2 Kovi: Bonuspack 3.1.05

Moderator: DJ Die

solxiger
x4

2 Kovi: Bonuspack 3.1.05

Post by solxiger »

Neviem ci vies o tom novom, stranka hypermaxu sa mi momentalne neda nejak nacitat, takze neviem o nom nic blizsie. Odtialto je k stiahnutiu.
AB.INSOMNI.NON.CVSTODITA.DRACONE.
http://www.databaze-her.cz/uzivatele/sxg/
Kovi
x3

Re: Bonuspack

Post by Kovi »

Ceskou verzi jsem vcera poslal gomezovi na testovani, takze by Bonuspack CZ mohl vyjit zacatkem pristiho tydne. Pribyl tam pruzkumny software a software na podporu flotil + par kosmetickych zmen u nekterych starsich vylepseni.
Lord D
x3

Post by Lord D »

Kovi wrote:Ceskou verzi jsem vcera poslal gomezovi na testovani, takze by Bonuspack CZ mohl vyjit zacatkem pristiho tydne. Pribyl tam pruzkumny software a software na podporu flotil + par kosmetickych zmen u nekterych starsich vylepseni.
můžeš to trošku víc rozvést? někteří z nás jsou už hodně netrpěliví kdy budou nové vychytávky :D
Kovi
x3

Post by Kovi »

Ceska verze je otestovana a ted staci udelat instalator. Zkusim to popohnat, ale Lukas Macura ma ted furu starosti, protoze Hypermax se v poslednim lonskem tydnu prestehoval a poskladat znovu vsechno tak, aby to fungovalo, chvili zabere:-)
gomecz
x3

Post by gomecz »

jsou tam dve nove vychytavky

1, podpora flotyly
sw pro lode tridy M5 a M4.
pridavajici prikazy na dozasobeni lode (napr. M1), nebo skupiny lodi o ruzne zbozi, vcetne vybaveni a vylepseni.
roztrusovani min a satelitu.
2, pruzkumny sw
dokaze skocit branou, ikdyz netusi kam vede
proskenovat asteroidy v sektoru
prozkoumat urcitou oblast.
Kovi
x3

Bonuspack

Post by Kovi »

Koukam, ze Lukas to vcera pridal na web, takze muzete stahovat z www.hypermax.cz/x3/download
Peckoslav
x3ap

Post by Peckoslav »

gomecz wrote:jsou tam dve nove vychytavky

1, podpora flotyly
funguje to i pro TSka :wink:
gomecz
x3

Post by gomecz »

Peckoslav wrote:

1, podpora flotyly
nikoliv, pouze pro lode tridy M5 a M4... tyto lode mohou sw pouzivat a zasobovat jakoukoliv lod (treba i M5ku).
zkratka na to aby jste si posilali pro tezebni paprsek to neni. ale vybavit nove postavenou M1cku zakladni sadou vylepseni a upgrade motoru to bohate staci.... stity a zbrane si musi obstarat sama, ale to uz muze mit skokovej pohon a nejake ty baterie.

btw: jaka M4 ma nejvetsi nakladovy prostor (S M L XL)? nasel jsem jednu co ma M (12 pokrocilych druzic)
R8antik
x3

Post by R8antik »

gomecz wrote:
Peckoslav wrote:

1, podpora flotyly
nikoliv, pouze pro lode tridy M5 a M4... tyto lode mohou sw pouzivat a zasobovat jakoukoliv lod (treba i M5ku).
zkratka na to aby jste si posilali pro tezebni paprsek to neni. ale vybavit nove postavenou M1cku zakladni sadou vylepseni a upgrade motoru to bohate staci.... stity a zbrane si musi obstarat sama, ale to uz muze mit skokovej pohon a nejake ty baterie.

btw: jaka M4 ma nejvetsi nakladovy prostor (S M L XL)? nasel jsem jednu co ma M (12 pokrocilych druzic)
Boron Mako má M (capacity)208 ,ale nemám ho takže nevím kolik do něho vleze :wink:
Peckoslav
x3ap

Post by Peckoslav »

R8antik wrote:
gomecz wrote:
Peckoslav wrote:

1, podpora flotyly

Boron Mako má M (capacity)208 ,ale nemám ho takže nevím kolik do něho vleze :wink:
zajímavé je, že když jsem zadal svému TS příkaz k doplnění EC mému TLku, tak mi to fungovalo, ale zatím jsem to víc netestoval
syk

Post by syk »

posilat male lode aby zasobovali velke je prima, ale resim to po svem

napriklad jsem u brany u splitu v sektoru co je shipyard

1. koupim M1 u >> koupim co je potreba >> follow me...

2. koupim nejakou lod v argon prime >> koupim co je potreba a poslu do HQ v Light of Heart >> koupim jumpdrive a baterky >> jump k M1

3. dam svuj jumpdrive M1 a vezmu si ten z nove lode

4. M1 jump do meho HQ pro stity a zbrane >> jump do getsu fune kde jsou equipment doky vsech ras ktere lod necham postupne obletet aby mela vse

5. novou lod poslu vybavit a zaradim kam je potreba

mezitim se ani nemusim hnout z mista
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W

Return to “Česky / Czech X-Forum”