X2 - Obrana lodi

Moderator: DJ Die

Condor13

X2 - Obrana lodi

Post by Condor13 »

Ahoj, mam nekolik tovaren a hodne zasobovacich lodi. Kazdou chvili se v nekterem sektoru objevi nepratelske lode a nez je zaregistruju, tak par mych lodi znici. Zkousel jsem v nekolika sektorech nechat plne vybavenou Novu aby nicila nepratele, ale tu mi znicili taky. Skutecne silny lode v kazdem dulezitem sektoru nebo silne stity a zbrane v nakladnich lodich jsou tak drahe, ze by na to ty tovarny asi ani nevydelaly. Jak to resite? Ahoj.
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

1 Nova je malo pokud jsou ti nepratele Khaaci tak ji znici jak nic lepsi je poridit nejakou M6 na patrolu v sektoru nejlepsi je na to Kentaur ten neni ani tak drahy a nebo budes muset do techto sektoru skakat sam
do nakladnich lodi NIKDY!! nedavej zbrane protoze budou bojovat misto uteku a v 99% pripadu to nepreziji kazdopadne je dobre kupovat transporty ve verzi L ktere ma nejsilnejsi stity co do ni muzes dat takze ma vetsi sanci ze utece
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
Derflad
x4

Post by Derflad »

I kdyz mam dost penez, tak misto do mnozstvi tovaren a zasobovacich lodi se snazim investovat rovnomerne do boj.plavidel, tovaren a pro kazdou tovarnu jen omezene TS lode. Spis sazim na obch.zastupce, nebo davam stabilni doprovod alespon 2xNova kazdemu frachtaku. Nastavuju pocet skoku pro obchodniky v tovarne na 1-2 sektory jenom, pokud jsou pobliz sektory piratu apod. Dulezity je vybrat bezpecny sektor pro tovarnu ze zacatku. TSka vybavuju zbranema normalne, stejne pokud nemaji pilota jsou jak berani a na nepritele nijak nereaguji utekem. Vycviceni obchodnici si pak uz poradi celkem lehce, ale chce je cvicit zase v nekterych bezpecnych castech vesmiru.

tak to je moje zkusenost - nic noveho pod sluncem :wink:
Condor13

Post by Condor13 »

Mam tovarny v bezpecnych sektorech, ale presto tam Khaaci obcas zaleti a pak je mela. Stve me, ze se to vetsinou dozvim az kdyz je jedna nebo dve lode znicene (mam docela dost transportnich lodi). Potreboval bych hlidat minimalne 3 sektory, ale mam jen na jednu M6. Pokud to bude takhle, tak kdyz tam nestihnu skocit ja, nestihnu tam ani poslat tu M6. Nebo to jde nejak nastavit automaticky? Pouzivam transportery (Dolphin) s 15 nebo 25 MW stity, ale moc dlouho pri utoku nevydrzej. Cetl jsem ve foru radu, dat kolem bran Laserove veze. Pak jsem ale zjistil, ze Khaaci skacou doprostred sektoru, takze to je nanic.
gomecz
x3

Post by gomecz »

Condor13 wrote:Cetl jsem ve foru radu, dat kolem bran Laserove veze. Pak jsem ale zjistil, ze Khaaci skacou doprostred sektoru, takze to je nanic.
tak dej laserove veze do prostred sektoru
StandaJunior

Post by StandaJunior »

lejzrový věže toho moc nevydrží :wink:
Condor13

Post by Condor13 »

Ahoj, tak jsem to vyresil tak, ze se soustredim jen na omezeny pocet sektoru, ktery hlidaji M6. Zatim to vypada dobre. Je to drahe ale funguje to. Ty laserove veze jsem uplne zrusil, jsou nanic, protoze maj malej dosah.
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

jj laserove veze jsou zbytecne
kazdopadne kdyz ti bude kazdy sektor hlidat M6 nezvysi ti to prijmy? o tom prece obchodovani je snaha zvysit prijmy i za cenu vyssich vydaju ktere se ti ale timto vrati
Split now give you...AAARRRRGGGHH!

Return to “Česky / Czech X-Forum”