Technicky problem

Moderator: DJ Die

Strike2EAF
x3

Technicky problem

Post by Strike2EAF »

Zdravim,
Mam takovy problem. A to ze mi hra obcas(nekdy docela casto) pada do windowsu a napise to chybovou hlasku. Nevite nekdo cim to je??

Diky za pomoc.
Sir_Thomas
x4

Re: Technicky problem

Post by Sir_Thomas »

Strike2EAF wrote:Zdravim,
Mam takovy problem. A to ze mi hra obcas(nekdy docela casto) pada do windowsu a napise to chybovou hlasku. Nevite nekdo cim to je??

Diky za pomoc.
Chlape máš pocit, že věštíme z křišťálové koule? :roll:

Jaká hláška? V jakém stavu máš X3, myšleno patche, skripty atd... :wink:
Strike2EAF
x3

Post by Strike2EAF »

No prostě je tam error ted nevim co je tam presne napsano patch mam 2.0.0.2, a pouzivam par drobnych scriptu (BBS extras Khaak cluster commands) a ship manager (mam tam par lodi navic) ale zkousel jsme to i bez lodi a scriptů, skoušel jem to preinstalovat a furt nic.
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

Strike2EAF wrote:No prostě je tam error ted nevim co je tam presne napsano patch mam 2.0.0.2, a pouzivam par drobnych scriptu (BBS extras Khaak cluster commands) a ship manager (mam tam par lodi navic) ale zkousel jsme to i bez lodi a scriptů, skoušel jem to preinstalovat a furt nic.
Padá ti to i s novou hrou?
Strike2EAF
x3

Post by Strike2EAF »

jo a kdyz tu pockas tak ti napisu presne tu chybovou hlasku
Strike2EAF
x3

Post by Strike2EAF »

Napise to:

V aplikaci X3.exe doslo k problemu a je třeba ji zavřít. a k tomu ze se omlouvaj a bla bla. kdyz jsem otevrel tu zpravu o chybach byly tam jeno nejaky cisla.
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

no ty cisla to je zakodovana informace o te chybe ale z toho se prd dozvis napis jaky mas comp a kolik mas volne pameti na hard disku muze to byt tim nebo ti to driv nepadalo?
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
Strike2EAF
x3

Post by Strike2EAF »

pada mi to od ty doby co jsem si to koupil. Muj komp:Athlon XP 2500+ 1.85GHz 1,5 GB RAM, Nvidia GeForce FX5500, HDD 80GB z toho 8 GB volnyho.
souky

Post by souky »

mno tak bych nastavil všechno na nejnižší úroveň
farmer
x3ap

Post by farmer »

souky wrote:mno tak bych nastavil všechno na nejnižší úroveň
Pche mne to jde na stredni a kdyz neni nejaka super rezba tak se mi to ani negribe :lol:

Mne teda X3 nepada, ale mrkni swap a kdyztak si ho zvetc v oblivionu mi to taky pomohlo. Zkontroluj si kodeky a jesli nemas pripojenou tiskarnu, nebo skena. Z vlastni zk muzu rict, ze zrovna tohle napadne cloveka jako posledni :x
Zrovna nejsem ve forme (Far Cry)
x3ap

Post by Peckoslav »

zkusil bych odinstal, defrag hdd a novou instalaci
tohle mi dělalo na starém Diablu 2 a defrag to vždy vyřešil :wink:
Mipam
x3

Post by Mipam »

Zrovna resim obdobnej problem. Taky mi to neleze do hlavy, nekde musi bejt jeste neco ulozeny jinde nez v hlavnim adresari X3 a user Dokumentech. Chtel jsem si zahrat vse od zacatku , tak jsem to odinstaloval, SMAZAL, znovu nainstaloval ale napr. Editor vesmiru jako volba tam je FURT a i kdyz dam novou hru, tak nikde v zadnym sektoru nenajdu ty opusteny lode. Jakmile se pokusim spustit to napriklad v modu XFP tak mi to shuci jak pilinaky. Taky nevim, co s tim. :evil:
souky

Post by souky »

přotože enable editoru je v registrech
Mipam
x3

Post by Mipam »

Souky diky. A kam zmizely ty opusteny lode?
souky

Post by souky »

tak to netušim ale jestli máš čistou hru tak je možný že byli součástí nějakýho scriptu
Mipam
x3

Post by Mipam »

Sice jsem na to nepřišel, KDE byla chyba. Musel jsem odmáznout CELEJ adresář X3 a nainstalovat hru do naprosto čistýho. Jo a BACHA, pokud dáte nainstalovat MOD XFP včetně všech skriptů a spustíte hru jako novou s dějovou linií, zahltí se při spuštění totálně paměť (jedu na 1G) a nedostanete se do hry. Asi kvůli tomu úvodnímu kecání Juliana. Takže pokud MOD XFP tak všechny skripty až po několika savnutí ve hře. Už ho mastím od nuly a ty nový sektory jsou dost dobrý. :)
Strike2EAF
x3

Post by Strike2EAF »

Co je swap a jak ho zvetsim????
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

Strike2EAF wrote:Co je swap a jak ho zvetsim????
swap soubor je odkládací místo na disku, když ti dojde RAM.

Tento počítač/vlastnosti/upřesnit/nastavení výkonu/upřesnit/změnit
Derflad
x4

Post by Derflad »

mam swap na doporucenych 1536-3000 a neco. Hra zcela vyjimecne spadne, ale mam tuseni, ze je to spis spustenymi dalsimy programy na pozadi - znate to skype,icq, nebo jiny smeti :D a nebo pokud predtim parim nejakou narocnejsi hru na grafiku, pripadne programy jako jsou databaze, msoffice atd. A pak spustim x3 bez restartu compu..
farmer
x3ap

Post by farmer »

mne X3 nepadala ani kdyz jsem mel swap 750MB, a to mam Ram jenom 512
Zrovna nejsem ve forme (Far Cry)

Return to “Česky / Czech X-Forum”