Další , asi z mnoha otázek , začátečníka.
- mohu je vypustit rychleji než proklikáním se přes příkazovou konzoli do nákladního porsotru ?
- při automatické střelbě zadního kokpitu se mi zdá, že občas zasáhnu svého robota - je to možné ?
- co znamená SHIFT 8,9 - údajně příkazy pro roboty, ale jaké ?
- jak je mám po boji naložit zpět ?
- mohu je opravit, nebo vylepšit zbraněni ?
Mám připraveny další sady otázek, které nejsou ani v návodu ani v žádném topicu. Ale nebojte, vše přijde postupně, aby jste mě nedali na černou listinu otravů.
X2 - stíhací roboti - ovládání atd.
Moderator: DJ Die
-
- Moderator (České)
-pro nakladni prostor je klavesova zkratka nebo serie klaves bohuzel je to uz chvili co jsem X2 hral takze ti to ted presne nereknu ale urcite je to v manualu
-je to mozne ti roboti litaji strasne rychle takze se muze stat ze vleti vezi do rany
-to ti nereknu to jsem nikdy nepouzil
-stihaci boty zpatky uz nenalozis oni jsou spis urceni k tomu aby kryli lod pri ustupu ne pro pomoc v boji i kdyz k tomu se taky daji pouzit
-to taky nejde ti jsou tak jak je koupis a nic s nima udelat nejde stejne nemaji dost mista abys tam dal neco lepsi
pro me byli roboti spis jen kredity vyhozene do vesmiru pokud letim v nakladni lodi tak radsi investuju penize do skokoveho motoru a energetickych clanku a skocim je to i rychlejsi
samozrejme pokud mas dotazy tak se ptej od toho to jsme
-je to mozne ti roboti litaji strasne rychle takze se muze stat ze vleti vezi do rany
-to ti nereknu to jsem nikdy nepouzil
-stihaci boty zpatky uz nenalozis oni jsou spis urceni k tomu aby kryli lod pri ustupu ne pro pomoc v boji i kdyz k tomu se taky daji pouzit
-to taky nejde ti jsou tak jak je koupis a nic s nima udelat nejde stejne nemaji dost mista abys tam dal neco lepsi
pro me byli roboti spis jen kredity vyhozene do vesmiru pokud letim v nakladni lodi tak radsi investuju penize do skokoveho motoru a energetickych clanku a skocim je to i rychlejsi
samozrejme pokud mas dotazy tak se ptej od toho to jsme

Split now give you...AAARRRRGGGHH!
-
-
Sbírání robotů však moc neodkládej. Mají jen omezenou životnost a potom provedou autodestrukci. Takže je použij, po boji jim přikaž standby a rychle je posbírej ...
Ale jak už bylo napsáno výš. Jejich primární využití je odlákat pozornost od náklaďáků, kteří tak mají větší šanci zdrhnout ... s opětovným použitím dronů se moc nepočítá.
Ale jak už bylo napsáno výš. Jejich primární využití je odlákat pozornost od náklaďáků, kteří tak mají větší šanci zdrhnout ... s opětovným použitím dronů se moc nepočítá.