[X3] Komiczne muchy

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

shadow77

[X3] Komiczne muchy

Post by shadow77 »

jak zbierać kosmiczne muchy i gdzie ?
Wiencek14
x3ap

Post by Wiencek14 »

Gdzie to nie mam pojęcia ale jak jest napisane w instrukcji...

Ale ja już będę miły i napiszę...
Musisz mieć działo jonowe (kupisz u boronów) i zgarniacz kosmicznych much (splici tym nieźle handlują :D)

Działkiem ogłuszasz muszki a zgarniaczem je zbierasz wystarczy że otworzysz ładownię i w nie wlecisz tzw. muchy... ale gdzie one są to nie mam pojęcia ale przecież są zagrożonym gatunkiem więc chyba wszystko jasne :p
X3 2.5 + BP 3.1.07 + XTM 0.7.3 + Salvage Claim Software + Bail Signal Extension
Gra od nowa: Bankrut zabójca
Latam: Xen. P (pierwsze 15 min. gry ?!)
Jeden kompleksik produkujący Osłony 1MJ i Krzem... (od czegoś trzeba zacząć :) )
Deady
x2

Post by Deady »

Z muchami jest jeszcze taka zabawa, ze czasem mozna je zobaczyc.. i wtedy jak sie juz lata za takim ladnym wizerunkiem muchy skadinad kosmicznej a nie komicznej :D ... zaznaczajac ja poprzez zmiane celow przyjaznych - wiadomo gdzie strzelac ;)
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Zaiste, komiczne :D
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
koniczynka

Post by koniczynka »

Muchy tak ladnie lataja ze trzeba nie miec serca by na nie polowac ;). Nie mowiac ze sa gatunkiem ginacym. Ja spotykam je w sektorach Splitow i Teledian :).
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

A'propos much to Egosoft swego czasu wymyslał jakieś extra odjechane projekty tych much, w formie artów i wtedy wyglądały na coś, na co warto było czekać. Ale to co mamy teraz to w zasadzie nie wiem co to jest, bo nawet ustrojstwa nie widać. Mam przeczucie straconego czasu przy okazji przeprojektowywania muchy do X3, tym bardziej, że sam się wtedy na forum developerów wypowiadałem w tym temacie :roll: .
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
LeWaR
x4

Post by LeWaR »

Tę muchę widać, ale na podglądzie celu. Fajna jest. Mam chyba fotki nawet :)
Skrypty i spolszczenia do skryptów dla X3 Reunion, TC, Albion Prelude >> http://www.mamuthq.net.pl
C2Q 6600@2,4GHz | 8GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
XTC+XRM | Albion Prelude
Wiencek14
x3ap

Post by Wiencek14 »

szybciej będzie jak powiesz nam czego nie masz... :D
X3 2.5 + BP 3.1.07 + XTM 0.7.3 + Salvage Claim Software + Bail Signal Extension
Gra od nowa: Bankrut zabójca
Latam: Xen. P (pierwsze 15 min. gry ?!)
Jeden kompleksik produkujący Osłony 1MJ i Krzem... (od czegoś trzeba zacząć :) )
Khaleed
x3tc

Post by Khaleed »

Dla ciekawskich - zdjęcie z natury :) znalezione przy okazji porządków w systemie
http://img71.imageshack.us/img71/7710/x ... 112ve1.jpg
Pozdrawiam
Mani_
x2

Post by Mani_ »

Ja bym to zdjecie wrzucil, jako fota tygodnia :D

Sprobuj powalczyc o nia, ta fotka naprawde jest super ! :)
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
koniczynka

Post by koniczynka »

Tak nawiasem wspominajac to F3 potrafi wiele radosci dac nawet duzym chlopcom :P. Czasem to sie nawet o giercowaniu zapomina jak sie czlowiek zapatrzy.
Fakt ze mucha jest troche brylowata ale bardziej nie pasuje mi samo okreslenie - mucha ;) 4me to raczej Świetlik (robaczek swietojanski ;)). I troszke szkoda ze nie wyszlo to o czym wspomina Sau - jednak nie sadze by czas byl stracony - jak znam zycie to temat wroci predzej czy pozniej w moze troche zmienionej formie ale nie zazyna sie kury znoszacej zlote jajka (muchy ??? ;)) a za takowy uwazam pomysl z latajacymi robaczkami.
LIPA_PL

Post by LIPA_PL »

ja tam je znalazlem na nieznanych sektorach :D niestety dzialka ustawione na auto strzelanie w wroga wiec ... niebylo co zbierac :D
LIPApl

Return to “Polskie / Polish X-Forum”