[X3] fabryki bez surowcow ?
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
[X3] fabryki bez surowcow ?
mam kilka fabryk. jakiez bylo moje zdziwienie, kiedy popatrzylem, a tam jedynym surowcem w np. odlewni teladium sa tylko ogniwa energetyczne. to samo z fabryka pszenicy i jeszcze z paroma innymi. u innych ras te fabryki potrzebuja kilku surowcow. normalnie mam tylko w fabryce oleju nostrocostam(?), ogniwa+mieso czeltow.
wersja pl+patch 2.0+bonuspack. to jakis blad w grze ? moze patch 2.0 cos namieszal ? wczesniej (przed inst. patcha) fabryk nie mialem, wiec nie wiem.
wersja pl+patch 2.0+bonuspack. to jakis blad w grze ? moze patch 2.0 cos namieszal ? wczesniej (przed inst. patcha) fabryk nie mialem, wiec nie wiem.
-
-
Nie ma tak dobrze - elektrownia chodzi na kryształyWou wrote:Twoje fabryki wymagają tylko surowców podstawowych, a nie dodatkowych. Zresztą te nie Twoje też działają bez dodatkowych, jak zabraknie.
Są one po to by napędzać gospodarke
A, właśnie, jak jest z elektrownią? Czy też wymaga tylko podstawowych, czyli niczego?
-
-
-
Bo mimo wszystko X3 nie ma być spacerkiem, tylko wyzwaniem. Kierując się twą logiką porażką jest, że na głupi niszczyciel trzeba wogule płacić? Przecież powinien być za darmo z pełnym osprzętm już na początku gry!lukaluka wrote:no to kiepsko to zrobili. sie zawiodlem bardzo. jak mozna bylo to spieprzyc ? czemu w ogole jakies surowce potrzebne ? mozna przeciez kupic fabryke i niech przynosi nam kase tylko dlatego, ze ja kupilismy. po co transportowce i te wszystkie duperele jak i tak to uproscili ?

-
Rafio... to była ironiaRAFIO wrote:Bo mimo wszystko X3 nie ma być spacerkiem, tylko wyzwaniem. Kierując się twą logiką porażką jest, że na głupi niszczyciel trzeba wogule płacić? Przecież powinien być za darmo z pełnym osprzętm już na początku gry!lukaluka wrote:no to kiepsko to zrobili. sie zawiodlem bardzo. jak mozna bylo to spieprzyc ? czemu w ogole jakies surowce potrzebne ? mozna przeciez kupic fabryke i niech przynosi nam kase tylko dlatego, ze ja kupilismy. po co transportowce i te wszystkie duperele jak i tak to uproscili ?

-
-
-
-
Witam.
Topic dotyczy fabryk,no to chciałem o coś zapytać.
U Paranidian jest parę fabryk (mam X3pl).Nazywają się-Paranidiańska Przetwórnia Nividium-Nie da rady dowiedzieć się co produkuje,co potrzebuje,zadokować się też nie da.Mam u nich nawet dobrą rangę,no choć M3 mi jeszcze nie sprzedadzą.Czy ktoś wie po co te fabryki są?
Pozdrawiam.
Topic dotyczy fabryk,no to chciałem o coś zapytać.
U Paranidian jest parę fabryk (mam X3pl).Nazywają się-Paranidiańska Przetwórnia Nividium-Nie da rady dowiedzieć się co produkuje,co potrzebuje,zadokować się też nie da.Mam u nich nawet dobrą rangę,no choć M3 mi jeszcze nie sprzedadzą.Czy ktoś wie po co te fabryki są?
Pozdrawiam.
-
-