest złe, to Kubuś Fatalista i lepiej ściągnąć ją szybko na ziemię niż czekać na następny post w rodzaju " pociski PDF Gamma za wolno lecą ".
Pozwól bronić się adwersarzom, chyba, że chcesz być na tym forum przedszkolanką. To sorry. Pozdrawiam
XTC core 2 duo E 7600 GeForce 280
-
Nie jestem żadną przedszkolanką. Nie widziałem za to żadnego sensu w takim naskoku na tego usera. Piszesz że to jego pierwszy post. Nie masz tu racji, to nie jest jego pierwszy post na tym forum.stareprawo wrote: Pozwól bronić się adwersarzom, chyba, że chcesz być na tym forum przedszkolanką. To sorry. Pozdrawiam
"PDF za wolno lataja" - to jakiś przytyk? Kiedyś zrobiłem taki mod. Latały szybciej, ale strzelały z mniejszą częstotliwością. Niestety, z paru powodow, okazało sie to niegrywalne

EOT - Jeśli chcesz, zapraszam na PW.