[X3] blagam o pomoc :) w misji z tym konwojem

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

shadowpl

[X3] blagam o pomoc :) w misji z tym konwojem

Post by shadowpl »

witam jestem tutaj nowy :)

przelecialem z sektora home of light do ore belt i niewiem co mam tam zrobic mamuty lataja tylko przy polnocnej bramie i to wszystko !!! prosze o pomoc

P.S napewno tos napisze ze mam zarejstrowac gre ale ja nei moge cd-key`a wpisac bo jest bledny lol :evil:
Landraider
x2

Post by Landraider »

Hmm.. Chodzi może o 5 misję? Poza dokładnym przeanalizowaniem poradnika na str. 83 instrukcji obsługi nic mi innego do głowy nie pzychodzi.
Urban
x4

Post by Urban »

z kodem to tak: jeśli masz X3 to nikt kto kupił w Polsce nie otrzymał CD-keya co pewnie już wyczytałeś przeglądając poprzednie wątki 8) Jeśli to jest misja w X3 to zajrzyj do instrukcji strona 83.....

Spoiler
Show
dowódca konwoju z tego co pamiętam jest nawet opisany na mapie sektora.... wleć trochę "głębiej" i patrz czy pojawia się na radarze statek "dowódca konwoju" (czy jakoś tak...) jak co znajdziesz namierz go, podleć do niego i spróbuj nawiązać kontakt... 8)
shadowpl

Post by shadowpl »

gra jest po angielsku bo kupilem za granica ale spolszczonko mam:) wiec niemam prolemu a instrukcje to rozumiem w 50 % :) bo tez angielska :) a i ten dowodca(ta babka) nic m nie odpowiada tylko gada caly czas ze jest zajeta
Urban
x4

Post by Urban »

to kara za niewspieranie polskiego dystrybutora :lol:
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Poprostu kręcisz się za blisko tych mamutów. Odleć od nich trochę, i poczekaj aż te zaczną przelatywać przez bramę, a potem poleć do tego sektora.
MARMUR243
x2

Post by MARMUR243 »

Zapomniałeś , że wszystko co polskie to dobre.
shadowpl

Post by shadowpl »

no nie "przecież każdy polak ma polski organizm i co obce szkodzi " :)
BQB
x2

Post by BQB »

A ja nadal nie wiem o jaką wersję gry tu chodzi - czy o X2 czy o X3.
xanth
x3tc

Post by xanth »

X3. W X2 gralem dawno temu, ale nie przypominam sobie, zeby byla tam taka misja ;)

X.

PS. Tak wiem, to bylo retoryczne ;)
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

BQB wrote:A ja nadal nie wiem o jaką wersję gry tu chodzi - czy o X2 czy o X3.
Boś zamało grał w X3 i X2. Wtedy byś wiedział ;)
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

BQB miał zapewne na myśli to, że w temacie nie ma wzmianki, której gry dotyczy wątek. Zgodnie z nową zasadą tematy powinny zaczynać się od stosownego znaczka. Poprawię tym razem za autora.

shadowpl: czytałeś już regulamin forum i ten post? Jeśli tak, to mam nadzieję, że poprawisz pozostałe dwa tematy wątków które zacząłeś ostatnio swoimi postami.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Sauron11 wrote:BQB miał zapewne na myśli to, że w temacie nie ma wzmianki, której gry dotyczy wątek.
Tak niedomyśłny to ja nie jestem ;) Oczywiście że BQB o to chodziło, tyle że zastanawia mnie, czemu sam tego nie poprawi? :> Zauważ, że nikt w wątku nie zwrócił jego założycielowi na to uwagi, a on sam zapewne nie bywa tu zbyt często.
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Nie o to chodzi, żeby moderator sam wszystko poprawiał, bo by musiał non stop siedzieć na forum. Użytkownicy powinni sami się poprawiać, mod może wskazać tylko jak to poprawnie zrobić. Co tez na górze zrobiłem :wink: .
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Cóż, po przeczytaniu tego mam dziwne wrażenie, że jest to "logiczne na swój sposób". ;) "Moderator nie powinien tego poprawiać, tylko wskazać jak to poprawnie zrobić, poprawiając to". ;)

Cóż, jeśli chcesz kontynuować tą dysputę, zapraszam cię na priv ;)

EOT odemnie ;)
Mani_
x2

Post by Mani_ »

Cieszymy sie, ze mamy wyrozumialych Modow na naszym forum i nie karza nas za byle co :) i za tak male bledy i wystepki :) :).

Shadowpl obiecuje na pewno poprawe i bedzie sie staral pilnowac nastepnym razem :>.
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
BQB
x2

Post by BQB »

A ja od siebie dodam, że naprawdę nie wiedziałem o jaką wersję chodzi, w X2 grałem dawno temu i już mało pamiętam, a w X3 pograłem raptem 4 godziny ze względu na brak czasu.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”