Bonus pack instalovat pred patchem. A pokud mate opravdu jen skripty, tak by fakt nemel byt problem.
Jinak jsem ale tim player HQ docela zklamany. Treba jen oprava Nemesis se 4% trupu trve pres 2 hodiny (brano casem ve hre) a spotrebuje tolik surovin, ze je snad rychlejsi a levnejsi ji opravit v nejake lodenici. To same plati pro stavbu vlastnich lodi. Trva to dlouho a stejne je pak musite poslat do Equipment Doku na vybaveni. Takze opet rychlejsi je tu lod nekde koupit.
No a o prebarvovani lodi jsem se uz zminoval. Je to zajimave, ale ja cekal, ze si na lode budu moci dat vlastni loga ci obrazky. Kdyz to slo v X2, tak kde je problem?
Dalsi text davam do spoileru, jen pro jistotu.
No a ty M3+ take nic moc. Za cenu kolem 6 milionu dostanete trosku lepsi stihacku se dvema vezemi. Fajn, ale proc jsou dostupne jen tri (no s Xenony ctyri) typy? A proc to Argon Eclipse vypada z venku hezky a z pohledu z kabiny tak hnusne?
No a vrcholem je jachta Pontifexe Maxima Paranidia, neboli M7. Lod je to skvela, 3x1GJ stity, 4 veze a vcelku hodne energie pro zbrane. K tomu rychlost 131 a moznost nest 2 dalsi lode, tusim ze M5 - M3+. Zni to pekne, ale jen do doby, kdy zjistite, ze je to vcelku ultimatni zbran. Dohoni vetsinu stihacek a hned tak ji neco neohrozi. A pripocteme-li k tomu, ze lze reversinzenyrovat (no cestinari, jak se prelozi reverse engineering), takze jich pak muzete mit elou flotilu, prijde mi to nefer. A jeji zikani je tak nechutne snadne, ze az.
Takze celkove hodnotim patch 2.0.01 kladne, znamkou 2, ale jen jako patch. Ty pridavky jsou vcelku zbytecne a nedomyslene. Ale vitam odstraneni Starforce, i kdyz to uz nebyl problem ani v 1.4.03 (teda alespon pro mne).
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG