problém s příkazem pro obchodní loď
Moderator: DJ Die
-
problém s příkazem pro obchodní loď
hraju tuhle super hru a mám jeden problém. Postavil jsem si v Argon Prime továrnu na krystaly + továrnu na řízky cahoona + farmu na maso angru a dal je do komplexu, takže jediné zásoby které musím kupovat jsou křemíkové pláty a energetické články. Hned ve vedlejším sektoru mám slušně prosperující křemíkový důl, který mi poskytuje ony křemíkové pláty. K tomu mám ještě asi deset vetších přepravních lodí. Jenže když dám jedné z nich domovskou základnu třeba ten křemíkový důl, a chci aby tahle loď lítala mezi tímto dolem a dovážela křemíkové pláty mojemu komplexu v Argon prime a lítala pořád dokola, nevím jak to udělat. Když dám pokyn prodat zboží křemíkové pláty továrně a označím můj komplex, loď nabere křemíkové pláty, letí do mojeho komplexu, odevzdá křemíkové pláty, vrátí se do křemíkového dolu a tam zůstane trčet a už nic nedělá
a v příkazové konzoli nemá žádný příkaz.... jak mám tedy udělat aby ta lod lítala nepřetržitě mezi mojimi továrnami a převážela křemíkové pláty??? nechcu je zbytečně kupovat od jiného dolu, chci si postavit soběstačný komplex produkující energetické články.... diky za rady

-
Re: problém s příkazem pro obchodní loď
Neriesi to bonuspack?? Obchodna cesta.
AB.INSOMNI.NON.CVSTODITA.DRACONE.
http://www.databaze-her.cz/uzivatele/sxg/
http://www.databaze-her.cz/uzivatele/sxg/
-
Re: problém s příkazem pro obchodní loď
solxiger wrote:Neriesi to bonuspack?? Obchodna cesta.
To řeší bonuspack komoditní software MK.I.
A říkám to už po několikáté, lidi tohle se tady probíralo snad 10x musíte to tady zaplevelovat novým threadem.

-
-
-
tak prosel jsem co se dalo, stahl vsechno mozne nakoupil vsemozne systemy a presto mi ta lod udela jednu obchodni cestu a stoji a nic nedela. Jsem bezradny, asi se to tu opravdu probiralo ale ja bych pro zacatek potreboval vedet co presne vsechno mam koupit, co mam nastavit a tak podobne, sem v tom proste lama tak to chce se mnou trpelivost
a zadny jiny thread ktery by mi pomohl jsem nenasel, takze jestli tu teda nejaky je kvuli ktereho nechcete abych se tim zabyval zde, tak mi sem pls hodte odkaz. THX 

-
- Moderator (České)