Problem s klesanim oblibenosti u ras

Moderator: DJ Die

syk

Problem s klesanim oblibenosti u ras

Post by syk »

uff... mam problem...
najednou mi u argonu zacla klesat popularita, to co clovek mesice tezce dostava nahoru je pryc za par hodin...
ted se mi to podarilo zvratit financnim prizpevkem zpet do prijatelnych hodnot, ale klesa to stale dal a to zatracene rychle...

uz jsem zkusil zastavit obchod s ilegalnima vecma = nepomohlo
zastavil jsem vsechny patroly v argonskych sektorech = nepomohlo

nenapada me nic, cim by to mohlo byt...

plz uvitam kazdej napad kterej by pomohl
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
souky

Post by souky »

nemůže se ti nějaká stanice dotýkat nějaké argonské??
syk

Post by syk »

covece zajimava napad...
pri mem zpusobu staveni komplexu bych se tomu nedivil... vsechno jsem to oblital a kupodivu mam vsude mista dost...
uz jsem zoufalej klesa to rychleji nez je stacim uplacet na charite, resp rychleji nez stacim vydelavat :cry:

zatr, kdyby to delalo nejakej log nebo neco... napr "tvoje m1 rozmazla m3 pri pruletu branou v sektoru blablabla", ale takhle to nezjistim... jsem uz docela rozlezlej po vsech moznejch sektorech

mohl by to delat nejakej script co jsem si pridal do hry? ted si vzpominam ze jsem dal vyssi verzi DMarena
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

ee stanice to nebude to by stejne delalo problemy jen kdyz by byl v systemu a hlasilo by mu to ze je stanice pod utokem a kdyby lodi nekoho rozmazl(cehoz si ve velke lodi jen tak nevsimnes :lol: )tak by se to projevilo jednim velkym poklesem
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
Torgen
x3

Post by Torgen »

Tak z mojich zkušeností musím říct, že veškere negativní činy proti kterékoliv rase se projeví jednorázovým poklesem a ne postupným klesáním, teda pokud se ten čin neopakuje. Tady se nabízí otázka, je ten pokles opravdu lineární nebo ne?

Pokud ne, napadla mě ještě jedna možnost spojená s komplexama, a sice jestli ti náhodou některý neblokuje přistávací dráhu do jinné stanice nebo dokonce bránu, a s určitou pravidelností se o tuto překážku rozmazávají NPC lodě. Na druhou stranu při této možnosti, by se to asi netýkalo jenom argonů.

A ještě mě napadlo, co nějaké nelegální vybavení? Ale opět by to asi znamenalo pokles u všech a ne jen Argonů
syk

Post by syk »

mno pravda je ze dock v komlexech opravdu davam blizko k branam, ponevadz pokud nejakou svoji lod do nej necham jumpnout nemusim tak dlouho cekat nez doleti doprostred sektoru ale je to mimo vystup z brany... proste bokem...

lode se o prekazky stejne myslim rozbijou pouze pokud jsi v sektoru vyjimku snad tvori pouze brana

pokud bych blokoval pristavaci drahu tak by se to tykalo asi opravdu vsech, nicmene pokud se jedna o sektor v centru argonu, argoni by asi vice zavitali, takze, u nich by to padalo dolu pravdepodobne rychleji nez u ostatnich

jedine co mam nelegalni je komplex na space fuel v ore belt ale musim rict ze za celou hru mi nikdo nikdy nenapadl jedinou lod co to prevazi a zkousel jsem i lode co to prevazi zastavit... to nepomohlo... tusim ze obchod s ilegalitama a postihy za to se tykaji hlavne me osobni lode a v te nic nelegalniho neni

jestli je to presne linearni netusim, proste pada to dolu radove po desitkach procent az se ozve "you lost reputation" nebo tak neco a za chvili zase a zase a porad dokola

mam hodne sektoru kde jsou patroly... prvni co me napadlo ze nektera z nich masti i mistni lode... vsechny patroly u argonu jsem zastavil a prekontroloval prikazy ohledne definice nepratel... vpoho... dnes jeste prekontroluju patroly v ostatnich sektorech tam taky muze nejakej argon zavitat

ted me jeste napada co lode vybavene shock generatorem... pokud s nekym bojuje skoro pokazdy omete i neco okolo opet jsem mel pocit ze pokud v sektoru nejsem tak nic, ale jistej si nejsem
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

detekce kolizi opravdu funguje jen v sektoru kde zrovna jsi protoze zadny pocitac by to nestihal pocitat na vsechny systemy
to same plati o area efektu PSG(mimochodem je lepsi na lode pro OOS patroly davat HEPTy nebo PPC protoze boj mimo system se pocita podle tabulek a tam maji tyto zbrane dost navrch)
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
syk

Post by syk »

sem si to myslel, mam nektere lode tak vybavene dlouho a blbne to par dni
nicmene jsem to ted znovu zkousel nic neobjevil, ale muzu rict jak rychle to u argonu pada dolu...
dal jsem peniza na charitu a dostal se na hodnost protector of the federation coz je druha nejvyssi 88% cas hry 50.09.51

02-88% 50.09.51 dejme tomu a pokracovalo to cca takhle
02-62% 50.10.17
02-52% 50.10.40
02-10% 50.11.30
03-98% 50.11.30
04-83% 50.12.12
04-69% 50.12.19
06-96% 50.13.40
07-68% 50.13.30 to znamena ze na sedmou nejvyssi coz je accepted adviser to spadne cca za 3 a pul hodiny herniho casu
dalsi skok uz me dostal do pozice kdy lode zacnou s argony bojovat coz uz je v prd*** uplne
mam sice starsi save jenze... no vsak vis
gomecz
x3

Post by gomecz »

me se jednou stalo neco, co by mohlo mit za nasledek stejny efekt.

prevazel jsem nelegalni zbozi, patrola si toho vsimla, ale nedohonila me a ja pristal na stanici a zbozi prodal.

ovsem patrola me mela stale v merku a postupne zcervenala (pouze ta patrola. a tak na tuto patrolu zacali utocit ostatni moje lode, ktere se jim pripletli do cesty pri mem pronasledovani...no a ty moje lode zvitezili, ovsem tim si znepratelili dalsi patroli dane rasy, ktere incident videli a i tyto se stali "zobraz jako nepritele, kdyz je mym nepritelem" nastesti jsem to velmi zahy podchytil a vyresil.

ovsem zde dochazelo k otevvrenemu konfliktu, kde zprvu "pratelske" lode zcervenali.
syk

Post by syk »

jenze toho bych si musel vsimnout cervena se v X3 jen tezko prehlidne :D

covece ale i me se to stalo... malinko jinak...
patrola nasla u me neco illegal... chteli a bych to vyhodil... mno jenze dockcomputer dokuje na dalku, v dosahu jsem byl tak jsem docknul...
a uz to bylo...
po vydokovani zcervenal a zautocil ja ho znicil a zcervenali 2 dalsi... v te dobe jsem tez honil reputaci kvuli koupi krizniku, tak jsem dal starsi load a vyresil to tim...

co jsem do vsech moznechj sektoru zacal davat krizniky jako patrolu ted uz jich mam asi 35, porad mi neco rika, ze se to deje od doby... zkusim prodat ty lode co si normalne nemuzu koupit (J, K, Destroyer) ziskane z DM areny, ale pochybuju ze to bude tim
syk

Post by syk »

vzdavam to... dekuju za rady ale nepomohlo nic :evil:
pouziju starsi save
zatr....

Return to “Česky / Czech X-Forum”