[X3] Licencja policyjna i kasa za Piratów
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
[X3] Licencja policyjna i kasa za Piratów
Posiadam już licencje policyjne wszystkich ras (no prawie wszystkich bo Boroni mi ją zabrali jak mnie złapali z wirusem włamań komputerowych na pokładzie). Z tego co czytałem na tym forum to mozna zebrać niezłą kasę przy jej pomocy za zwalczanie Piratów, Zenków i Krzaków. Ja jednak zauważyłem coś takiego: powiedzmy lecą przez sektor trzy statki piratów, rozwalam jeden, dostaję komunikat z podziękowaniami i informację że na moje konto wpływa X kredytów. Rozwalam drugi i trzeci statek i nic, a ni podziękowań. Czy ta kasa to była tylko za pierwszy statek, a pozostałe rozwaliłem za friko, czy za wszystkie trzy? A może za szybko rozwalam te statki? Bo miałem taki przypadek: leciał Sokół z obstawą Pogromcy i Błotniaka. Rozwaliłem Sokoła, dostałem info i kasę, rozwaliłem Pogromcę, cisza. Błotniak mi uciekł, cykorak był z niego. Ale udało mi się go dorwać bo latał jak pomylony po sektorzei tez poszedł oglądać gwiazdy z drugiej strony, a ja znów usłyszałem podziękowania i kolejną kasę na konto.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
-
-
Dziękiza odpowiedź. Mam nadzieję że tek jest, ciężko to sprawdzić bo przy kilku kupcach i fabrykach stan konta jest płynny jak lawa na wulkanie.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
[ external image ]
[ external image ]
-
Dostajesz kasę, nie martw się. To po prostu silnik gry sie dławi i często komputer pokładowy nie mówi komunikatów.
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam