Postavil jsem komplex,ale nic se neprodava

Moderator: DJ Die

Frosty.ll
x3

Postavil jsem komplex,ale nic se neprodava

Post by Frosty.ll »

Zdarec, mam takovyto problem!!!!!!
V sektoru ORE BELT jsem si postavil 2 doly- jeden kremikovy a druhy rudny.
prodavaly v poho i za vyssi ceny.pak jsem koupil u boronu SPP a z techto dvou dolu a 1 SPP jsem udelal komplex.Rikam si, dovezu tam jen krystaly,a mezitim se vsechno proda.Ale chyba lavky!!!
od te doby, co je z toho komplex tak se neprodava nic.Kdyz jsem zmenil nastaveni "sekundarni zasoby-prodat", tak se me prodavaji jen clanky.
Kdyz jsem zmenil toto nastaveni jinak, tak se neprodavalo uz nic.
nevite nekdo prosim vas, kde je zakopany pes???
diky
Cirrus CZ
x3

Post by Cirrus CZ »

prodavas pomoci lodi nebo to jen tak nechavas aby se to prodalo samo?
Ty krystaly jsou dost nákladný, doporucuju koupit kremikovy fabriky a fabriky na steaky a argnu. Bude to sobestacny a vrati se to rychleji. Ja prodavam pomoci lodí, ale má to i svý mouchy...

Cirrus
:: AMD Athlon 64 X2 5600+ (@3GHz) Windsor AM2, AC Freezer 64 Pro, 2x1GB + 2x512MB DDR2 667MHz A-Data, Asus M2R32-MVP PCI-E, Gigabyte Radeon HD4850 512MB GDDR3 + Accelero S1, 2x250GB Western Digital SataII 16MB, Xilence Power 600W ::
Frosty.ll
x3

Post by Frosty.ll »

Nechavam to, aby se to prodavalo samo.
Derflad
x4

Post by Derflad »

jsem udelal jeden komplex - kremikovej dul, tovarna na krystaly, dobytci farmy, tov.na maso argnu a na vyrobu en.clanku. Jenze jakmile se z toho stal "uzavrenej okruh" bez finalniho vyrobku, tak to je fakt celkem husty udrzet v chodu bez myho osobniho obcasneho zasahu - mimochodem me to vsechno stalo tusim asi 27 mil Kr. Doporucuju delat komplexy s finalnim vyrobkem. Jakmile to ma jen meziprodukty, tak to je trosku pro AI asi problem... privar k tomu vyrobu cipu, poc.komponentu nebo tak neco a bude to ok. Pro vyrobky si budou litat zajemci sami a nemas zadny starosti a nepotrebujes ani jedinyho frachtaka. :)

Return to “Česky / Czech X-Forum”