Sektor pro HQ

Moderator: DJ Die

Zdá se Vám cena sektoru Avarice přiměřená?

Ano
4
24%
Ne
11
65%
Nevím
2
12%

Total votes: 17

Peckoslav
x3ap

Sektor pro HQ

Post by Peckoslav »

Ahoj,

obracím se na Vás s prosbou o doporučení, který sektor vybrat pro stavbu vlastního HQ. Sice spořím kredity na Avarice, ale mám teď asi 200M když vyždímám všechny továrny a už se mi skoro nechce čekat na dalších 400+M (momentálně je cena sektorů s možností přihodit na 615M).

Zkuste mi pls doporučit kde máte HQ vy, pokud tedy ne v Avarice, a případně proč zrovna tam kde ho máte.
Jestli z praktického hlediska, nebo z čistě estetického (mě se např. líbí jak vypadá Split Fire, ale ten název už míň - Spliti mi k srdci moc nepřirostli, možná je časem budu eliminovat, ať je nějaká sranda :twisted: ).

Díky za tipy! :wink:

PS: malá anketa která s tím souvisí, mě se cena přiměřená nezdá.
gomecz
x3

Post by gomecz »

ja postavil HQ v sektoru Moo-Kye's Revenge (moo keyova pomsta), pote co jsem si sektor privlastnil pomoci scriptu Sektor TakeOver. je tam dost steroidu vseho druhu, dost svetla a jen dva sektory na vycisteni, abych mel klid od piratskych najezku.

pokud, stejne jako ja, uvazujes o eliminaci splitu (taky ekolog, co?) tak je slit fire dobra zakladna pro pripravu smrtelneho uderu :-D
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

ja ho dal do piratskeho sektoru co je nad Presidents End protoze je blizko argonu a taky me stvaly ty piratske patroly v XTM

vidim ze nejsem jediny kdo my v planu vyhladit to Splitskou havet
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
gomecz
x3

Post by gomecz »

co me pletes!!! splitfire uz prece davno nepatri splitum.
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

Já to prdnul do Prezidentova konce. Se mi nějak líbilo, že tam není žádná stanice a k svým továrnám to mám coby dup. :)
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

lapi
x3

Post by lapi »

Já ho postavil do sektoru Avarice ze strtegického pohledu je pro mě tento sektor jeden z nejlepších....
Lord D
x3

Post by Lord D »

Já ho šoupnul taky do Prezidentova konce ale s odstupem času vím že i když to nebyla chyba tak bych ho dal jinam. V úvahu přichází dva sektory a to Splitský oheň nebo Farnhamova legenda (oba jsou blízko spřátelených sektorů Argoni/Boroni/Paranidi a mají hezké pozadí pro případný screenshot tj. planeta) :)
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

Lord D wrote:Já ho šoupnul taky do Prezidentova konce ale s odstupem času vím že i když to nebyla chyba tak bych ho dal jinam. V úvahu přichází dva sektory a to Splitský oheň nebo Farnhamova legenda (oba jsou blízko spřátelených sektorů Argoni/Boroni/Paranidi a mají hezké pozadí pro případný screenshot tj. planeta) :)
Pro mě to byla jediná volba, bo fabriky mám v Rudném pásu a Elenině blahu. Zásobování a řešní problému s piráty je promtní.

Return to “Česky / Czech X-Forum”