Witam potrzebuje pomocy w programie ship instaler
czy ktos mógłby napisać krok po kroku jak mam zainstalowac nowe statki w grze , gdzie je odnalesc w grze jak konfigurowac do czego służy ship creator ? z góry dziękuję informuje że forum przeszukałem ale niewiele mi to pomogło i pytanie czy instalacja gry patch 2.0.2 bedzie sie wieszac po doinstalowaniu nowych statków. Czy mozna dołaczyc nowe statki np. do argonow żeby były widoczne w ich stoczni
czy ship instaler 1.91 + creator jest kompatybilny z patchem 2.0.2
[X3] ship installer - pomocy
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Witam,
Statki instaluje się normalnie jak skrypty, a tu masz strone
http://www.xpluginmanager.co.uk/ z wszystkimi opisami.
U mnie z patch V2.0.2 coś czyba było nie kompatybilne bo nie ktore statki pojawiły się bez możliwości instalacji broni oraz jakieś złomy wszystko na 0.
Statki instaluje się normalnie jak skrypty, a tu masz strone
http://www.xpluginmanager.co.uk/ z wszystkimi opisami.
U mnie z patch V2.0.2 coś czyba było nie kompatybilne bo nie ktore statki pojawiły się bez możliwości instalacji broni oraz jakieś złomy wszystko na 0.
Intel Core 2 Duo 2.8GHz || 4GB RAM || GeForce 9600 GT (512 MB)|| SG 500GB.
-
-
-
Niestety nic z tego statki nadal się nie pojawiają, dodam że instaluje wszystko jak leci tj. nie zmieniam żadnych opcji w ship instalatorze. Może ktoś spotkał się z czymś podobnym i udało mu się rozwiązać problem. Nie zdecydowałem się jeszcze na jakiegoś moda i dlatego chciałbym polatać jakiś X-wingiem czy innym millenium falconem.
-
A zaznaczyłeś w zakładce Mod?gregdb wrote:Niestety nic z tego statki nadal się nie pojawiają, dodam że instaluje wszystko jak leci tj. nie zmieniam żadnych opcji w ship instalatorze. Może ktoś spotkał się z czymś podobnym i udało mu się rozwiązać problem. Nie zdecydowałem się jeszcze na jakiegoś moda i dlatego chciałbym polatać jakiś X-wingiem czy innym millenium falconem.