Nazdar,
u Boronu jsem prijal jako obchodnik misi na sken asteroidu.to jsem provedl.Pak jsem mel jit hledat ztraceneho inzenyra.Postupne jsem plnil vsechny dalsi "podmise".Az jsem se dostal do sektoru GRAND EXCHANGE. Itady jsem splnil ukol ktery jsem dostal. Jako odmenu jsem dostal informaci, ze hledany ing. letel do UNKNOWN SECTOR a pak na jih hledat dalsi UNKNOWN SECTOR. V prvnim nezn. sectoru jsem nasel jen branu na jihu.V dalsim nezn. sectoru jsem nasel jen cca 15 asteroidu.Ale po nejakem ing., nebo jeho lodi ani vidu ani slechu.
Pokud jste nekdo plnil tuto misi, muzete mi prosim poradit jak dal????
dekuji
X3-problem s misi
Moderator: DJ Die
-
odpoved je uz davno v jinem topicu
tak to uz je tady nekolikrat (minimalne jednou)zodpovezene.nebyt liny a procist si topic a ne hned zadat novy.Klavesou Home si zvetsis mapu a pak uvidis ,ze jsi toho moc neprozkoumal.tak let na jihovychod a uvidis dalsi asteroidy..pak by bylo dobre smazat tenhle topic at se to tady neopakuje..cau
-
Re: odpoved je uz davno v jinem topicu
Vomit wrote:tak to uz je tady nekolikrat (minimalne jednou)zodpovezene.nebyt liny a procist si topic a ne hned zadat novy.Klavesou Home si zvetsis mapu a pak uvidis ,ze jsi toho moc neprozkoumal.tak let na jihovychod a uvidis dalsi asteroidy..pak by bylo dobre smazat tenhle topic at se to tady neopakuje..cau
1. Dal jsem na tvou radu a hledal jsem tento problem na tomto foru.Bohuzel jsem asi spatny hledac,protoze odpoved na mou otazku jsem nenasel.
2. To forum je tady od toho,aby se na nem "vykladalo"
3. Dal jsem se podle tve rady na jihovychod a zmackl jsem HOME.nasel jsem par dalsich asteroidu a taky jednu lod-NOVA.to ale neni reseni problemu,ktery porad mam - kde je ten ING.????
4. uvedom si, ze pro spoustu novych hracu teto paradni hry(tedy i me)je mnohem snazsi zadat novy topic, a zeptat se na dany problem, nez sahodlouze prohledavat cele forum.
cau
-
-
1, X3 2.0: Bala Gi Research Missions - trvalo mi dele napsani tohoto odkazu nez jeho nalezeni pres hledani. nehlede na vzacne spravny nazev topicu.Frosty.ll wrote: 1. Dal jsem na tvou radu a hledal jsem tento problem na tomto foru.Bohuzel jsem asi spatny hledac,protoze odpoved na mou otazku jsem nenasel.
4. uvedom si, ze pro spoustu novych hracu teto paradni hry(tedy i me)je mnohem snazsi zadat novy topic, a zeptat se na dany problem, nez sahodlouze prohledavat cele forum.
4, uvedom si laskave, ze pro spousty dalsich (pravidla respektujicich) hracu je pak mnohem obtiznejsi najit odpoved kterou hledaji. tim spise, kdyz spousty novych bezohlednych (pravidla nectoucich, tim padem ani nerespektujici) hracu namele x duplicitnich prizpevku s naprosto nic nerikajicim nazvem topicu jako treba 'mam problem', ktery je jen o malo horsi, nez Tvuj 'X3-problem s misi'.
nic proti Tobe, ale argumentace v bodu 4. me pekne naslapla.
-
Ono je vžydycky lepší hledat jednodužší cestu, že. Tak se potom ale nediv, když ti to tady dají lidi potom sežrat.Frosty.ll wrote:4. uvedom si, ze pro spoustu novych hracu teto paradni hry(tedy i me)je mnohem snazsi zadat novy topic, a zeptat se na dany problem, nez sahodlouze prohledavat cele forum. cau

INTEL Core(TM) i9-13900K@3,00GHz, MB GIGABYTE Z790 Aorus Elite AX - Intel Z790, GIGABYTE VGA NVIDIA GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G, 2x kingston fury 16gb ddr5 &6000mts, Kingston FURY Renegade NVMe 1TB, 49” Super Ultra-Wide Dual QHD 32:9 Gaming monitor ...
-
- Moderator (České)
a to ja uz ani nemluvim o tom ze pak musim ty zbytecne temate cist a pripadne i odstranovat coz me taky jen pridava zbytecnou praci a stejne tak AbrasoviSir_Thomas wrote:Ono je vžydycky lepší hledat jednodužší cestu, že. Tak se potom ale nediv, když ti to tady dají lidi potom sežrat.Frosty.ll wrote:4. uvedom si, ze pro spoustu novych hracu teto paradni hry(tedy i me)je mnohem snazsi zadat novy topic, a zeptat se na dany problem, nez sahodlouze prohledavat cele forum. cauTvůj 4 bod lecos vypovídá o tvém charakteru.
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
-