[X3] Cheaty

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Doe_PL

[X3] Cheaty

Post by Doe_PL »

Witam.
Może to dziwnie zabrzmi ale .... potrzebuję cheata na kasę.
Nie będę się rozwodził dlaczego ale jest mi to pilnie potrzebne :roll:
Pozdrawiam.
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Heheh, wlatujesz do pierwszej stoczni i sprzedajesz statek. I już masz kasę!! Że hoho!!! Na samiutkim począteczku gry!!!!!! lol
PS. A na serio to cheaty w X2 powodowały wyświetlenie nieusuwalnego napisu MODIFIED; nie wiem, czy tak samo nie będzie w X3.
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
boto
x3tc

Post by boto »

http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=117616 tu znajdziesz wszystko co trzeba :P
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

boto wrote:http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=117616 tu znajdziesz wszystko co trzeba :P
A fe! To takie nie fair. Kto by chiał psuć sobie zabawę.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Reel Mixer
x2

Post by Reel Mixer »

Stalovy wrote:PS. A na serio to cheaty w X2 powodowały wyświetlenie nieusuwalnego napisu MODIFIED; nie wiem, czy tak samo nie będzie w X3.
Nie pierwszy raz pojawia się ta informacja o napisie "MODIFIED" w X2, a ja przecież nie zainstalowałem ani jednego skryptu (choć ściągnąłem "na wszelki wypadek" kilka z nich) i od samego początku miałem ten napis, bez przerwy. Sam się zastanawiam, pod wpływem czego się tam pojawił. Czy w angielskiej wersji pudełkowej, czyli 1.3, nie było go? Czyżby patch 1.4 to wprowadzał? Ja nie wiem, nie mniej "MODIFIED" świeciło cały czas. Mnie nie przeszkadza.
Last edited by Reel Mixer on Fri, 27. Jul 07, 22:29, edited 1 time in total.
[ external image ] X3 - gram legalnie.
[ external image ]
Błękitny Grom znów na posterunku :).
Mani_
x2

Post by Mani_ »

Ehh właśnie. To nic nie zmienia, nic nie wskazuje itp.
Nawet nie widzę celu, w którym go Ego wprowadziło :|. Ten napis modified jest bezcelowy, a według mnie, co jest bezcelowe nie powinno istnieć :P
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Wystarczyło w grze uruchomić konsolę (wpisując ten słynny wyraz, pamięta go jeszcze ktoś? ;) ) i zrobić save, żeby potem mieć cały czas wyświetlony MODIFIED.
Sam napis miał zaznaczać (ale komu? Przecież X'y są singleplayerowe; czyżby na zachodzie wymieniali się sejvami? :? ), że rozgrywka może być "sfałszowana" (np. przez nabicie sobie kasy).
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
Urban
x4

Post by Urban »

Może po to by było wiadomo czy screen był zrobiony z czystej gry czy z modowanej? Poza tym w Xsy chyba grają ambitni ludzie (no ja tu jestem wyjątkiem pewnie xD ) więc taki napis MODIFIED mógł działać na psychikę :lol:
Mani_
x2

Post by Mani_ »

Eh jak są ludzie, co postrzegają tych z napisem Modfied za gorszych, za cziterów itp, to ja podziękuję dalszej dyskusji...

Jak już pisałem, skrypty i mody mają na celu rozbudować grę, polepszyć w niektórych kwestiach i poszerzyć grywalność (lol w słowniku Firefoxa 2.x słowo grywalność podkreśla mi na czerwono :D:D ). Ja np nie mógłbym grać bez kilku skryptów i jak kto tam chce, niech będę cziterem, oszustem itp, mnie to kompletnie zwisa. Tak jak i ten głupawy napis MODFIED ...
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
Urban
x4

Post by Urban »

Nie za gorszych ale jeżeli gra była zmodowana to być może Ego chciał żeby takie screeny dało sie odróżnić od screenów z czystej gry w razie gdybyś dograł jakieś Super Wyglądające jednostki :wink:

Poza tym ja nie mam nic przeciwko ludziom którzy grają z napisem Modified. (to tak jakby ktoś mnie źle zrozumiał :roll: )

Return to “Polskie / Polish X-Forum”