Technicky problem
Moderator: DJ Die
-
Technicky problem
Zdravim,
Mam takovy problem. A to ze mi hra obcas(nekdy docela casto) pada do windowsu a napise to chybovou hlasku. Nevite nekdo cim to je??
Diky za pomoc.
Mam takovy problem. A to ze mi hra obcas(nekdy docela casto) pada do windowsu a napise to chybovou hlasku. Nevite nekdo cim to je??
Diky za pomoc.
-
Re: Technicky problem
Chlape máš pocit, že věštíme z křišťálové koule?Strike2EAF wrote:Zdravim,
Diky za pomoc.

Jaká hláška? V jakém stavu máš X3, myšleno patche, skripty atd...

-
-
Padá ti to i s novou hrou?Strike2EAF wrote:No prostě je tam error ted nevim co je tam presne napsano patch mam 2.0.0.2, a pouzivam par drobnych scriptu (BBS extras Khaak cluster commands) a ship manager (mam tam par lodi navic) ale zkousel jsme to i bez lodi a scriptů, skoušel jem to preinstalovat a furt nic.
-
-
-
- Moderator (České)
-
-
-
Pche mne to jde na stredni a kdyz neni nejaka super rezba tak se mi to ani negribesouky wrote:mno tak bych nastavil všechno na nejnižší úroveň

Mne teda X3 nepada, ale mrkni swap a kdyztak si ho zvetc v oblivionu mi to taky pomohlo. Zkontroluj si kodeky a jesli nemas pripojenou tiskarnu, nebo skena. Z vlastni zk muzu rict, ze zrovna tohle napadne cloveka jako posledni

Zrovna nejsem ve forme (Far Cry)
Zrovna resim obdobnej problem. Taky mi to neleze do hlavy, nekde musi bejt jeste neco ulozeny jinde nez v hlavnim adresari X3 a user Dokumentech. Chtel jsem si zahrat vse od zacatku , tak jsem to odinstaloval, SMAZAL, znovu nainstaloval ale napr. Editor vesmiru jako volba tam je FURT a i kdyz dam novou hru, tak nikde v zadnym sektoru nenajdu ty opusteny lode. Jakmile se pokusim spustit to napriklad v modu XFP tak mi to shuci jak pilinaky. Taky nevim, co s tim. 

-
-
Sice jsem na to nepřišel, KDE byla chyba. Musel jsem odmáznout CELEJ adresář X3 a nainstalovat hru do naprosto čistýho. Jo a BACHA, pokud dáte nainstalovat MOD XFP včetně všech skriptů a spustíte hru jako novou s dějovou linií, zahltí se při spuštění totálně paměť (jedu na 1G) a nedostanete se do hry. Asi kvůli tomu úvodnímu kecání Juliana. Takže pokud MOD XFP tak všechny skripty až po několika savnutí ve hře. Už ho mastím od nuly a ty nový sektory jsou dost dobrý. 

-
-
mam swap na doporucenych 1536-3000 a neco. Hra zcela vyjimecne spadne, ale mam tuseni, ze je to spis spustenymi dalsimy programy na pozadi - znate to skype,icq, nebo jiny smeti
a nebo pokud predtim parim nejakou narocnejsi hru na grafiku, pripadne programy jako jsou databaze, msoffice atd. A pak spustim x3 bez restartu compu..

-