[X3] Poszukiwania wiedzy

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

_RA
x4

[X3] Poszukiwania wiedzy

Post by _RA »

Poszukuje czegoś w rodzaju encyklopedii o X3 jeśli znacie jakieś linki to napiszcie bede wdzieczny.

Pozdrawiam wszystkich :)
boto
x3tc

Post by boto »

instrukcja + http://xudb.eu.org :P
_RA
x4

Post by _RA »

Mam kolejne pytanie do czego sluzy modul dock computer bo zdobylem go z pirata ale nie mam pojecia do czego sluzy.
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

_RA wrote:Mam kolejne pytanie do czego sluzy modul dock computer bo zdobylem go z pirata ale nie mam pojecia do czego sluzy.
Tu pojawia się wątpliwość, czy sam nie jesteś piratem... :?
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
_RA
x4

Post by _RA »

Jak narazie nie ja trylko piratów gnebie no i to moja pierwsza stycznosc z tym modułem i nie mam pojecia do czego służy. :? :? :(
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Odpowiedź jak używać tego modułu jest w instrukcji na stronie 14, w 14 wierszu (licząc od dołu). Trochę więcej na temat samego modułu jest na stronie 35, w pierwszym akapicie (a nawet w pierwszym zdaniu) rozdziału następującego zaraz po opisie miejsca startowego i ras występujących w grze.
_RA
x4

Post by _RA »

Po pierwsze nie mam instrukcji wiec odrazu prosze odpowiedz tutaj
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

_RA: jakiej wersji gry używasz, że nie masz do niej instrukcji? Kupiłeś już bez instrukcji czy zgubiłeś albo jest jeszcze inny powód?
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
SoBeK
x3tc

Post by SoBeK »

*Stalovy swietna odpowiedz. Dzieki, ze mnie wyreczyles :)
_RA
x4

Post by _RA »

Pozyczyłem od kogos gre a on nie mial instrukcji. Mowil ze zaginela w niewyjaśnionych okolicznosciach :lol:
SoBeK
x3tc

Post by SoBeK »

Widze, ze wiesz, ze nie masz oryginalu, wiec laskawie wynos sie z tego forum i nie wracaj zanim nie kupisz gry.
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Właśnie przyznałeś się do popełnienia przestępstwa... W świetle prawa autorskiego i licencji gry zakazane jest udostępnianie swojej kopii osobom trzecim. :twisted:
_RA
x4

Post by _RA »

Dobrze wiedzieć że nie jest to legalne dzieki za info bede musial siegnac najpierw po demko a potem zaopatrzec sie w ogrinal.

A tak wogole ktos wyjasni wkoncu do czego ten moduł sluzy
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

_RA wrote:Pozyczyłem od kogos gre a on nie mial instrukcji. Mowil ze zaginela w niewyjaśnionych okolicznosciach
Tiaa, tak ściemniać to my, a nie nam :twisted: .
Pytałem o wersję gry jakiej używasz? Czy w języku polskim czy angielskim, czy 1.0, 1.4.03, 1.4.02, 2.0.01, 2.0.02?
Podejrzewamy, że ma piracką wersję, ale dopóki nie będziemy o tym przekonani (lepiej żebyś udowodnił że jest inaczej), możesz skorzystać z ogólnodostępnego manuala po angielsku, który Egosoft udostępniło na swojej stronie w dziale Home -> Download -> X3: Reunion. Jeśli udowodnisz, że masz oryginalną grę być może dostaniesz linkę do polskiego manuala.
SoBeK wrote:Widze, ze wiesz, ze nie masz oryginalu, wiec laskawie wynos sie z tego forum i nie wracaj zanim nie kupisz gry.
Spokojnie, proszę bez takich niepotrzebnych niegrzeczności, od tego są modzi, żeby dbać o te sprawy na forum.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
_RA
x4

Post by _RA »

Uzywam angielskiej gry, a orginala musze kupic a tego co mam oddac kumplowi. Dziekuje za linka.
Urban
x4

Post by Urban »

Czy tylko ja czuje sie nieswojo czytając to? (bez urazy :roll: )

A i powodzenia dla kolegi _RA żeby jak najszybciej znalazł drogę do sklepu :wink:
Ghostek
x2

Post by Ghostek »

SoBeK wrote:Widze, ze wiesz, ze nie masz oryginalu, wiec laskawie wynos sie z tego forum i nie wracaj zanim nie kupisz gry.
Hę? Skoro pożyczył oryginalną płytę, a kumpel nie zostawił sobie kopii, to nic nielegalnego w tym nie ma. :?
SoBeK
x3tc

Post by SoBeK »

_RA wrote:Pozyczyłem od kogos gre a on nie mial instrukcji. Mowil ze zaginela w niewyjaśnionych okolicznosciach :lol:
Ghostek czy uwazasz, ze ta informacja swiadczy o oryginale? Szczerze w to watpie.
_RA
x4

Post by _RA »

Moze zle zformuowalem wypowiedz ale moj kolega gral troche w to i mu sie znudziła i pożyczył mi orginał niestety nie dał mi instrukcji bo mówił że nie ma gdzieś mu sie zapodziała i nie ma pojecia gdzie a ja umiem odrużnić płyte tłoczoną od wypalanej.
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

a moja babcia ma wąsy :lol:

Return to “Polskie / Polish X-Forum”