Ponteus PL wrote:kubastu wrote:ko o tą misję, z kryształem paranidów mi się nie udało bo jak doleciałem do Elenas Fortune to wyskoczyli jakcyś bandyci i gość z kryształem uciekł, a po drugi mam leciec do sektora xenon 101.
Tylko czy w tym sektorze mam wyeliminować wszystkich ? Bo jest ich tam tylu że to prawie niemożliwe, chyba że bedę miał z 50 M3 albo armie mniejszych statków. Poradźcie coś. [/i]
Ale dlaczego chcesz wszystkich zabijać? Przeciez masz powiedziane co masz zrobić, oczywiście możesz ich zlikwidować, ale jeśli nie chcesz to nie musisz, po prostu rob co Ci mówią ^^.
oooo?
Hmm, gralem ta misje w wersji gry 1.4, ale kiedy dralowalem przez ten sektor, to zywego ducha tam nie bylo, oprocz tych szczatkow. W pewnym momencie na skraju zasiegu radaru pojawil sie klasterek, ale mnie zignorowal o.O
Po jakims czasie, zawitalem tam z dwoma pelnymi M1, po czym kazalem wypuscic roje Novych

A wtedy bylo co zabijac, kilka xenonskich M2/M1 (o dziwo, byly uszkodzone) oraz TOTALNE hordy krzakow. Panaceum na 0.5 fps? Wyleciec z sektora, i obserwowac masakre na skanerku i poprzez kamery
Jeszcze w ten weekend dam screena z mojej inaczej zaplanowanej inwazji na ten sektor