X3: Problem se splnenim hlavni dějové linie

Moderator: DJ Die

vladho
x3

X3: Problem se splnenim hlavni dějové linie

Post by vladho »

Ahoj lidi, mam problem se splnenim mise tykajici se ziskáni krystalu. Mam lelet na stanici quantum tube kde mám předat počitačové komponenty za 10000. Problem je v tom ze stanice me nechce povolit přistát a nevim co s tím. celkem jsem tedy zakysl. ...................dále... jak se da zvyšit popularita u paranidu? mam zakaz letet do jejich hlavnich sektorů...a at delám co delám tak mám neustále 0%

diiiky moc....
gomecz
x3

Post by gomecz »

reputace u paramidu v polovine pribehove linie byla zde na foru resena uz mnohokrate... kdyz udelas prulet asteroidem pomoci spionazniho drona (dal Te ceka jeste jeden prulet asteroidem) tak se promitne video, kde komentatorka vysvetli proc se Ti reputace snizila na nomada.

zkus tu stanici chvili chranit pred najezdy piratu. treba si ji naklonis.
vladho
x3

asi si nerozumime

Post by vladho »

jde o misi...ted nevim presne která ze tří..... yaki krystal, paranid kdystal..a xenon krystal. myslím ale že je to yaki.......
Fox Trader
x3

Post by Fox Trader »

"..jde o misi...ted nevim presne která ze tří..... yaki krystal, paranid kdystal..a xenon krystal. myslím ale že je to yaki......."

Nejde o krystal, jde o sken továrny na výrobu disruptor.střel ve vedl. sektoru.
Já jsem nabral tu pirátskou holku na palubu u stanice jejího tatíka /myslím že zadokováním/ ve Farnhamově legendě, poté přistál na Quantum Tube factory. Nevím, jestli to nemáš rozházené s některou rasou, které ta továrna patří. Ikdyž jsou to stanice v Pirátském sektoru, tak jsou některé rasy, a když to máš špatnou reputaci u té rasy, tak tě nepustí ani na své stanice v pirátských sektorech...Ale snad je potřeba jen nabrat tu holku, a mít dost počítač. komponent, radší víc...ceny jsou různé v každém sektoru. :)

P.S: pokud je ta továrna paranidů /což myslím není/, tak asi jen nahrát před 1.krystalovou misi a začít touto skenovací... :gruebel:
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

tam vubec pristat nemusis jen letat chvili kolem te stanice
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
vladho
x3

Post by vladho »

tak jsem skusil všechno možné....a nic........ doprr :-)
potkan
x3

Post by potkan »

zdravicko pani,

narazil som na taky maly problemik... :) riesim momentalne (uz vyse mesiaca) misiu s tou piratskou zenskou... nabehol som podla instrukcii do Thuruk's Pride ale po zadokovani a prezreti vsetkych BB sprav v split trading doku sa mi nepodarilo dosiahnut dalsieho postupu. skusal som to uz niekolko krat sa vratit ale s rovnakym vysledkom... skusal som komunikaciu so vsetkymi stanicami vratane BB sprav ale bez vysledku.
odkedy som zamrzol na tejto casti pribehu ubehlo uz par dni (dokonca som si uz zadovazil aj Centaura a znarodnil Xenon M a LX).

dost ma to hneva bo mi uchadzaju slusne zisky v Paranidskych sektoroch... :(

ak mi niekto vie poradit tak by som bol velmi povdacny... :)

vopred thx
solxiger
x4

Post by solxiger »

2 vladho
Daj si tovaren do radara, dolet k bodu, ktory ukazuje kam strielat na 50 metrov, vypni motory a cakaj...
Ps: pribeh som dokoncil nedavno s CZ tak skuste dat CZ nazvy miest kde je sek a popisem...
AB.INSOMNI.NON.CVSTODITA.DRACONE.
http://www.databaze-her.cz/uzivatele/sxg/
CubiCubi
x3tc

Post by CubiCubi »

2 Potkan: přistaň v Silicon mine a koukni do komunikace s lidma na stanici, bude tam i šéf toho dolu, tak s nim pokecej a uvidíš :P
Zdar

Return to “Česky / Czech X-Forum”