przelecialem z sektora home of light do ore belt i niewiem co mam tam zrobic mamuty lataja tylko przy polnocnej bramie i to wszystko !!! prosze o pomoc
P.S napewno tos napisze ze mam zarejstrowac gre ale ja nei moge cd-key`a wpisac bo jest bledny lol
z kodem to tak: jeśli masz X3 to nikt kto kupił w Polsce nie otrzymał CD-keya co pewnie już wyczytałeś przeglądając poprzednie wątki Jeśli to jest misja w X3 to zajrzyj do instrukcji strona 83.....
Spoiler
Show
dowódca konwoju z tego co pamiętam jest nawet opisany na mapie sektora.... wleć trochę "głębiej" i patrz czy pojawia się na radarze statek "dowódca konwoju" (czy jakoś tak...) jak co znajdziesz namierz go, podleć do niego i spróbuj nawiązać kontakt...
gra jest po angielsku bo kupilem za granica ale spolszczonko mam:) wiec niemam prolemu a instrukcje to rozumiem w 50 % bo tez angielska a i ten dowodca(ta babka) nic m nie odpowiada tylko gada caly czas ze jest zajeta
BQB miał zapewne na myśli to, że w temacie nie ma wzmianki, której gry dotyczy wątek. Zgodnie z nową zasadą tematy powinny zaczynać się od stosownego znaczka. Poprawię tym razem za autora.
shadowpl: czytałeś już regulamin forum i ten post? Jeśli tak, to mam nadzieję, że poprawisz pozostałe dwa tematy wątków które zacząłeś ostatnio swoimi postami.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Sauron11 wrote:BQB miał zapewne na myśli to, że w temacie nie ma wzmianki, której gry dotyczy wątek.
Tak niedomyśłny to ja nie jestem Oczywiście że BQB o to chodziło, tyle że zastanawia mnie, czemu sam tego nie poprawi? :> Zauważ, że nikt w wątku nie zwrócił jego założycielowi na to uwagi, a on sam zapewne nie bywa tu zbyt często.
Nie o to chodzi, żeby moderator sam wszystko poprawiał, bo by musiał non stop siedzieć na forum. Użytkownicy powinni sami się poprawiać, mod może wskazać tylko jak to poprawnie zrobić. Co tez na górze zrobiłem .
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Cóż, po przeczytaniu tego mam dziwne wrażenie, że jest to "logiczne na swój sposób". "Moderator nie powinien tego poprawiać, tylko wskazać jak to poprawnie zrobić, poprawiając to".
Cóż, jeśli chcesz kontynuować tą dysputę, zapraszam cię na priv
A ja od siebie dodam, że naprawdę nie wiedziałem o jaką wersję chodzi, w X2 grałem dawno temu i już mało pamiętam, a w X3 pograłem raptem 4 godziny ze względu na brak czasu.