Ziskani vlastniho sektoru..

Moderator: DJ Die

Spasitel
x3

Ziskani vlastniho sektoru..

Post by Spasitel »

Zdravim.. cetl jsem zde nejake podrobnejsi info o ziskavani sektoru pomoci modu sector takeover. Pak se zde nekdo zminil o ziskani sektoru pres aukci a to by me zajimalo. Prosim, mohl by mi nekdo sepsat podrobny navod jak k tomu dospet v aukci? Co vse potrebuju a kde se vubec ta aukce naleza? Diky za vase rady..
solxiger
x4

Re: Ziskani vlastniho sektoru..

Post by solxiger »

Spasitel wrote:Zdravim..
Drazba v hre
Ked pristanes na stanici, pozri info /to kde hladaju prepravcov ludi, nakladu, Xenon invazijne misie..., ked pokrocis v hre pribudne sprava o drazbe sektoru a ked sa vysplha na urcitu sumu, objavi sa polozka prihodit.
*
Ja som este daleko, aby som vobec mal co prihodit :cry:
AB.INSOMNI.NON.CVSTODITA.DRACONE.
http://www.databaze-her.cz/uzivatele/sxg/
gomecz
x3

Post by gomecz »

jeste doplnim, ze k aukci je potreba mit X3 v.2.0.x a jediny sektor (bez asteroidu), ktery lze touto cestou zjiskat, stoji cca 3/4GCr tj. 750'000'000' tj. 30 obchodnich stanic...
souky

Post by souky »

syk

Post by syk »

naprosto souhlasim... sektor ziskany z drazby je naprosto cistej bez stanic a bez asteroidu... sice ho vlastnim, protoze... proste proto :D , ale je fakt uplne na houby... spatne polozenej a desne drahej...

pokud vim, sektor lze ziskat pomoci scriptu Sector Take Over potom ho musis drzet pred najezdy, protoze puvodni rasa ho chce z5...
a jeste Deathmatch Arena Redux (muj oblibenej script) kde ho muzes ziskat jako vyhru... mimo jine i HQ a lode ci stanice ktere normalne nejsou v nabidce... ale vyhrat je docela tezky a pokud bojujes sam bez pomoci jinych lodi doporucuju alespon M7
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
Lord D
x3

Post by Lord D »

syk wrote:...a jeste Deathmatch Arena Redux (muj oblibenej script) kde ho muzes ziskat jako vyhru... mimo jine i HQ a lode ci stanice ktere normalne nejsou v nabidce...
a může tu hodit odkaz? nevím proč, snad jsem línej...prostě se mi to nechce hledat :D
Intel C2D 3.0 GHz 8400, DDR2 Patriot 2x2GB 800MHz CL4, nVidia 8800 GT 512MB, WD Raptor 76GB + WD Caviar 320GB
Spasitel
x3

Post by Spasitel »

A vedel by nekdo jak funguje ten sector takeover? Mam CZ verzi hry 2.0.02 s Bonus packem 3.1.05. Stahl jsem sector takeover 243 a unzipnul do slozky se hrou. Pry by se to zajimani sektoru melo nachazet v "prikazich pro lod" -> "boj", ale mam tam na vyber klasicke vyberu + nejaky neznamy "readtext305" neb tak nejak a kdyz to zvolim, tak mi to posle zpravu, ktera obsahuje taktez takovy nazev a jinak nic. Nevite co s tim prosim?
syk

Post by syk »

To Lord D: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=105277

To Spasitel: eee urcite si to udelal tak, jak to melo byt?
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

myslim ze take over script je v e formatu .spk takze potrebujes cycrowuv script instaler ten ti ho nainstaluje tak jak to ma byt
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
Spasitel
x3

Post by Spasitel »

Uz vse funguje, dekuji vsem za cenne rady.. jsem poucen do dalsiho blbnuti se scriptama :wink:
gomecz
x3

Post by gomecz »

pro ostatni zajemce o SectorTakeOver jeste pripomenu, ze je treba pro cz verzi zmenit langID v souborech adresare 't', kdo nechce hledat jak se to dela tak necht pouzije posledni verzi script instalera od cycrow, ktery se dokaze o vse postarat... diky nekterym spoluhracum (napr. George Wills a Sir_Thomas) zde na foru, kteri se s cycrow domluvili a aktivne podileli na implementaci teto funkce. jeste jednou diky.
Spasitel
x3

Post by Spasitel »

Nevite prosim lokaci sektoru Chamtivost (Avarice)? Diky..
R8antik
x3

Post by R8antik »

Spasitel wrote:Nevite prosim lokaci sektoru Chamtivost (Avarice)? Diky..
Mezi Montalaar a New Income. :wink:
Spasitel
x3

Post by Spasitel »

nj ale tam je Teladska Trading station :x Bych ji tam nechtel..
Moonman
x3

Post by Moonman »

No pokud splníš tu vedlejší,tuším Ballagi nebo tak nějak,misi. Tak se ti objeví ve stanicích info o aukci. Pokud ji vyhraješ tak získáváš sektor a ta stanice přejde do tvého vlastnictví. :wink:
Spasitel
x3

Post by Spasitel »

Sektor mam koupen, ale ta teladska stanice tam porad prekazi a moje rozhodne neni. Tobe se zmenila na tvou vlastni?
Moonman
x3

Post by Moonman »

No když já vyhrál v dražbě ten sektor tak sem musel zaletět na tu stanici a dořešit nějaké drobnosti ohledně převodu. A to pojmenování sektoru a vpodstatě ta stanice přešla na mě. Je mi teda záhadou jak je možné že ji na tebe ten původní Teladský vlastník nepřevedl, když je ten sektor tvůj :o
Spasitel
x3

Post by Spasitel »

Asi se ptam moc brzo nez se zamyslim :roll: opravdu stacilo zaletet jen na tu stanici a byla prevedena na mou malickost.
syk

Post by syk »

jak jste prisli na jmeno avarice?
ja ho mel jako unknown sector
a po jeho ziskani jsem si mohl jmeno vybrat asi z 5 jmen... ale pokud se nepletu avarice tam nebylo
Moonman
x3

Post by Moonman »

TO Spasitel: pokud se dobře pamatuji tak mi přišla po koupi sektoru zpráva,že si tam mám zaletět. A měl jsem to tak jak píše níže Syk. A to,že sem ho měl jako unknown sector a ne avarice. A po přistání na té stanici jsem si vybral z těch 5 jmen a bylo to moje i s tou stanicí :wink:

Return to “Česky / Czech X-Forum”