X3 problem s rychlosti - omylem zapnutym joystickem
Moderator: DJ Die
-
X3 problem s rychlosti - omylem zapnutym joystickem
Po přeinstalování X3 mi u lodí začali rychlosti na určitý hodnotě a když jsem jí dal na max nebo stopnul, tak se mi to zase vrátilo; Discoverer 39 z 148 Buster 48 z 175 nevite co s tim? dik
Zrovna nejsem ve forme (Far Cry)
Re: X3 Tvrdohlavá rychlost
neco podobneho se mi stalo kdyz jsem omylel zapnul FB joy, na ktery se mi prasi pod stolem. plyn byl nastaven na 50% a kdyz jsem z klavesnice pridal plny kotel, tak po chvili si vzala hra inforamci z joye ze rychlost ma byt na 50%farmer wrote:Po přeinstalování X3 mi u lodí začali rychlosti na určitý hodnotě a když jsem jí dal na max nebo stopnul, tak se mi to zase vrátilo; Discoverer 39 z 148 Buster 48 z 175 nevite co s tim? dik
vydal bych se timto smerem... zkus najit v systemu vstupni zarizeni (treba virtualni), ktere by mohlo prevzit/ovlivnit ovladani
-
Re: X3 Tvrdohlavá rychlost
No jo!! On tam ma otecko vrazenej yoyštyk na fotbálek. Ja jsem blbecgomecz wrote:neco podobneho se mi stalo kdyz jsem omylel zapnul FB joy, na ktery se mi prasi pod stolem. plyn byl nastaven na 50% a kdyz jsem z klavesnice pridal plny kotel, tak po chvili si vzala hra inforamci z joye ze rychlost ma byt na 50%farmer wrote:Po přeinstalování X3 mi u lodí začali rychlosti na určitý hodnotě a když jsem jí dal na max nebo stopnul, tak se mi to zase vrátilo; Discoverer 39 z 148 Buster 48 z 175 nevite co s tim? dik
vydal bych se timto smerem... zkus najit v systemu vstupni zarizeni (treba virtualni), ktere by mohlo prevzit/ovlivnit ovladani

Zrovna nejsem ve forme (Far Cry)
-
Nie je pravda, v X3 by som klávesnicu za nič nevymenil. Strumovik je o inom...
AB.INSOMNI.NON.CVSTODITA.DRACONE.
http://www.databaze-her.cz/uzivatele/sxg/
http://www.databaze-her.cz/uzivatele/sxg/
-