X3 2.0: Bala Gi Research Missions

Moderator: DJ Die

Jakou známku dáte Bala Gi Research Missions

1 -Nejlepší
25
53%
2
16
34%
3
5
11%
4
0
No votes
5 -Nejhorší
1
2%

Total votes: 47

StandaJunior

X3 2.0: Bala Gi Research Missions

Post by StandaJunior »

konečně jsme se dočkali !! :lol:

illegální uživatelé se dočkali officiálního c*****
my legální se dočkáme na player heaquaters a
tunu nových lodí + M7
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

no ja si na tohle pockam minimalne do pondeli :cry:
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
souky

Post by souky »

je už i česká verze?
plynak
x3tc

Post by plynak »

Jak je to s nainstalovanymi scripty? Pobezi mi, nebo musim povypinat ty skripty?

Hmm, tak jsem si ted precetl, ze to neni kompatibilni s nekterymi scripty. To je pekne na ho*no. To si 2.0 asi hned tak nezahraju.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
Kovi
x3

Re: Patch 2.0.01 CZ

Post by Kovi »

V instalatoru, ktery si muzete stahnout odsud z egosoft.com, se nabizi i cestina (respektive ceske prostredi pro instalator - a to myslim jeste castecne). Pokud mate ceskou verzi X3, mate dve moznosti: a) nainstalovat si tenhle patch nekam do prazdneho adresare, prejmenovat soubory 08.cat/dat na 10.cat/dat (pocitam s tim, ze mate nainstalovany cesky patch 1.4.03) a potom vsechno nakopirovat do adresare X3CZ. Tuhle variantu nicmene nedoporucuju z nekolika duvodu - takhle neni prelozeno readme a info v instalatoru, preklad neni v aktualni verzi, tlacitko BACK v hlavnim menu je stale v anglictine a nemate novy cesky PDF manual. Proto je lepsi pockat na variantu b) tj. samostatny cesky patch (resp. dva - vetsi 1.4.02->2.0.01 a mensi 1.4.03->2.0.01), ktery by mohl vyjit uz v pondeli (bez zaruky). gomez si vyzadal jeste vikend na dotestovani prekladu, ale kdyz se nic nestane, budeme mit v pondeli finalni verzi. Navic jsme si nakonec sami prekreslili tlacitko BACK (Egosoft v tom ma bordel - tlacitko BACK bylo soucasti loc kitu, ovsem ve skutecnosti se pouziva z jineho souboru, nakonec jsme to dohledali a opravili) a k tomu pridame upravenou verzi PDF manualu (v tom puvodnim se jaksi pokazilo zalamani a zustal tam jeden obrazek v anglictine) - nicmene, stale se bude jednat o manual v1.4 (vcera jsem se o tom bavil s vyvojari a update PDF manualu na v2.0.01 se zrejme neplanuje - i kdyz u Egosoftu nikdo nevi). Takze kdyz to shrnu, majitelum X3 CZ doporucuju pockat na samostatny cesky patch.
FVZ

Post by FVZ »

Jak je to s player HQ a celkově s ostatníma vylepšeníma? Odemnknou se až po dohrání hlavního děje, nebo to má vlastí quest, nebo je to dostupný hned od začátku?
plynak
x3tc

Post by plynak »

No, ja to rikam porad. Neni nad hru v anglictine :)

Pro ty z vas, co to uz vyzkouseli, jak je to s temi scripty? Funguji, nebo nefunguji?

Pro FVZ:

FAQ: To start the Bala Gi missions:
You need to have played at least 10 game hours.
You need to have a good reputation with the Boron and must not be an enemy of the Split or Paranid.
You need to own at least one station.
You need at least 5 million Credits.
Last edited by plynak on Sat, 11. Nov 06, 11:57, edited 1 time in total.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
plynak
x3tc

Post by plynak »

Jak je to s nainstalovanymi scripty? Pobezi mi, nebo musim povypinat ty skripty?

Hmm, tak jsem si ted precetl, ze to neni kompatibilni s vetsinou scriptu. To je pekne na ho*no. To si 2.0 asi hned tak nezahraju.
plynak
x3tc

Post by plynak »

No, ja to rikam porad. Neni nad hru v anglictine :)

Jo a skripty mi fungujou. Takze pokud nemate vylozene MOD, ktery pridava lode ci stanice, tak hura do patche 2.0.1! Je to supeeeer.
Last edited by plynak on Sat, 11. Nov 06, 23:03, edited 1 time in total.
FVZ

Post by FVZ »

Kua neni to moc dlho, co sem v příběhový linii postoupil k tomu, že mě paranidi nemaj rádi a já si nemůžu vyzkoušet Player HQ :cry: , a dál se dostat taky nemůžu, při misi Find the Girl letim do Thuroks Pride, tam pokecám se sayou, mam letět do Teladi gain a tam má Saya padnou do zajetí, problém je v tom, že ona se po cestě ztratila :evil:
plynak
x3tc

Post by plynak »

Hmm, tak ja uz mam M7, dve M3+ a player HQ. A to vse mi zabralo vcerejsi odpoledne. Ted zrovna vozim do HQ suroviny a zpetne rozebiram par lodek, abych je mohl stavet. Ze zakladu lze stavet jen Bustery.

Prdnul jsem ho do Akeela's Beacon, nebot je tam hodne mista a je to zhruba uprostred vesmiru.

No a s tim prebarvovanim lodi to take neni tak zhave. Lze menit barevnost a sytost.

Ale jinak jako patch dobre.
Zergos
x3ap

Post by Zergos »

Jeden dotaz snad k veci... Instalovat oficialni bonuspack pred a nebo po instalaci posledniho patche? Diky vsem za odpovedi.
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

no to by melo byt jedno ale radsi tam napred hod BP a pak 2.0
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

Ja mam tech scriptu opravdu hodne, takze na to pujdu metodou hokus-pokus... :D
Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

pro ty co hrali Xtended mod tak verze 0.7 ktera je kompatibilni s patchem 2.0 by mela byt hotova snad uz zitra zbyva uz jen par uprav
plynak
x3tc

Post by plynak »

Bonus pack instalovat pred patchem. A pokud mate opravdu jen skripty, tak by fakt nemel byt problem.

Jinak jsem ale tim player HQ docela zklamany. Treba jen oprava Nemesis se 4% trupu trve pres 2 hodiny (brano casem ve hre) a spotrebuje tolik surovin, ze je snad rychlejsi a levnejsi ji opravit v nejake lodenici. To same plati pro stavbu vlastnich lodi. Trva to dlouho a stejne je pak musite poslat do Equipment Doku na vybaveni. Takze opet rychlejsi je tu lod nekde koupit.

No a o prebarvovani lodi jsem se uz zminoval. Je to zajimave, ale ja cekal, ze si na lode budu moci dat vlastni loga ci obrazky. Kdyz to slo v X2, tak kde je problem?

Dalsi text davam do spoileru, jen pro jistotu.
Spoiler
Show
No a ty M3+ take nic moc. Za cenu kolem 6 milionu dostanete trosku lepsi stihacku se dvema vezemi. Fajn, ale proc jsou dostupne jen tri (no s Xenony ctyri) typy? A proc to Argon Eclipse vypada z venku hezky a z pohledu z kabiny tak hnusne?

No a vrcholem je jachta Pontifexe Maxima Paranidia, neboli M7. Lod je to skvela, 3x1GJ stity, 4 veze a vcelku hodne energie pro zbrane. K tomu rychlost 131 a moznost nest 2 dalsi lode, tusim ze M5 - M3+. Zni to pekne, ale jen do doby, kdy zjistite, ze je to vcelku ultimatni zbran. Dohoni vetsinu stihacek a hned tak ji neco neohrozi. A pripocteme-li k tomu, ze lze reversinzenyrovat (no cestinari, jak se prelozi reverse engineering), takze jich pak muzete mit elou flotilu, prijde mi to nefer. A jeji zikani je tak nechutne snadne, ze az.
Takze celkove hodnotim patch 2.0.01 kladne, znamkou 2, ale jen jako patch. Ty pridavky jsou vcelku zbytecne a nedomyslene. Ale vitam odstraneni Starforce, i kdyz to uz nebyl problem ani v 1.4.03 (teda alespon pro mne).
gomecz
x3

Post by gomecz »

DJ Die wrote:pro ty co hrali Xtended mod tak verze 0.7 ktera je kompatibilni s patchem 2.0 by mela byt hotova snad uz zitra zbyva uz jen par uprav
hmm, to je dobra zprava...

BTW: aby plynakovi trochu spadnul hrebinek... ja si svoje HQ postavil ve vlastnim sektoru....
gomecz
x3

Post by gomecz »

velmi prijemna oprava je, ze pri nakupu v lodenici se vyber nepresune na zacatek seznamu... takze kdyz nakupujete soupravu na komplexy (komplex tool kit, for Gasnak), tak neni traba stale jak trotl znova a znova sjizdet dolu....
plynak
x3tc

Post by plynak »

Ja ze mam hrebinek :o

Ja furt cekam, az se ustali cena za sektor Avarice. Podle BBS zpravi je to ted nekde na 320 milionech. To bych snad jeste dohromady dal, kdyz "vycucnu" vsechny tovarny a necham jim jen 1 milion. Ale vic penez uz by asi byl problem.

Jo ale mam dotaz. Za 61000 jsem koupil specifikace pozemskych lodi a zbrani. Nevite, k cemu to je? Stavet je nemuzu. Jedine co se snad zmenilo je, ze v Heretics End mi pocitac rekne detaily o tech pozemskuch lodich.

Coz navozuje dalsi otazku. Daji se nekde sehnat blueprinty? Nebo musim kazdou jednotlivou lod reverseinzenyrovat? To by byl vopruz.
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

gomecz wrote:BTW: aby plynakovi trochu spadnul hrebinek... ja si svoje HQ postavil ve vlastnim sektoru....
Chápu dobře, že v 2.0 patch jde koupit nebo jinak pořídit vlastní sektor?

Return to “Česky / Czech X-Forum”