Witam mam mały problem mianowicie doleciałem do sektora bernam's triumph (czy jakoś tak to się piszę) w każdym bądz razie wleciałem do stoczni pirackiej i zapisałem grę bo chciałem sobie kupić nowy statek ale przed zakupem chciałem sobie potestować rózne typy i konfiguracje. Po przetestowaniu sokoła zwiadowcy chciałem sprawdzić jak mi się będzie latać w jakimś innym statku zatem chciałem wczytać gre i ku mojemu zdziwieniu pojawia się czarny ekran a za pare chwil menu gry i nie da się wczytać gry a sejw już był trochę rozwinięty i po paru przygodach (ucieczka kajmanem przed khackim lotniskowcem i jego watachą z ładownia gwiezdnej wódki). Czy ktoś miał juz taki problem i jak się go pozbyć bo zależy mi na tym sejwie gdyż zdobyłem pare transporterów drogą wymuszenia i nie ma zapisu pośredniego na innym slocie po tym fakcie.
Z góry dzięki za pomoc.
[X3 XTM] problem z wczytaniem gry
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Moze wykorzystaj autosave przy dokowaniu? Jesli nie zmienles zadnych opcji, to przy dokowaniu powinna ci sie gra zapisywac. Lepej stracic jakies upolowane statki a kontynuowac gre niz zaczynac od poczatku.
Jesli chodzi o rozwiazanie problemu, to chyba kiedys ktos tez mial z tym klopoty. Musisz poszukac na forum.
Jesli chodzi o rozwiazanie problemu, to chyba kiedys ktos tez mial z tym klopoty. Musisz poszukac na forum.
-