Xenon Migration

Moderator: DJ Die

GeorgeD
x4

Xenon Migration

Post by GeorgeD »

Stáhl jsem a nainstaloval Mod pack "Xenon Migration"... bylo to skvele az do chvile, kdy jsem se nejakou delsi dobu venoval obchodu v "leve" casti vesmiru. Kdyz jsem potom zavital do sektorů mezi sektrory Xenon 472 ž 597 tak jsem se nestačil divit, celé tyto Boronské a Splitské sektrory jsou zničené(nejsou tam žádné stanice), za to tam jsou tstovky Xenonů v každém sektoru - mají tam bitevní lodě, jachty a spousty stíhačů... :evil: Prostě totálně zničených cca 10 sektrorů... nějak teď nevím co s tím :o vyčistit to nemohu nebot nemam reputaci na nakup bitevnich lodi a s hyperiony si ani neskrtnu.... jediny sektro ktery se mi podarilo vycistit a drzet je Namodralý čenich(nebyla tam žádná bitevní loď)--- :lol:
syk

Post by syk »

mno pri pouziti tohoto scriptu si muzes nastavit miru migrace xenonu, ale to asi vis... nevim jak to je presne ale migrace na maly stupen jsou pouze P+eskorta... to se da zvladnou hrave, nebo ji alespon docasne vypni
taky je nejspis mysleno ze mas sektory ktere sousedi s temi xenonu zabezpecene a chces si zabojovat, proc jinak by si instaloval tenhle script, zejo...
nicmene jedina rada ktera me napada, je ta, ze vypnes nebo snizis migraci a pokud sektory vycistis, stanice tam postupne zase postavi, nevim jestli stejne, ale nejake urcite... u me to alespon udelali, byl jsem v podobne situaci (v AI menu si muzes tusim neco nastavit a v options nabindovat klavesu)
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
GeorgeD
x4

Post by GeorgeD »

jo to o tom nastavení vím... já to chtěl právě kvůli reputaci, ale zlepšoval jsem si ji a pak už mne to přestalo bavit, tak jsem se na nějakou dobu vzdálil a ted kdyz jsem se vratil tam bylo todle :o ... uz jsem ji snizil z Extreme na Easy, ale furt nejak nevim jak to bez velkych lodi na ktere mam stale malou reputaci vycistit ...... :) ... také jsem se někde dočetl, že existuje možnost, že mi daná rasa nabídne možnost se účastnit bojové výpravy s touto rasou, ale zatím mi to nikdy nenabídli...čekal jsem, že si třeba Boroni a Splitové své sektrory dobydou zpět, ale nějak se k omu zatím nemaj :-(
Derflad
x4

Post by Derflad »

bojim se, ze tenhle skript - migrace xenonu - nema cenu pokud nemas zaroven nainstalovany Race invasion skript (nebo jak se jmenuje). Ten totiz zajisti, ze se sice xenoni snazi o migraci, ale jednotlive rasy vetsinou utok odrazi, pripadne soustredenim sil znacne oslabi... nevim, mam s tim tuhle zkusenost...
syk

Post by syk »

nojo !! covece ani me nenapadlo ze by tyhle 2 scriptiky mohli pekne slapat dohromady
"Race invasion" zajisti presun bojovych lodi jinych ras do sektoru, kde je to zrovna potreba, coz by mohlo tvuj problem vyresit bez vlastniho pricineni...
jen jsem nekde cetl ze se toho zucastnuje i "Argon One" kterej je dulezitej pro dohrani story, takze by si ho mohl hledat po vsech certech a radci ani nepremyslim co by se stalo pokud by byl znicen... mozna spawne mozna ne...
nez to pouzijes radci si to dobre procti
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

syk wrote:nojo !! covece ani me nenapadlo ze by tyhle 2 scriptiky mohli pekne slapat dohromady
"Race invasion" zajisti presun bojovych lodi jinych ras do sektoru, kde je to zrovna potreba, coz by mohlo tvuj problem vyresit bez vlastniho pricineni...
jen jsem nekde cetl ze se toho zucastnuje i "Argon One" kterej je dulezitej pro dohrani story, takze by si ho mohl hledat po vsech certech a radci ani nepremyslim co by se stalo pokud by byl znicen... mozna spawne mozna ne...
nez to pouzijes radci si to dobre procti
Jj, "Argon One" je do techto sil opravdu zarazen, takze pozor... :wink:
Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

pokud vim tak A1 je nestaveny tak ze nejde znicit ale mozna to zmenili
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

Ono staci kdyz ho musis nahanet po vsech certech... :D
Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

to je pravda me se jednou zatoulal v X2 asi 400km za severni branu kdyz nahanel bandu Khaaku to byla sranda ho tam pak hledat :lol:
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
Derflad
x4

Post by Derflad »

spis mi poradte co delat s tema znicenyma stanicema :?: neobjevuji se ani v HUDu :cry: ale zatracene prekazi, tedy nezkousel jsem je jeste rostrilet...
farmer
x3ap

Post by farmer »

Derflad wrote:spis mi poradte co delat s tema znicenyma stanicema :?: neobjevuji se ani v HUDu :cry: ale zatracene prekazi, tedy nezkousel jsem je jeste rostrilet...
Dyš V Black hole Sun Xenoni rozstříleli Equipment Dock, tak ty trosky zmizely, potom co se tam objevil novej, tak by to tak melo bejt i dyž to neni pevna stanice
Zrovna nejsem ve forme (Far Cry)
x3

Post by dukester »

http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=117616
vytvor si lode a dej je znicit nebo si zvedni reputaci mne se stalo totez mel sem jen m6 kamek priprav se na to ze v tech xennskych sektorech jich budou ne stovky ale tisice takovy lagy ze to nevybouchas ja to resil pul roku musis totiz znicit i jejich domovsky sektory hra se ti pomalu bude sekat vic a vic az bude nehratelna krome mathershipek ja hraju fusion md a ani s dvacetimonvyma stitama je to skoro nemozny vicstl sem asi deset zamorenych sektoru a pet domovskych sektoru hra se sekala min byl sem tam v hevy defens ganu a hazel miny krizniky sem likvidoval bouranim do nich a strelbou byl tam cas desetrkrat pomalejsi naproste utrpeni
pouzij cheat vytvor trista lodi a nech je vycstit sektor pak je posli do dalsiho . tady robert prague rwd hraj fuzion verzi ctyri jedna a vse co sem tam mel sem si naodil cheatem kamas mi totiz sestrelil sejv ja uz sem to zvladl

Return to “Česky / Czech X-Forum”