[X3] Ranga u Paranoidów

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

kubastu

[X3] Ranga u Paranoidów

Post by kubastu »

Staram się jak moge i staram ale ranga u Paranoidów nie chce spaść poniżej Wyklęty Wędrowiec. Na tyle zestrzelonych i przejętych ich statków to dawno za mną powinno pół galaktyki latać a tu nic.
Dostaję tylko info o utraconej reputacji, na dole wyświetla się komunikat
"-Wyklęty Wędrowiec"

I tyle. Czy moja ranga rzeczywiście spadła nisko i tylko nie wyświetla mi nowej (gorszej) ? Czy po prostu Paranoidianie:) mi darują.

W drugą stronę ranga też nie idzie. Ani handel ani zabijanie piratów w sektorach Paranoid nie podnosi jej.

Chyba będę wyklęty do końca mych dni :lol:
Splicki Smok
A zanim 3 Novy
Ponteus PL

Post by Ponteus PL »

A gdzie (i czy wogole) jesteś w fabule? Pamiętam, ze fabuła zablokowała mi reputację u paranidów. (nie zmieniała się wogole aż do końca chyba, miałem wędrowca)
Peace and order will be restored in our universe
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Ja mam aktualnie chyba Profanatora Świętego Światła i melduję, że cały czas ranga spada :roll: . Fabuły na razie nie tykam.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Autark
x3tc

Post by Autark »

Ranga zatrzymuje sie (a w zasadzie spada) w okreslonym momencie fabuly i odblokowuje sie po jej zakonczeniu. W tym czasie sie nie zmieni. U mnie po zakonczeniu fabuly ranga podskoczyla do poziomu jaki mialem przed rozpoczeciem misji.

pzdr
kubastu

Post by kubastu »

Spoiler
Show
Zatrzymałem się w momencie zabawy z kryształami, to chyba 8 misja.
Narazie rozbudowuje swoje imperium. Możliwe że ranga jest właśnie z misjami związana.

BTW. pytanko o tą misję, z kryształem paranidów mi się nie udało bo jak doleciałem do Elenas Fortune to wyskoczyli jakcyś bandyci i gość z kryształem uciekł, a po drugi mam leciec do sektora xenon 101.
Tylko czy w tym sektorze mam wyeliminować wszystkich ? Bo jest ich tam tylu że to prawie niemożliwe, chyba że bedę miał z 50 M3 albo armie mniejszych statków. Poradźcie coś. [/i]
Splicki Smok
A zanim 3 Novy
Ponteus PL

Post by Ponteus PL »

Spoiler
Show
kubastu wrote:ko o tą misję, z kryształem paranidów mi się nie udało bo jak doleciałem do Elenas Fortune to wyskoczyli jakcyś bandyci i gość z kryształem uciekł, a po drugi mam leciec do sektora xenon 101.
Tylko czy w tym sektorze mam wyeliminować wszystkich ? Bo jest ich tam tylu że to prawie niemożliwe, chyba że bedę miał z 50 M3 albo armie mniejszych statków. Poradźcie coś. [/i]
Ale dlaczego chcesz wszystkich zabijać? Przeciez masz powiedziane co masz zrobić, oczywiście możesz ich zlikwidować, ale jeśli nie chcesz to nie musisz, po prostu rob co Ci mówią ^^.
Peace and order will be restored in our universe
MiG13
x3

Post by MiG13 »

Spoiler
Show
Ponteus PL wrote:
kubastu wrote:ko o tą misję, z kryształem paranidów mi się nie udało bo jak doleciałem do Elenas Fortune to wyskoczyli jakcyś bandyci i gość z kryształem uciekł, a po drugi mam leciec do sektora xenon 101.
Ale dlaczego chcesz wszystkich zabijać? Przeciez masz powiedziane co masz zrobić, oczywiście możesz ich zlikwidować, ale jeśli nie chcesz to nie musisz, po prostu rob co Ci mówią ^^.

oooo?

Hmm, gralem ta misje w wersji gry 1.4, ale kiedy dralowalem przez ten sektor, to zywego ducha tam nie bylo, oprocz tych szczatkow. W pewnym momencie na skraju zasiegu radaru pojawil sie klasterek, ale mnie zignorowal o.O :o

Po jakims czasie, zawitalem tam z dwoma pelnymi M1, po czym kazalem wypuscic roje Novych :twisted: A wtedy bylo co zabijac, kilka xenonskich M2/M1 (o dziwo, byly uszkodzone) oraz TOTALNE hordy krzakow. Panaceum na 0.5 fps? Wyleciec z sektora, i obserwowac masakre na skanerku i poprzez kamery :twisted:

Jeszcze w ten weekend dam screena z mojej inaczej zaplanowanej inwazji na ten sektor :twisted:
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Przypominam, że informacje o misjach w X3 jeszcze dajemy w SPOILER. Powyższe 3 posty ospoilerowałem, ale pamietajcie by robić to sami, także jak cytujecie czyjąś wypowiedź, a ten ktoś o tym zapomniał.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
kubastu

Post by kubastu »

Ponteus PL wrote:
Spoiler
Show
Bardzo prosze o rady bo sobie nie moge z tym poradzić :)
Splicki Smok
A zanim 3 Novy

Return to “Polskie / Polish X-Forum”