Hledáš Mod,Skript ?

Moderator: DJ Die

StandaJunior

Hledáš Mod,Skript ?

Post by StandaJunior »

kdo hledá nějakej skript ať napíše zkusím ho najít :wink:

já hledám tenhle skript Anarkis Carrier Commands 1.40 vím kde je ale chtělo by to funkční download link
anebo mě ten skript pošlite na @mail to bude lepší
syk

Post by syk »

Anarkis Carrier Commands by Serial Kicked najdes tady
http://www.xai-corp.net/downloads v pravo nahore search >> zadej anarkis... najde 2 veci, ta druha to je
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
souky

Post by souky »

prosim tě já bych chtěl script nebo jestli je příkaz kterej by shromáždil všechny lodě z vesmíru na jedno místo díkes
StandaJunior

Post by StandaJunior »

sykovi děkuji a souky ty chceš aby ty lodě byly tvý ?
syk

Post by syk »

nemas zaco...
no souky chce hromadit svoje lode, kha'aky snad hromadit nebude :D

bylo by fajn mit script kterej by udelal nasledujici...

01. vsechny lode samostatne nakoupi max stity, zbrane, software, jumpdrive... atd
02. az to budou mit, dopravi se na misto urceni, rozlozi se do letek a ustanovi wingmany
03. nastavi podle globalu kdo je enemy a kdo pritel, daji prikaz pro sve veze (napriklad attack enemy) a zacnou guardit
04. az to vsechno udelaji poslou zpravu ve smyslu "vase blahorodi vse je pripraveno do ktereho sektoru mame jumpnout a vse znicit?"

jeste by bylo fajn, kdyby to rozpoznalo ktere lode maji praci, ty to vynechalo a vzalo to pouze flakace a aby male lode hlidali ty velke a nesnazili se o neco na co nemaji (napriklad aby se 1xM5 nesnazila znicit M1 a pod)

:D dobry ne?

ale ted vazne... neni nekde nejakej script kterej by urcil zbranim jake lode maji maji nicit prednostne? aby se vez ktera ma G-PPC nepachtila po M5 ale strilela po jine M1 desne me vytaci kdyz je v prostoru milion vystrelu ale ani jeden neni urcenej pro cizi M1
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
souky

Post by souky »

to syk: mno nevadilo by to :lol:
to standa: stačilo by aby všechny moje lodě svolal do jednoho sektoru je jedno jestli maj práci a jiný ptákovinky totiž ztrácim přehled kde co mám zašitýho :lol:
StandaJunior

Post by StandaJunior »

syku potřebuju na to download link tys dal jen link
mu ta stránka totiž nejde
syk

Post by syk »

mnojo mash pravdu... ja to nezkousel... poslal jsem ti to na email
StandaJunior

Post by StandaJunior »

teď oopravdu díky konečně ty bitky budou o něco realističtější :wink:
Lord D
x3

Post by Lord D »

znáte někdo tento skript?

Race Response Fleets 1.5a - Války mezi rasami.

download: http://www.anticeptsworld.net/other/hos ... tp1.5a.zip
Intel C2D 3.0 GHz 8400, DDR2 Patriot 2x2GB 800MHz CL4, nVidia 8800 GT 512MB, WD Raptor 76GB + WD Caviar 320GB
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

Lord D wrote:znáte někdo tento skript?

Race Response Fleets 1.5a - Války mezi rasami.

download: http://www.anticeptsworld.net/other/hos ... tp1.5a.zip
Velice jednoduse...Vsechny cap lode jsou zarazeny do "sil rychleho nasazeni", na mape budou oznaceny modre...Pokud dojde na hranicich k nejake potycce, budou nasledne preveleny posily utvorene z techto lodi do mista konfliktu...Cele to smeruje k velkym soubojum cap lodi, takze pozor, pokud mas slabsi pocitac, muze se scena zmenit v nechutnou slideshow...Pohranicni potycky lze v nastaveni scriptu samozrejme vypnout, lode navic cestuji mezi ruznymi sektory a "hlidkuji"...
BTW: pokud nemas dohranou kampan, tak rozhodne script neinstaluj, Argon Jedna totiz spada do techto sil a pohybuje se po argonskych sektorech...Muze se stat, ze budes tuhle lod nahanet po celem vesmiru...Cely system reaguje take na prirozene nepratele vsech ras... :wink:
Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT
Tjsnake
x3tc

Post by Tjsnake »

Aho jidi,
nevíte někdo o nějakým skriptu, který by urychlit přiřazování rozkazů jednotlivým věžím? (mluvím o M2 (X3 Reunion)) Velmi často potřebuju v bitkách měnit rozkazy třeba z Defend ship na Attack my Target a naopak. A přes ship menu je to hrozně pomalý.
Dík.

PS: Myšleno, když jsem v tý lodi.
Berkys
x4

Post by Berkys »

Tjsnake wrote:Aho jidi,
nevíte někdo o nějakým skriptu, který by urychlit přiřazování rozkazů jednotlivým věžím? (mluvím o M2 (X3 Reunion)) Velmi často potřebuju v bitkách měnit rozkazy třeba z Defend ship na Attack my Target a naopak. A přes ship menu je to hrozně pomalý.
Dík.

PS: Myšleno, když jsem v tý lodi.
Co skript XOne Turret control? nebo tak nejak se jmenuje, jednak veze meni zbrane podle toho na co strili ( na M5 casticovy delo a na M1 fotonovy), a navic radsi strili na M1 nez na M5 - logicky. Navic maji spoustu hot keys - jen obrana proti strelam, branit lod, utocit na vse, apod... da se to koupit jako soft a stoji asi 9M :)

EDIT: Odkaz tu nekde urcite bude, ted nemam cas ho hledat. Kdyztak ho sem hodim zitra, staci nepsat zes ho nenasel.
Tjsnake
x3tc

Post by Tjsnake »

Berkys
x4

Post by Berkys »

Sikula :wink: Dej pak vedet jak to funguje, jeste jsem s nim nemel tu cest... Jinak bodnul by mi nejakej script na vybaveni lodi - zajmul bych treba novu, rekli ji at se vytuni a prileti na moje HQ a ona by tam dorazila opravena, se stitama a max zbranema a softem...
honza-l
x3tc

Post by honza-l »

Funguje to dooost dobře. Hlavně se mi líbí, že nepotřebuji zbraně do každé věže, protože tento script si umí ty zbraně přehazovat podle toho kde jsou potřeba. A tím se dá ušetřit spousta peněz. Tady je čeština http://www.x3reunion.tym.cz/forum/viewtopic.php?t=40
Berkys
x4

Post by Berkys »

Jo, na tu sem zapoměl... akorat nějakým nedopatřením mám v nastavení hotkeys všechny dvakrát - jednou česky a podruhý anglicky...
Berkys
x4

Post by Berkys »

Hodil by se mi script, aby se mi vzdavaly vetsi lode... obcas by nejaka ta M6 nevadila, kdyz uz sem jich tolik rozstrilel :wink:
JamiMartin
x3

Post by JamiMartin »

Zdravim schánim mód na x3 ve stylu vrchní stráže ze seriálu Andromeda.
Kdyby někdo měl i mód goauldkých lodí ze seriálu Hvězdná Brána tak to by se mi taky líbilo.
Díky předem za pomoc.
souky

Post by souky »

to JamiMartin: už sem to někde viděl použij hledání

Return to “Česky / Czech X-Forum”