[x3] M7 ??

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

rolnik_pl
x3tc

[x3] M7 ??

Post by rolnik_pl »

Witam, mam pytanie odnośnie tej klasy okrętów, czy te okręty faktycznie istnieją, jak tak to gdzie je można kupić, zdobyć . Na forum nie znalazłem żadnego opisu tych jednostek o ile istnieją, tylko paru graczy napomknęło o M7 . Znalazłem tylko stronkę http://roguey.ueuo.com/gaming/pc/x3/shi ... php?id=184 tylko czy to jest fakt czy fikcja. Sprawdziłem wszystkie stacje w grze i nic podobnego nie znalazłem .
Gram bez żadnych dodatków , modów itp.
Wiencek14
x3ap

Post by Wiencek14 »

Człowieku najpierw musisz mieć patcha od 2 i wykonywać misje Bala'Gi jak wykonasz odpowiednią ilość to w pewnym momencie dostaniesz ten statek ponieważ jest to jedyny statek w całym wszechświecie i można go kupić jedynie budując go samemu w HQ ale najpierw trzeba oryginał rozłożyć na części aby z tego zrobić plany (automatycznie)
X3 2.5 + BP 3.1.07 + XTM 0.7.3 + Salvage Claim Software + Bail Signal Extension
Gra od nowa: Bankrut zabójca
Latam: Xen. P (pierwsze 15 min. gry ?!)
Jeden kompleksik produkujący Osłony 1MJ i Krzem... (od czegoś trzeba zacząć :) )
rolnik_pl
x3tc

Post by rolnik_pl »

Faktycznie jestem człowiekiem , z tym jakoś nie mam problemu, może ty masz z tym problem , jak jest tyle ras inteligentnych na Ziemi to czasami idzie się pomylić .

Natomiast się pytałem Wiencek14 o M7 , czyli rozumiejąc to co napisałeś muszę mieć zainstalowanego moda Bala Gi , czy jeszcze coś oprócz tego co muszę zainstalować ??
Last edited by rolnik_pl on Mon, 26. Feb 07, 09:00, edited 1 time in total.
Wiencek14
x3ap

Post by Wiencek14 »

Bala'Gi nie jest modem tylko patchem wydanym przez ego i nic ponadto nie musisz mieć... a swoją drogą wszystko jest na forum tylko trzbea znaleść taki mały przycisk search i wpisać odpowiednie słowo kluczowe
Last edited by Wiencek14 on Tue, 27. Feb 07, 05:34, edited 1 time in total.
Jeden kompleksik produkujący Osłony 1MJ i Krzem... (od czegoś trzeba zacząć :) )
rolnik_pl
x3tc

Post by rolnik_pl »

Bala'Gi napisałem że mod dlatego że widziałem go w dziale mody\skrypty ,nigdy nic takiego nie instalowałem ani nie zajmowałem się czymś podobnym przez całe życie tak jak ty Wiencek14, faktycznie zapomniałem dopisać /skrypt. Ja zajmuje sie CAD/CAM a nie grami. Wybacz że nie trafiłem w twoje preferencje.

Co do forum to co próbuje skorzystać z "serch" jakoś nigdy to przynajmniej mnie nie działa, dlatego przeglądam każdy post który ma w tytule temat aktualnie mnie interesujący. Wiec sorki Wincek14 że pominąłem post o Bala'Gi , nic takiego z M7 mi sie jakoś nie kojarzy. No chyba że jasnowidzem jesteś. Dlatego napisałem tego posta z zapytaniem .

Co do małpy to nie będę obrażał jej gatunku , pisząc pod twoim adresem pewne określenie.
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Wiencek14 wrote:(...) a swoją drogą wszystko jest na forum tylko trzbea znaleść taki mały przycisk search i wpisać odpowiednie słowo kluczowe ale jak niektórzy ludzie mają IQ niższe od małpy to się nie dziwie
Wiencek, wystarczy, jak napiszesz uprzejmie, gdzie i jak należy szukać, możesz też podać linka. Osobiste wycieczki takie jak to o IQ są nie na miejscu :twisted: .
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

No no, Wiencek.Miało być cięte, ale chyba coś ci nie wyszło (czyt. przegiołeś)
Wiencek14
x3ap

Post by Wiencek14 »

Zauważyłem... :oops:
Sorry...
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Wiencek14 wrote:Zauważyłem... :oops:
Sorry...
Ładnie i po polsku, rolnika_pl, no i na publicu :P

Mi to przez klawiature przechodzi, a starszy jestem ;)
Wiencek14
x3ap

Post by Wiencek14 »

Uwierz mi bo zawsze jestem łagodny jak baranek poza dniami kiedy źle się czuje albo coś w tym stylu i po prostu mnie ponosi... a Rolnik przepraszam za to co mówiłem... (tak jakoś dziwnie się teraz czuję, wstyd mi) :oops:
DYoda
x2

Post by DYoda »

Nic co ludzkie nie jest mi obce ... czy jakoś tak :P
rolnik_pl
x3tc

Post by rolnik_pl »

Ja także przepraszam z mojej strony Wiencek14 , ale mam prośbę odpowiadając w poście na prośbę piszącego nie traktuj go bezosobowo.
Sam się zdenerwowałem tym wszystkim , uważam sprawę za zamkniętą . Dzięki pomocy Mani_Hc , nie muszę nadwyrężać waszej cierpliwości pisząc zbędne posty .
Ten czat i ludzie tam przesiadujący to naprawdę świetny pomysł. :wink: :wink:
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

No i wszystko wróciło do normy, tak trzymać :D .
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Mani_
x2

Post by Mani_ »

Milo bylo mi pomoc :).

A i prosze nazywac mnie Mani :P, zaraz sobie to zapisze w opisie :].
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam

Return to “Polskie / Polish X-Forum”