X3-problem s misi

Moderator: DJ Die

Frosty.ll
x3

X3-problem s misi

Post by Frosty.ll »

Nazdar,
u Boronu jsem prijal jako obchodnik misi na sken asteroidu.to jsem provedl.Pak jsem mel jit hledat ztraceneho inzenyra.Postupne jsem plnil vsechny dalsi "podmise".Az jsem se dostal do sektoru GRAND EXCHANGE. Itady jsem splnil ukol ktery jsem dostal. Jako odmenu jsem dostal informaci, ze hledany ing. letel do UNKNOWN SECTOR a pak na jih hledat dalsi UNKNOWN SECTOR. V prvnim nezn. sectoru jsem nasel jen branu na jihu.V dalsim nezn. sectoru jsem nasel jen cca 15 asteroidu.Ale po nejakem ing., nebo jeho lodi ani vidu ani slechu.
Pokud jste nekdo plnil tuto misi, muzete mi prosim poradit jak dal????
dekuji
Vomit
x3

odpoved je uz davno v jinem topicu

Post by Vomit »

tak to uz je tady nekolikrat (minimalne jednou)zodpovezene.nebyt liny a procist si topic a ne hned zadat novy.Klavesou Home si zvetsis mapu a pak uvidis ,ze jsi toho moc neprozkoumal.tak let na jihovychod a uvidis dalsi asteroidy..pak by bylo dobre smazat tenhle topic at se to tady neopakuje..cau
Frosty.ll
x3

Re: odpoved je uz davno v jinem topicu

Post by Frosty.ll »

Vomit wrote:tak to uz je tady nekolikrat (minimalne jednou)zodpovezene.nebyt liny a procist si topic a ne hned zadat novy.Klavesou Home si zvetsis mapu a pak uvidis ,ze jsi toho moc neprozkoumal.tak let na jihovychod a uvidis dalsi asteroidy..pak by bylo dobre smazat tenhle topic at se to tady neopakuje..cau

1. Dal jsem na tvou radu a hledal jsem tento problem na tomto foru.Bohuzel jsem asi spatny hledac,protoze odpoved na mou otazku jsem nenasel.

2. To forum je tady od toho,aby se na nem "vykladalo"
3. Dal jsem se podle tve rady na jihovychod a zmackl jsem HOME.nasel jsem par dalsich asteroidu a taky jednu lod-NOVA.to ale neni reseni problemu,ktery porad mam - kde je ten ING.????
4. uvedom si, ze pro spoustu novych hracu teto paradni hry(tedy i me)je mnohem snazsi zadat novy topic, a zeptat se na dany problem, nez sahodlouze prohledavat cele forum.

cau
CubiCubi
x3tc

Post by CubiCubi »

Zdar,

víš, co? stáhni si tohle, to ti pomůže v mnoha dalších otázkách.
Je to mapa od Scorpa.

Čau.
Vomit
x3

Post by Vomit »

tady by jsi mel najit jachtu M7 Hyperion,jestli se nepletu?
gomecz
x3

Post by gomecz »

Frosty.ll wrote: 1. Dal jsem na tvou radu a hledal jsem tento problem na tomto foru.Bohuzel jsem asi spatny hledac,protoze odpoved na mou otazku jsem nenasel.
4. uvedom si, ze pro spoustu novych hracu teto paradni hry(tedy i me)je mnohem snazsi zadat novy topic, a zeptat se na dany problem, nez sahodlouze prohledavat cele forum.
1, X3 2.0: Bala Gi Research Missions - trvalo mi dele napsani tohoto odkazu nez jeho nalezeni pres hledani. nehlede na vzacne spravny nazev topicu.

4, uvedom si laskave, ze pro spousty dalsich (pravidla respektujicich) hracu je pak mnohem obtiznejsi najit odpoved kterou hledaji. tim spise, kdyz spousty novych bezohlednych (pravidla nectoucich, tim padem ani nerespektujici) hracu namele x duplicitnich prizpevku s naprosto nic nerikajicim nazvem topicu jako treba 'mam problem', ktery je jen o malo horsi, nez Tvuj 'X3-problem s misi'.

nic proti Tobe, ale argumentace v bodu 4. me pekne naslapla.
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

Frosty.ll wrote:4. uvedom si, ze pro spoustu novych hracu teto paradni hry(tedy i me)je mnohem snazsi zadat novy topic, a zeptat se na dany problem, nez sahodlouze prohledavat cele forum. cau
Ono je vžydycky lepší hledat jednodužší cestu, že. Tak se potom ale nediv, když ti to tady dají lidi potom sežrat. :roll: Tvůj 4 bod lecos vypovídá o tvém charakteru.
INTEL Core(TM) i9-13900K@3,00GHz, MB GIGABYTE Z790 Aorus Elite AX - Intel Z790, GIGABYTE VGA NVIDIA GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G, 2x kingston fury 16gb ddr5 &6000mts, Kingston FURY Renegade NVMe 1TB, 49” Super Ultra-Wide Dual QHD 32:9 Gaming monitor ...
Vomit
x3

jo jo

Post by Vomit »

uz jsem se bal ,ze jsem moc prisny a jediny komu to vadi...Procital jsem to tady zpoustu hodin a nasel skoro vsechno.(a to mam pomale pripojeni) :)
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

Sir_Thomas wrote:
Frosty.ll wrote:4. uvedom si, ze pro spoustu novych hracu teto paradni hry(tedy i me)je mnohem snazsi zadat novy topic, a zeptat se na dany problem, nez sahodlouze prohledavat cele forum. cau
Ono je vžydycky lepší hledat jednodužší cestu, že. Tak se potom ale nediv, když ti to tady dají lidi potom sežrat. :roll: Tvůj 4 bod lecos vypovídá o tvém charakteru.
a to ja uz ani nemluvim o tom ze pak musim ty zbytecne temate cist a pripadne i odstranovat coz me taky jen pridava zbytecnou praci a stejne tak Abrasovi
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
syk

Post by syk »

ale no taaak... uz ho nechte...
uz to urcite pochopil a svedomite ted prolejza forum :D
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W

Return to “Česky / Czech X-Forum”