witam
dostapilem zaszczytu uczestniczenia w misji kilerskiej, w ktorej pojawia sie xen j, wypuszcza l-ki i m-ki i znika. pojawia sie komunikat, ze xen maja jakis nowy naped skokowy i zebym zwrocil na niego uwage itd. nigdzie nie jest powiedziane, ze mam go zniszczyc. probuje, ale za szybko skacze. no i tak niszcze te l-ki i m-ki i konca nie widac. pytanie jest takie: czy to sie skonczy, czy jednak trzeba zniszczyc xen-j, a moze po prostu wyleciec z ukladu, inwazja sie sama skonczy, a kase wezme za zniszczone do tej pory statki ?
[X3] Niekonczaca sie misja kilerska
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
-
Pierwszy z lotniskowców Xenońskich skacze kilka-kilkanaście razy a później zostaje.
Jak masz ochotę zakończyć inwazję wcześniej sprawdzasz jaki ma numer rejestracyjny
(ten opis typu XM1XX-99) a później skaczesz do przyległego sektora Xenonów i wykańczasz tę jednostkę. Czasami są dwie o bardzo podobnych numerach - różnią się ostatnią cyfrą, za ten drugi też płacą. Później wracasz do sektora z inwazją i wykańczasz resztę.
Jak masz ochotę się bawić to najpierw załatwiasz kilka fal myśliwców a później jak wyżej. Ataków może być nawet kilkanaście, po jednej takiej inwazji miałem koło setki zestrzeleń.
Pozdrawiam.
Jak masz ochotę zakończyć inwazję wcześniej sprawdzasz jaki ma numer rejestracyjny

Jak masz ochotę się bawić to najpierw załatwiasz kilka fal myśliwców a później jak wyżej. Ataków może być nawet kilkanaście, po jednej takiej inwazji miałem koło setki zestrzeleń.
Pozdrawiam.
-