strilite je ?
mate je radi ? (i kdyz vam znicej nakladni superlod ? )
vyhladily ste je ? (proboha jak ?)
Moderator: DJ Die
Tak ti jsou první na ráně, hlavně na začátku hry. Je to dobrý zdroj příjmů...]mh[ Virtek wrote:co delate s piraty ?![]()
strilite je ?
jak vy to děláte? já ve svojí verzi hry nemám piráty skoro žádné (když nepočítam 3 sektory které jsou nad sebou počínaje LoManck...atd)]mh[ Virtek wrote:co delate s piraty ?![]()
strilite je ?
Jo jo tam je to hustý, když jsem tam porvé vlezl tak mě ten červený DRADIS málem zhodil z křesla...syk wrote:pravda je, ze cim vic je strilim, tim vic jich je
napr Seizwell byl naprosto zamorenej az do Company Pride ted je v kazdem sektoru co jsem zminil Hyperion a je klid...
sektor Ministry of Finance to snad ani neni mozny... z Shipyardu leze nekonecna rada piratskej lodi... mam tam jednoho Raptora a dva Hyperiony a proste nestihaj... pujde tam jeste Odysseus... myslim, ze jeho G-PSG by mohli udelat poradek
kua jak vás tak poslouchám tak si začínám myslet že hraju úplně nějakou jinou hru. u mě prostě piráta člověk nenajdesyk wrote:pravda je, ze cim vic je strilim, tim vic jich je
napr Seizwell byl naprosto zamorenej az do Company Pride sektor Ministry of Finance to snad ani neni mozny... z Shipyardu leze nekonecna rada piratskej lodi...
Odpovědi najdeš u vlákna Sektor Tekeover]mh[ Virtek wrote:TECHNICKA, jdou teladi vyhladit castecne ?
myslim ze bych pro zacatek eliminoval, bad debt + ministry of finance, rikam pro zacatek bo nemam zadnou ship m1 ani m2 jen 4x m7