X3

Moderator: DJ Die

vozejk

X3

Post by vozejk »

Ahoj lidi, jde nějak hrát X3 po internetu? :) třeba jako je ve freelanceru(nehral jsem ho , nestihl jsem dostal jsem 2 trojany :evil: ).

Někde na fóru jsem četl o kokpitech lodí. Mám X2 a dneska jsem hral u kámoše X3: straště jsem se polekal kde je kokpit. Není nějaký upload? Nebo to exosofti neudělali? :lol:

Rozhodně se teším na X4 pokud nějaká výjde. + to přistávání na planetách: taky chci, jinak přejdu k Freelanceru! :idea: :) (Poslední větu nemyslím vážně, to bych si nedovolil :D )
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

zadna X hra zatim multiplayer nema
je tu jeden mod na X3 ktery kokpity pridava zpatky do hry protoze je Egosoft vazne neudelal kdyztak se ti po tom podivam
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
FFirewall
x3

Re: X3

Post by FFirewall »

vozejk wrote:X3: straště jsem se polekal kde je kokpit. Není nějaký upload? Nebo to exosofti neudělali? :lol:
To ja jsem pro zmenu rad, ze v X3 kokpit konecne neni. V X2 to vidim spise jako neprehlednou, zbytecnou zalezitost. Ale jde jen o styl, a o zvyk. :wink:
vozejk

Post by vozejk »

DJ Die wrote:zadna X hra zatim multiplayer nema
škoda, měli by ho vytvořit
DJ Die wrote:je tu jeden mod na X3 ktery kokpity pridava zpatky do hry protoze je Egosoft vazne neudelal kdyztak se ti po tom podivam
Chtěl bych takový mod. Seženeš mi ho? :)
gomecz
x3

Post by gomecz »

co takhle trochu hledat? cockpit callback je tak snadno k nalezeni hned v prvnim topicku priznacne nazvanem Community Script & Mod Download Library for X3 anglickeho vlakna o modech a scriptech...

ale to je preci moc prace hledat, kdyz kazdej trouba zaklada nova temata s nazvem 'x3' napriklad, nebo 'pomoc', 'najde se pan ochota', kdo v takovem svinci muze neco najit, ze?
milmas
x3

Post by milmas »

Naprosto souhlasím s "gomeczem". Delší dobu jsem tady na fóru nebyl a tak toho teď mám na pročítání starších příspěvků hodně. A divím se jak může někdo založit nové téma "neadresně" - je to šíleně nepřehledné a něco v takových tématech najít je šíleně zdlouhavé. Název nového tématu by měl být adresný, měl by vyjadřovat podstatu dotazu - tedy předmět.

Return to “Česky / Czech X-Forum”