[X3] Niekonczaca sie misja kilerska

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

lukaluka

[X3] Niekonczaca sie misja kilerska

Post by lukaluka »

witam
dostapilem zaszczytu uczestniczenia w misji kilerskiej, w ktorej pojawia sie xen j, wypuszcza l-ki i m-ki i znika. pojawia sie komunikat, ze xen maja jakis nowy naped skokowy i zebym zwrocil na niego uwage itd. nigdzie nie jest powiedziane, ze mam go zniszczyc. probuje, ale za szybko skacze. no i tak niszcze te l-ki i m-ki i konca nie widac. pytanie jest takie: czy to sie skonczy, czy jednak trzeba zniszczyc xen-j, a moze po prostu wyleciec z ukladu, inwazja sie sama skonczy, a kase wezme za zniszczone do tej pory statki ?
Wou
x4

Post by Wou »

w X3 nie miałem jeszcze inwazji z udziałem J, w X2 trzeba było zniszczyć go, najlepiej wykonując skok do najbliższego sektora Xenońskiego do którego uciekał po wypuszczeniu myśliwców :)
Image
Khaleed
x3tc

Post by Khaleed »

Pierwszy z lotniskowców Xenońskich skacze kilka-kilkanaście razy a później zostaje.
Jak masz ochotę zakończyć inwazję wcześniej sprawdzasz jaki ma numer rejestracyjny :) (ten opis typu XM1XX-99) a później skaczesz do przyległego sektora Xenonów i wykańczasz tę jednostkę. Czasami są dwie o bardzo podobnych numerach - różnią się ostatnią cyfrą, za ten drugi też płacą. Później wracasz do sektora z inwazją i wykańczasz resztę.
Jak masz ochotę się bawić to najpierw załatwiasz kilka fal myśliwców a później jak wyżej. Ataków może być nawet kilkanaście, po jednej takiej inwazji miałem koło setki zestrzeleń.

Pozdrawiam.
hanss
x3tc

Post by hanss »

Panowie piszecie o grze z fabułą?
stareprawo
x2

Post by stareprawo »

Fabuła nie ma żadnego związku z Inwazjami Xen. z BBS -u.
XTC core 2 duo E 7600 GeForce 280

Return to “Polskie / Polish X-Forum”