[X3] Polska instrukcja do x3 reunion
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
[X3] Polska instrukcja do x3 reunion
Pilnie potrzebuje instrukcje x3 reunion mam angielska wersje oryginał i nic nie kumam a gra naprawdę wciąga na forum przekopałem już ponad 2 godziny i nie znalazłem z góry wielkie dzieki.
-
-
-
-
Dziękuje za zainteresowanie i pomoc bardzo wiele nauczyło mnie to forum tak jak i za granicą tak w kraju trzeba liczyc tylko na siebie.Tylko w takim razie po co istnieje to forum ?? Skoro sie nikomu nie pomaga choć niewiele z tym zachodu. Tak na marginesie dla zainteresowanych majacych angielska wersje gry moge podpowiedziec jak spolszczyć ją w 30sekund jak co to na maila pozdrawiam!!!
-
RAFIO zabrał się za wyjaśnienia od złej strony i tym razem należą się mu rózgi
.
Generalnie, jeśli nie chcesz pomagać - nie pomagaj, ale cierpkie uwagi i urażoną dumę najlepiej jest zachować dla siebie.
Kolega kulibroda ma zarejestrowaną grę, więc nic nie stoi na przeszkodzie by podzielić się z nim polską instrukcją. Nie ma znaczenia wersja gry.
Zaraz sprawdzę czy manual mi przejdzie mailem.
Edit: to PDF o wielkości ponad 18 MB. Wątpię czy wyjdzie mi z majla. Może ktoś ma miejsce na serwerze, udostępni go koledze na jednorazowy download a potem skasuje? Właśnie zauważyłem, że choć mam konto na NEOstradzie to FTPa jeszcze nie skonfigurowałem
. Ktoś pomoże koledze z tym pdfem? 

Generalnie, jeśli nie chcesz pomagać - nie pomagaj, ale cierpkie uwagi i urażoną dumę najlepiej jest zachować dla siebie.
Kolega kulibroda ma zarejestrowaną grę, więc nic nie stoi na przeszkodzie by podzielić się z nim polską instrukcją. Nie ma znaczenia wersja gry.
Co ta uwaga miała znaczyć. Czy tak trudno pomóc koledze jak prosi? Więcej dobrych chęci RAFIO.RAFIO wrote:Kupiłeś w angli = masz angielską istrukcję. Chcesz polską? kup w kraju.
Zaraz sprawdzę czy manual mi przejdzie mailem.
Edit: to PDF o wielkości ponad 18 MB. Wątpię czy wyjdzie mi z majla. Może ktoś ma miejsce na serwerze, udostępni go koledze na jednorazowy download a potem skasuje? Właśnie zauważyłem, że choć mam konto na NEOstradzie to FTPa jeszcze nie skonfigurowałem

Last edited by Sauron11 on Thu, 28. Jun 07, 14:01, edited 2 times in total.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
-
Drobiazgkulibroda wrote:Dziękuje za zainteresowanie i pomoc bardzo wiele nauczyło mnie to forum

Aby x-fani z całegos świata mogli ze sobą się kontaktować, i sobie nawzajem pomagaćkulibroda wrote:Tylko w takim razie po co istnieje to forum ??

Skoro wolisz grać po polsku, to dlaczego nie kupiłeś gry w naszym kraju? To tak jak mieć pretensje, że nie chcą za darmo przestawić ci kierownicy na lewą stronę w samochodzie kupionym w anglikulibroda wrote:Tak na marginesie dla zainteresowanych majacych angielska wersje gry moge podpowiedziec jak spolszczyć ją w 30sekund jak co to na maila pozdrawiam!!!

-
Hm, on nie miał żadnych pretensji co do wersji gry, więc to porównanie jest ździebko nietrafione. Po prostu poprosił o pomoc, której mu niniejszym udzielę.RAFIO wrote:To tak jak mieć pretensje, że nie chcą za darmo przestawić ci kierownicy na lewą stronę w samochodzie kupionym w angli :Wink:
kulibroda, wyczekuj linka do manuala PL; dziś po południu (czyt.: około 16) będę uploadował, chyba ze ktoś mnie ubiegnie.
EDIT (5 minut później) : Właśnie sobie przypomniałem, że mogę zrobić to z pracy, bo mam konto w logmein.com i tym samym mam możliwość połączenia się z komputerem w domu... Zaraz rozpocznę uploading.
Last edited by Stalovy on Thu, 28. Jun 07, 14:47, edited 1 time in total.
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
-
Mimo podziałów duch w narodzie nie ginie
.
Już sobie skonfigurowałem FTPa w NEO i właśnie uploaduję tam ten manual. Jeśli mi się nie uda, dam znać, to skorzysta może z Twojego uploadu Stalovy. U mnie to jakoś powoli idzie aż żal .... ściska
.

Już sobie skonfigurowałem FTPa w NEO i właśnie uploaduję tam ten manual. Jeśli mi się nie uda, dam znać, to skorzysta może z Twojego uploadu Stalovy. U mnie to jakoś powoli idzie aż żal .... ściska

Last edited by Sauron11 on Thu, 28. Jun 07, 14:46, edited 1 time in total.
-
-
Hmm przeciwskazania są
. Chodziło o to, by nie dawać linka na publicu, a tylko PM do tego, kto potrzebuje. Nie mamy zgody TopWare na pełne udostępnienie tego materiału publicznie, a poza tym nie chcemy aby ci, którzy nie mają dokonanej rejestracji gry lub inaczej nie potwierdzili jej legalności, mieli możliwość swobodnego ściągania manuala pl. Proszę, byś usunął tego linka i przesłał koledze kulibroda mailem lub PMem. Poza tym dzięki za inicjatywę
.
Edit: dzięki

Edit: dzięki

-
Aż chciałoby się napisać i się napisze : "Błogosławieni, którzy nie mają nic do powiedzenia, a mimo to milczą."RAFIO wrote:
Kupiłeś w angli = masz angielską istrukcję. Chcesz polską? kup w kraju.
Jak to mówią policjanci - Kierowco, piłeś - nie jedź, nie piłeś - wypij.
Przykro się czyta takie posty. Już wielokrotnie były podobne akcje, a nauka jak zwykle idzie w las. Nie chcesz pomagać, to chociaż nie przeszkadzaj.
Miło, że kolega Rafio chociaż przeprosić ładnie potrafi, bo taki niesmak jakiś mniejszy.
I miło, że znalazły się pomocne dłonie. Właśnie dlatego lubię to forum

Jak zwykle pozdrawiam.
-
-
-
Uff ale sie porobiło!!! Na samym początku chciałbym podziekować za link FOKUSOWI zassalem nalezy sie duuze pifo.Dziekuje też innym za udział w temacie myśle że wszyscy czegos się nauczyliśmy a mianowicie że trzeba sobie pomagać i w miarę możliwości wspomagać za moment odpalam kompa
i zaczynam przygodę życzę wam wielu potyczek z piratami i jak najlepszych cen podczas handlowania!!! TEMAT UWAZAM ZA ZAMKNIĘTY.
i zaczynam przygodę życzę wam wielu potyczek z piratami i jak najlepszych cen podczas handlowania!!! TEMAT UWAZAM ZA ZAMKNIĘTY.
-
Hm, zastanawiam się, czy dobrze zrobiliśmy... Hehe, żartuję 
PS. Kto ma plik spk z gildią piratów? (PirateGuild-V0.72-08.11.2006.spk) U mnie wyskakuje błąd przy próbie dekompresji pliku...
PS2. Już nie trzeba - plik był okej, a błąd powodowany był przez literkę "ł" w nazwie folderu, w którym był plik spk.

PS. Kto ma plik spk z gildią piratów? (PirateGuild-V0.72-08.11.2006.spk) U mnie wyskakuje błąd przy próbie dekompresji pliku...
PS2. Już nie trzeba - plik był okej, a błąd powodowany był przez literkę "ł" w nazwie folderu, w którym był plik spk.
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
-
Do wszystkich którzy mi pisali lub mają zamiar napisać na PW z prośba o link do instrukcji - bez potwierdzenia oryginalności gry w profilu nikomu nie wysyłam!!
|| AsRock 775Twins-HDTV || Intel Pentium D 2,66GHz || Galaxy Geforce 7600GS 256MB/128bit @ 665MHz/1647MHz || 1024MB 533MHz || Samsung 200GB || Amacrox Warrior AX400-PNF ||
-